Inscrie firma »

consultanta personala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consultanta personala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Servicii de consultanta in administrarea

Servicii de consultanta in administrarea personalului


Intampinati dificultati la intocmirea Regulamentului de Ordine Interioara, la intocmirea, incheierea sau incetarea contractelor individuale, la intocmirea referatelor si deciziilor de sanctionare pentru abateri disciplinare, intocmirea/negocierea Con... ... »
Light Member 15 ani
Sibiu
 Finante personale  consultanta online in management

FINANTE PERSONALE consultanta online in management financiar personal


pentru administrarea bugetului personal. Orice persoana este manager financiar... al bugetului personal, acesta "functie" consumatoare de timp si de bani presupune luarea ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Consultanta in stabilirea bugetului de

Consultanta in stabilirea bugetului de personal


- asiguram asistenta specializata in fundamentarea bugetelor de personal, atat... impactul anumitor decizii manageriale in costurile de personal. ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Salarizare si administrare personal ,

Salarizare si administrare personal , consultanta RU


si stabilizare a personalului in care deja ati investit , si , de ce nu , o diminuare... - Actualizarea datelor personale pentru angajati - Pastrarea si gestionarea dosarelor... de personal - Declaratii fiscale lunare ITM, CAS, CASS, SOMAJ) - Calcularea ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Locuri de munca sigure cu cv-european

Locuri de munca sigure cu CV-European


si de motivare a personalului, in urma caruia eficienta este garantata! Simtiti ca aveti ... »
Oferit de:Pensiunea Ana
Light Member 16 ani
Tulcea
 Servicii consultanta curatenie

Servicii consultanta curatenie


de un personal calificat cu DIPLOME veritabile de "AGENT CURATENIE CLADIRI" si este dotata... cazuale specifice-respectiv altele cu caracter special. CONSULTANTA Am... personalului cu curatenia. Aceasta este o problema, pentru ca-desi exista necesitatea ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Consultanta

consultanta


Firma de consultanta financiara, specializata in intermedieri si analize... consultanta IMM-urilor in vederea gasirii solutiilor de finantare... si de nevoi personale. Alegem solutia financiara cea mai potrivita, intocmim, impreuna ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta

Consultanta


Servicii de consultanta financiar-fiscala : - Consultanta privind organizarea...; - Consultanta si asistenta manageriala privind organizarea departamentului financiar... contabil; - Instruirea personalului cu privire la intocmirea corecta a documentelor ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Consultanta

Consultanta


mobilitatii psihice si fizice pentru comunicare si dezvoltare personala prin mijloace ... »
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Consultanta

Consultanta


existente cu scopul de a optimiza performatele acestora. - Cursuri: personalul nostru... specializarea personalului. - Evaluarea tehnologiilor: plecand de la o problema putem ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Resurse umane si personal

Resurse umane si personal


1.Consultanta privind intocmirea dosarelor de personal. 2. Inregistrarea... privind obligatiile aferente drepturilor de personal 4. Elaborarea fiselor fiscale ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta financiar-contabila

Consultanta Financiar-Contabila


contabile, consultanta financiar-contabila, salarizare, resurse umane, raportari ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta it

Consultanta IT


Consultanta IT este un serviciu necesar in mediul business din Romania, iar... dispune de un personal cu experienta de peste 10 ani in acest domeniu, este acel.... Consultanta pentru achizitionare de sisteme de calcul , imprimante, copiatoare, faxuri ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Consultanta

consultanta


, prin personalul atestat : Consultanta pentru: o elaborarea actelor de autoritate: decizii... cu foc deschis si a fumatului; o organizarea instruirii personalului; o stabilirea ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Servicii de recrutare si selectie personal

SERVICII DE RECRUTARE SI SELECTIE PERSONAL


Evolution HCC este o companie de consultanta in resurse umane, unde evolutia... garantam clientilor nostri. RECRUTARE SI SELECTIE PERSONAL, TRAINING, TEAM BULDING..., EVALUARE PERSONAL, CRITERII PERFORMANTA, DIAGNOZA SI MANAGEMENT ORGANIZATIONAL ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Consultanta resurse umane

Consultanta resurse umane


- analiza, evaluarea si ierarhizarea posturilor - selectie de personal... - evaluarea personalului - evaluarea performantelor profesionale - organizari ... »
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Recrutare personal

RECRUTARE PERSONAL


si selectie de personal: De cate ori v-ati inselat sau ati fost dezamagit de o... ridice la nivelul asteptarilor dumneavoastra? V-ati gandit ca puteti gasi personal... acesteia. Metode folosite: Teste de personalitate Teste de cunostinte specifice ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Timis
 Consultanta resurse umane

Consultanta Resurse Umane


;i salarizarea personalului;  Consiliere privind programele de instruire... a personalului;  Consultanþã în aplicarea facilit ... »
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Consultanta in management

Consultanta in management


Programele noastre de consultanta in management, dezvoltarea echipelor... grade a comportamentelor de lucru in echipa PROFILE Profile de personalitate ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Personal salarizare

Personal salarizare


Salarizare si personal Personalul nostru va poate asigura servicii complete..., deciziilor, notelor de lichidare, incetarea contractelor de munca, etc. - Consultanta... de salarii, stabilirea obligatiilor de plata aferente personalului angajat - Intocmirea ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Agenda energetica personala

Agenda Energetica Personala


AGENDA ENERGETICA PERSONALA descriere - Reprezinta o analiza... a influentelor astrale si posibilitati de interactiune personala cu aceste influente... caracteristicile personalitatii nativului, asa cum rezulta ele din tema natala, precum ... »

Pret: 70 RON
 Servicii consultanta

Servicii consultanta


si profesioniste la problemele Dvs. prin consultanta juridica online. Raspunsurile... costisitoare din acest punct de vedere. Consultanta juridica solicitata prin aplicatia... online poate fi gratuita sau platita. Consultanta gratuita este orientativa si se ... »
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Credite

CREDITE


Daca sunteti hotarat sau vreti sa aflati mai multe despre orice tip de credit ne puteti contacta la unul din numerele noastre de telefon si in cel mai scurt timp unul din reprezentantii firmei noastre se va intalni cu dvs. si va va oferi toate detali... ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Consultanta iso

Consultanta ISO


personalului, implementarea, evaluarea, auditarea, mentinerea si imbunatatirea sistemelor ... »
Light Member 14 ani
Sibiu
 Consultanta ssm

Consultanta SSM


pentru intreg personalul - aceste servicii de calitate va sunt oferite la un pret... muncii care cunoaste in detaliu legislatia in domeniu - consultanta in domeniul ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
1498 produse / 60 pagini
25 produse pe pagina.

"consultanta personala" in Firme Hot - 665 Rezultat(e)
Folositi cautarea