Inscrie firma »

consultanta sistem de management calitate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consultanta sistem de management calitate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta sistem de management al

Consultanta Sistem de Management al Calitatii


Sistem de Management al Calitatii, eficient si flexibil, un instrument util... de consultanta de calitate, astfel incat la sfarsitul proiectului derulat impreuna cu dvs...., sa obtinem un Sistem de Management certificat, functionabil si util ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 19 ani
Constanta
 Consultanta pentru sistem de

Consultanta pentru Sistem de Management Integrat Calitate-Mediu-SSM


Un Sistem de Management Integrat (SMI) este un sistem de management care... rezultatelor afacerii, ar trebui integrat in sistemul de management. Prin urmare, un SMI...-se cu precadere pe Sistemele de Management al Calitatii, Mediului si Sanatatii si Securitatii ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 19 ani
Constanta
 Consultanta in vederea implementarii unui

Consultanta in vederea implementarii unui sistem de management al calitatii ISO


Obtinerea certificatului pentru sistemul de management al calitatii este cel... succesul unei companii. Imbunatatirea continua a performantei, managementul eficient... are la baza cele 8 principii ale managemntului calitatii: orientarea catre client ... »
Buyer Member 15 ani
Caras severin
 Consultanta privind implementarea

Consultanta privind implementarea sistemului de management al calitatii SR EN


: se asigura aplicarea sistemului de management al calitatii in mod permanent; b... mentinere demonstreaza functionarea Sistemului de Management al Calitatii... de supraveghere a Sistemului de Management al Calitatii; e.definirea proceselor de comunicare ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Consultanta managementul calitatii

consultanta managementul calitatii


- consultanta in vederea certificarii sistemului de management al calitatii... 14001:2005 Etapele procesului de consultanta : -proiectarea sistemului calitatii..., conform SR EN ISO 9001:2001; - consultanta in vederea certificarii sistemului ... »
Buyer Member 16 ani
Gorj
 Sisteme de management (calitate  /

SISTEME DE MANAGEMENT (CALITATE / MEDIU )


a rezultatelor organizatiei (certificarea sistemului de management). Procesul de consultanta... unui astfel de sistem sunt: - Imbunatatirea continua a calitatii produsului...Serviciul de consultanta ISO presupune dezvoltarea de solutii privind ... »
Oferit de:Sienna Advice
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Audituri interne sau de secunda parte

Audituri interne sau de secunda parte


al sistemului de management implementat, audit limitat strict la cerintele standardului... si modul de efectuare al auditurilor. Efectuarea periodica a auditurilor sistemului... de management de catre personal calificat,impartial si independent de compartimentul ... »
Buyer Member 14 ani
Vaslui
 Consultanta iso

consultanta ISO


Firma de consultanta implementare sisteme de management pentru orice tip... de management calitate SR EN ISO 9001-2008 pentru cabinetele medicale care deruleaza... de organizatie, presteaza servicii de implementare in vederea certificarii sistemului ... »
Light Member 14 ani
Maramures
 Sistem de management al

SISTEM DE MANAGEMENT AL CALITATII


Oferim servicii de consultanta in vederea implementarii si certificarii... sistemelor de management,conform standardului SR EN ISO 9001:2008. ... »

Pret: 1200 RON
Oferit de:SC In-Cert SRL
Buyer Member 14 ani
Timis
 Instruiri si consultanta in managementul

Instruiri si consultanta in managementul calitatii pentru organizatii mici


. implementarea unui sistem de management al calitatii conform cerintelor standardului ISO... implementat sistemul de management al calitatii, dar sunt probleme in ce priveste...1. cursuri de instruire a. managementul calitatii nu inseamna hartii multe ... »
Oferit de:SC Sitra SRL
Buyer Member 10 ani
Mures
 Consultanta iso sistem integrat

consultanta ISO sistem integrat


Realizarea unui Sistem de Management Integrat conform ISO 9001:2000, ISO 14001... lucrarilor executate. Sistemul de Management Integrat va cuprinde lucrarile...:2004, OHSAS 18001:2007 care sa cuprinda principalele activitati cu impact in calitatea ... »
Buyer Member 14 ani
Vaslui
 Implementarea sistemelor de management a

Implementarea sistemelor de management a calitatii ISO 9001


Consultanta la implementare in vederea obtinerii certificarii sistemului... de management al calitatii ISO 9001 avand ca referinte standardele internationale ISO... al calitatii si ulterior asistarea in procesul de certificare a conformitatii sistemului ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Calitate 9001

calitate 9001


de consultanta, implementare a sistemului de management ISO...Firma Euroactiv Consult SRL ofera discont pentru firmele care doresc... implementare, certificare, consultanta. La recomendarile si contractele incheiate in urma ... »
Light Member 14 ani
Maramures
 Consultanta sisteme de management

Consultanta sisteme de management


: Audit intern Efectuarea periodica a auditurilor sistemului de management de catre... evaluarea sistemului de management a potentialilor furnizori in conformitate... si imbunatatire a sistemelor de management calitate-mediu-sanatate-siguranta alimentului ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Sr en iso 9001:2008 sistem de

SR EN ISO 9001:2008 Sistem de management al calitatii


Implementare si certificare sisteme de management ISO 9001: - analiza initiala...; - efectuarea auditului intern; - efectuarea analizei de management; - asistenta ... »
Buyer Member 13 ani
Neamt
 Consultanta iso 9001

CONSULTANTA ISO 9001


cu managementul la cel mai inalt nivel Proiectarea sistemului si elaborarea documentatiei... de management. Certificarea sistemului de catre un Organism ales de client. Asistenta...Etapele unui program de consultanta sunt: Intalnire preliminara pentru ... »
Oferit de:SC Prosano SRL
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Consultanta iso 9001:2008

Consultanta ISO 9001:2008


Documentarea, implementarea si mentenanta sistemelor de calitate conform ... »
Oferit de:SC PROLINE SRL
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Consultanta in domeniul calitatii

CONSULTANTA IN DOMENIUL CALITATII


si mentinere a sistemului de management prin consultantii nostri, presupune 11 faze: 1... urmatoarelor sisteme de management: -Managementul calitatii, conform ISO 9001... a sistemului de management pe baza principiilor managementului de proiect. Si pentru ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Consultanta iso 9001 medicale

consultanta ISO 9001 medicale


a sistemului de management calitate SR EN ISO 9001:2008 in vederea obtinerii certificatului..., Euroactiv Consult presteaza servicii de consultanta, documentare, implementare ... »
Light Member 14 ani
Maramures
 Consultanta iso 9001

Consultanta ISO 9001


ISO 9001:2001 Sistemul de management al calitatii Obiectivul acestui... in conformitate cu cerintele clientilor sai. Un sistem de management al calitatii certificat... standard este de a stabili cerinte internationale pentru sistemul de management ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 15 ani
Neamt
 Consultanta iso 9001

Consultanta ISO 9001


identificat procesele necesare sistemului de management al calitatii si le-ati aplicat...Adoptarea unui sistem de management al caitatii ar trebui sa fie o decizie... strategica a unei organizatii, proiectarea si implementarea acestui sistem sunt ... »

Pret: 500 EUR
Oferit de:SC ASTER SRL
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Consultanta pentru implementarea sistemelor de

Consultanta pentru implementarea sistemelor de management (ISO 9001 ISO 14001


noastre de consultanta va vom arata cum se implementeaza un sistem de management... sistemul dumneavoastra de management, fara a-l sufoca. Un sistem de management bine... de la zero, precum si cum se poate imbunatati un sistem de management deja implementat ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


ISO 14001 Sistemul de management al mediului ISO 14001 devine pe zi... si evaluarea unui sistem de management de mediu, in scopul certificarii si... prin intermediul careia este implementata; - Integrare usoara intr-un sistem de management ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 15 ani
Neamt
 Consultanta in vederea implementarii unui

Consultanta in vederea implementarii unui sistem de management al sigurantei


ce doreste sa implementeze un sistem de management al sigurantei alimentelor: comunicarea... interactiva, sistem de management, programe preliminare si principii HACCP. Acest... implementarii unui astfel de sistem de management sunt urmatoarele: - prevenirea ... »
Buyer Member 15 ani
Caras severin
 Consultanta in vederea implementarii unui

Consultanta in vederea implementarii unui sistem de management al mediului ISO


Standardul ISO 14001 stabileste cerintele pentru un sistem de management... ce implemnteaza acest sistem de management sunt: - sistematizarea tuturor... a legislatiei de mediu relevante - intergrarea usoara intr-un sistem de management ... »
Buyer Member 15 ani
Caras severin
119 produse / 5 pagini
25 produse pe pagina.

"consultanta sistem de management calitate" in Firme Hot - 108 Rezultat(e)
Folositi cautarea