Inscrie firma »

consultanta resurse umane iasi - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consultanta resurse umane iasi
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta resurse umane

Consultanta Resurse Umane


 Consiliere privind îndeplinirea obligaþiilor legale ale Codului Muncii;  Consiliere pe probleme de legislaþia muncii ºi salarizarea personalului;  Consiliere privind programele de instruir... ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


in administrare si consultanta in domeniul resurselor umane / salarizare, cu studii juridice... institutii. Sectorul de Resurse Umane este "inima" unei companii, deoarece intervine..., economisind astfel timp si resurse, atat financiare cat si umane. Firma ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Salarizare si administrare personal , consultanta ru

Salarizare si administrare personal , consultanta RU


Daca doriti sa externalizati serviciile de resurse umane si salarizare , fiti... departamentului de resurse umane - Reprezentarea societatii in raport cu organele... la ITM Iasi - Intocmirea de acte ce intervin in derularea contractului individual ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Servicii contabilitate iasi

Servicii contabilitate iasi


servicii complete de contabilitate si de resurse umane, audit, fiscalitate..., consultanta in afaceri, bilanturi si declaratii financiare. ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Realizare/ intocmire proiecte fonduri structurale europene

Realizare/ Intocmire proiecte Fonduri Structurale Europene


resurselor umane: activitati de training si consiliere, formare profesionala continua...Consultanta profesionista in scriere si implementare proiecte cu finantare... profesionala, consultanta in finantari nerambursabile, training, campanii de informare ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Administrare de personal

Administrare de Personal


atributiilor compartimentului de Resurse Umane din cadrul firmei dvs., responsabilitatea.... * Planificarea resurselor umane. * Organizarea si reorganizarea firmei....t.c. * Relatiile cu institutiile de resort: A.J.O.F.M. IASI, Institutul Teritorial de Munca e ... »
Oferit de:STEPA IT S.R.L
Buyer Member 19 ani
Iasi
 Curs dezvoltare personala - optimizare: aleg sa fiu eu!

Curs Dezvoltare personala - Optimizare: Aleg sa fiu eu!


si management general in tara si strainatate; 8 ani experienta in consultanta (resurse umane... postuniversitara in marketing strategic, cursuri in management, managmentul resurselor umane... In curand, in Iasi, Brasov si Sibiu. Vrei sa iti descoperi potentialul? Vrei sa ... »
Buyer Member 15 ani
Valcea
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"consultanta resurse umane iasi" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea