Inscrie firma »

contract angajament de plata - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre contract angajament de plata
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Asigurarea de garantii

Asigurarea de garantii


sau angajament de plata, data in scris pentru plata unei sume de bani, in conformitate... cu termenii angajamentului asumat, a unei cereri de plata scrise si a oricaror alte... contractului de asigurare care presupune plata unei indemnizatii catre asigurat ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Zbuget c/s - expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !

ZBUGET C/S - Expertul dumnavoastra in contabilitate bugetara !


functionala si economica Angajamente bugetare Angajamente legale Ordonantari de plata... Inregistrarea tuturor tipurilor de angajamente legale: contracte, note de comanda, acorduri.... 1); Angajament bugetar individual/global (Anexa nr. 2); Ordonantare de plata ... »
Buyer Member 15 ani
Braila
 Recuperarii debite persoane fizice si persoane juridice

Recuperarii debite persoane fizice si persoane juridice


; - stabilirea termenelor angajamentului de plata. 4.HARD COLLECTION In cazul in care calea... complexe si legale, este prompta si agresiva, avand ca scop final plata, de catre... CONTRACTULUI DE MANDAT Pentru a demara procedura de recuperare a creantei dvs vom incheia ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


de state de plata sau fluturasi pentru angajati; centralizatoare state de plata; export... contractelor de munca, centralizatoare de salarii, fise salariati, tine evidenta cartilor... de personal, transfer automat al ordinelor de plata viramente in aplicatia de salarizare ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 15 ani
Valcea
 Model de actiune în rezolutiune

Model de actiune în rezolutiune


CONTRACTULUI DE VÂNZARE-CUMPARARE, sub semnatura privata, pentru ca: a) bunul... impune rezolutiunea contractului). In drept, îmi întemeiez actiunea...;n dublu exemplar pentru a se comunica parâtului(ei), chitanta de plata taxei ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Program contabilitate bugetara contbug 2009

Program contabilitate bugetara CONTBUG 2009


de tipizate pentru documentele de mai sus > Propuneri/angajamente si ordonantari... de plata in conformitate cu planurile bugetare > Consum materiale automatizat >...; Urmarirea contractelor la nivel de factura > Imobilizari - fisa mijlocului fix > ... »
Oferit de:SC TV SOFT SRL
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Dreptul afacerilor

Dreptul afacerilor


/lichidator; - reprezentarea clientilor în cadrul negocierilor referitoare la angajamente de plata... / intreprinderilor familiale: - redactare si certificare contracte de societate si statute... datorii pe care aceasta le are fata de stat si fata de privati; - redactare contract ... »
Buyer Member 8 ani
Timis
 Credit ipotecar

Credit ipotecar


de credit Cerere de credit (incluzand declaratia privind angajamentele de plata... de tipul de venit obtinut. Daca ati contractat anterior credite cu alte institutii... poate fi: copie dupa contractul de credit, graficul de rambursare sau o notificare ... »
Oferit de:DIAMANT 2000
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Credite pentru investitii fermieri

Credite pentru investitii fermieri


din activitati de agricultura; - Angajamentul solicitantului de a implementa proiectul... rambursarea imprumuturilor existente contractate din alte surse. Cheltuielile efectuate... aprobarea finantarii, beneficiarul va plati un comision de procesare si administrare ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 Credite investitii imm-uri

Credite investitii IMM-uri


solicita finantare; - Angajamentul solicitantului de a implementa proiectul... contractate din alte surse. Cheltuielile efectuate inainte de depunerea cererii.... Comisioane si garantii - Dupa aprobarea finantarii, beneficiarul va plati un comision ... »
Buyer Member 11 ani
Timis
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"contract angajament de plata" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea