Inscrie firma »

consultanta transport international - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consultanta transport international
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Transport international

TRANSPORT INTERNATIONAL


complete de consultanta necesara transporturilor si expedierilor internationale... * divizare/ deconsolidare marfuri sosite in grupaj * transport international de marfa... supraveghere vamala,dotate conform standardelor cerute de reglementarile internationale ... »
Buyer Member 16 ani
Ilfov
 Transport intern si international de

Transport intern si international de marfa


TRANSPORT RUTIER DE MARFA INTERN sI INTERNAtIONAL TRANSPORT RUTIER... DE MARFA EXCLUSIV, COMPLET SAU GRUPAJ TRANSPORT RUTIER DE MARFA LA CAMION... CU LIFT TRANSPORT RUTIER DE MARFA AGABARITIC TRANSPORT RUTIER DE MARFA ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 8 ani
Suceava
 Transport aerian international de

Transport aerian international de marfuri


World Transport Trading Ltd ofera servicii de transport aerian international.... Personalul WTT este specializat in domeniul transportului aerian international de marfuri... avand certificare IATA (International Air Transport Association) precum si FIATA ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Transport maritim international de

Transport maritim international de marfuri


de transport international maritim containerizat (FCL/LCL) si conventional pe orice ruta... solicitata -emitere documente de transport maritim -consultanta privind organizarea... transportului maritim -consultanta privind pregatirea formalitatilor vamale de import ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Transport international de marfuri

Transport International de Marfuri


de agregate, materiale de constructii si pana la transport intern si international... funciara ) , topografie si consultanta in , societatea noastra incearca sa ofere... servicii in toate ramurile legate de domeniul constructiilor incepand cu transportul ... »
Buyer Member 13 ani
Buzau
 Transport marfa intern si

Transport marfa intern si international


ofera servicii de transport marfa intern si international, multimodale... organizate de noi. Serviciile de astistenta vamala implica consultanta si reprezentanta ... »

Pret: 1 EUR
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Transport funerar international

Transport Funerar International


Transport Funerar International - din Europa oriunde in Romania Serviciile... acest proces. Pentru transportul funerar international va rugam sa apelati... oferim cele mai bune preturi. De asemenea oferim si consultanta in domeniul ... »
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Transport international de marfuri

Transport international de marfuri


, infiintata in 1996, care are ca principal obiect de activitate transportul international... noastra s-a impus in transportul international din Romania. Apeland la serviciile... si camioane MAN de 95 mc si 22 t, toate camioanele fiind dotate cu bare pentru transport ... »
Oferit de:SC MIRAL SRL
Light Member 19 ani
Bacau
 Transport-vama-consultanta

TRANSPORT-VAMA-CONSULTANTA


TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL DE MARFURI CONSULTANTA VAMALA COMERT ... »
Oferit de:MIRALOGISTICS
Light Member 17 ani
Galati
 Transport marfa international

Transport marfa international


Transportam marfa intern si international. Transport frigorific. Transport.... TRANSPORT INTERN SI INTERNATIONAL DEDICAT SI GRUPAJE, DEPOZITARE SI TRANSBORDARE... de reprezentare reciproca in Domeniul transportului international de Marfuri similare cu cazul ... »
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Transport international romania-spania

Transport international Romania-Spania


si consultanta logistica. Prin partenerii nostri asiguram transport rutier de marfa...-lasting partnership we hereby present you our offer regarding international transport. Our..., infiintata in anul 2006, avand ca activitate transportul confectiilor atat pe umerase cat ... »
Light Member 14 ani
Arges
 Consultanta vamala

Consultanta Vamala


marfuri vamuite si nevamuite, transport intern si international...Consultanta vamala, documente; tranzactii intracomunitare: achizitii, livrari ... »
Buyer Member 10 ani
Galati
 Consultanta logistica

CONSULTANTA LOGISTICA


diverse. Pe aceasta cale va facem cunoscuta oferta pentru transport international..., infiintata in anul 2006, avand ca activitate transportul confectiilor atat pe umerase cat... de expeditie in continua dezvoltare, asigura intermedieri in transport, intermedieri ... »
Light Member 14 ani
Arges
 Transport marfa

Transport marfa


Transport rutier international si national Camioane complete si grupaje... Transport maritim Transport aerian Servicii de depozitare si distributie Consultanta... ambalare, etichetarea si transportul marfurilor periculoase ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Consultanta vamala

consultanta vamala


servicii de consultanta vamala, reprezentare in vama, intermediere transport... intern si international, corespondenta comerciala, licente, abilitari, autorizatii ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Transporturi interne si internationale

TRANSPORTURI INTERNE SI INTERNATIONALE


AMY & GT LOGISTIC SRL ofera servicii de transport intern si international... organizate de noi. Serviciile de astistenta vamala implica consultanta in procesul ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Transporturi interne si internationale

transporturi interne si internationale


de marfa. Suntem o casa de expeditie care ofera solutii si consultanta de transport... ca principal obiect de activitate intermedierea transporturilor interne si internationale... directe cu numerosi operatori de transport din Romania, SUA, Bulgaria, Moldova, Italia ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Transporturi internationale si comisionare vamala

Transporturi internationale si comisionare vamala


calitatii serviciilor logistice si de transport intern si international de marfuri..., urmatoarele pachete de servicii: - Expeditii si transporturi internationale de marfuri..., firma noastra a demonstrat, prin serviciile de consultanta privind expeditiile ... »
Oferit de:FOCUS GROUP
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Mutari locale, internationale

MUTARI LOCALE, INTERNATIONALE


international; - transport international rutier/ aerian catre orice destinatie...Mutari locale si internationale complete, in sistem door to door. PREMIER... MOVING & STORAGE este o companie specializata in mutari locale si internationale ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Transport international de marfuri ,romania-germania,

Transport international de marfuri ,ROMANIA-GERMANIA, ROMANIA -OLANDA , ROMANIA


si international, garantand siguranta marfurilor transportate. Avantajele de care...Firma noastra ofera servicii de transport marfa atat pe plan national cat... si in siguranta, timp in care beneficiati si de consultanta permanenta Rute Romania ... »
Buyer Member 10 ani
Neamt
 Transport avia

Transport AVIA


de marfa transportata si de timpul de tranzit . Consultanta in privinta mijloacelor.... TRANSPORT RUTIER INTERNATIONAL INTRACOMUNITAR SI EXTRACOMUNITAR Putem oferi...Categoriile de mijloacele de transport folosite sunt oferite de personalul ... »
Light Member 12 ani
Timis
 Consultanta haccp/iso 22000

Consultanta HACCP/ISO 22000


, ambalarea, transportul, depozitarea si comercializarea produselor alimentare reprezinta... si auxiliare folosite, inclusiv apa - trasabilitatea produsului - transportul... respectarii referentialului international prin obtinerea certificarii HACCP. Acest aspect ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Consultanta financiar contabila

Consultanta financiar contabila


si de gestiune; - consultanta fiscala; - expertiza contabila; - servicii.... Consultanta financiara cuprinde elaborarea de tablouri de finantare si planuri... ale unei entitati in scopul formularii unei opinii de audit. Consultanta fiscala ... »
Buyer Member 12 ani
Bistrita-Nasaud
 Consultanta iso 9001

Consultanta ISO 9001


standard este de a stabili cerinte internationale pentru sistemul de management... al calitatii in orice domeniu (industrie, comert, servicii si transport). Managementul... si competitivitatea pe piata nationala si internationala. ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 15 ani
Neamt
 Transport marfa danemarca

Transport marfa danemarca


si international, garantand siguranta marfurilor transportate. Avantajele de care...Firma noastra ofera servicii de transport marfa atat pe plan national cat... si in siguranta, timp in care beneficiati si de consultanta permanenta Rute Romania ... »
Buyer Member 10 ani
Neamt
82 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"consultanta transport international" in Firme Hot - 70 Rezultat(e)
Folositi cautarea