Inscrie firma »

contract de franciza - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre contract de franciza
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Contractul de franciza

Contractul de franciza


Lucrarea prezinta un deosebit interes practic, facand o analiza a contractului... de franciza intr-o perioada in care acesta reprezinta o modalitate de desfasurare... de franciza, aflat in continua crestere in spatiul romanesc, face ca lucrarea sa prezinte ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Contractul de franciza in dreptul

Contractul de franciza in dreptul intern si comparat


, istoricul si importanta francizei = Temeiul juridic al contractului de franciza... = Definitia contractului de franciza. = Comparatie cu alte contracte conexe = Elementele... constitutive ale contractului de franciza, parti, obiect, forme = Concluzii si propuneri ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Primii pasi in franciza

Primii pasi in franciza


: - cautarea si alegerea unei francize - ce trebuie sa cuprinda un contract de franciza... doreste sa se informeze privitor la ce este o franciza. Cartea se bazeaza..., si acopera toate domeniile de interes pentru un actual sau viitor francizat intre care ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Primii pasi in franciza

Primii pasi in franciza


: - cautarea si alegerea unei francize - ce trebuie sa cuprinda un contract de franciza...Primii pasi in franciza este scrisa intr-un limbaj accesibil si se adreseaza... si publicului larg, care doreste sa se informeze privitor la ce este o franciza. Primii pasi ... »

Pret: 13.5 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 0 lei taxa de franciza pentru

0 lei Taxa de franciza pentru Franciza DIVERS CREDIT


Taxa de franciza = 0 (zero) lei DIVERS CREDIT, ca societate de intermediere...) si Corporatii. Ne adresam tuturor celor care doresc sa contracteze un credit de nevoi... ale acestora. In prezent avem la nivel national 5 francize si suntem in discutii ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Franciza imobiliara ackon europe

Franciza Imobiliara ACKON EUROPE


ACKON Sistemul de Franciza Imobiliara este solutia de management pentru... francizati si al agentilor imobiliari independenti din retea. Ackon duce o continua... din retea, aceasta fiind telul primordial al companiei. Sistemul de franciza imobiliara ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta contracte comerciale

Consultanta contracte comerciale


marfuri), contracte de comision, franciza, distributie, contracte de constructie... executarii urmatoarelor tipuri de contracte: vânzare-cumparare de bunuri mobile... la asigurarea si managementul riscului), contracte de credit bancar, contracte de asociere ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta si negociere privind contractele

CONSULTANTA SI NEGOCIERE PRIVIND CONTRACTELE COMERCIALE


Negocieri si redactari contracte de : distributie, franciza, concesionare ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Noile tipuri de contracte in relatiile economice

Noile tipuri de contracte in relatiile economice internationale in romana


""" Contract de licenta """ Contract de leasing """ Contract de franciza """ Contract... """ Contract de vanzare-cumparare de marfuri """ Contract cadru de distributie """ Contract... cadru de mandat """ Contract cadru de comision """ Contract de consignatie ... »

Pret: 16.51 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Drept comercial

drept comercial


de franciza, contract de asigurare, contract de comision, contract de agentie, contract... comerciale; -asistenta juridica la negocierea contractelor sau tranzactiilor comerciale...; - redactare si atestare contracte comerciale interne si internationale: contract ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Drept comercial. volumul ii

Drept comercial. Volumul II


comerciale, in genere, pe regimul juridic al celor mai frecvente contracte comerciale... (vanzare-cumparare, mandat, leasing si franciza, garantie reala mobiliara ... »

Pret: 27 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Intermedierea in activitatea comerciala

Intermedierea in activitatea comerciala


in realizarea unui interes juridic si economic comun: contractul de franciza si contractul... cuprinzatoare si aprofundate ale contractelor clasice de intermediere: contractul de mandat... (cu reprezentare), contractul de comision si contractul de agentie, cele privind ... »

Pret: 47 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Tratat de drept comercial roman

Tratat de drept comercial roman


europeana, contractul de leasing, contractul de franciza etc. In analizele ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Intelmmi consult s.r.l. - tg.mures

INTELMMI CONSULT S.R.L. - Tg.Mures


incheierii de acte de transmitere a drepturilor de proprietate intelectuala (contracte... de cesiuni, de licente, de franciza, etc); 4. Asistenta de specialitate in protectia ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Oportunitati de colaborare

Oportunitati de Colaborare


in franciza pana in 2010 Contractul se incheie pe perioada nelimitata... Partener, Expertasig si Instant Credit IFN ofera in franciza prin incheierea unui... contract de asociere in participatiune posibilitatea deschiderii de puncte de lucru ... »
Buyer Member 12 ani
Gorj
 Fifa 12 special edition xb360

FIFA 12 Special Edition XB360


. 12 elemente unice: jucatori, contracte, stadioane, manageri, angajati, sali..., contracte mai lungi si cei mai ravniti jucatori (rating 75+), plus atribute optimizate... jocului, a afirmat ca va fi un an revolutionar pentru franciza FIFA, in primul rand ... »

Pret: 207.33 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Asigurari

Asigurari


riscurilor respective; -se analizeaza termenii si conditiile contractelor de asigurare... tipului de protectie solicitat; -la momentul semnarii contractului de asigurare, se... contractelor de asigurare se gestioneaza corect politele incheiate ( rate scadente ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 7 ani
Galati
 
17 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"contract de franciza" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Produse care te-ar putea interesa
 Contract franciza
 Contracte franciza
 Contractul de franciza
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea