Inscrie firma »

consultanta manageriala in afaceri - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consultanta manageriala in afaceri
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta manageriala in afaceri

Consultanta manageriala in afaceri


al serviciilor de consultanta in afaceri oferit clientilor nostri. Metodele de analiza...Cunoasterea mediului de afaceri, legislativ, fiscal cu influentele acestora... utilizate sunt metode economice internationale recunoscute de analisti si consultanti ... »
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Servicii pentru manageri: analiza profitabilitatii

Servicii pentru manageri: analiza profitabilitatii afacerii


financiara manageriala a profitabilitatii afacerii in termen de 48 ore de la data...Servicii dedicate managerilor pentru analiza profitabilitatii afacerii...: - analiza balantelor contabile din pespectiva manageriala; - clasificarea si analiza ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Consultanta manageriala

Consultanta manageriala


SC INTERPUNKT PROIECT SYSTEM SRL - consultant fonduri europene va pune... la dispozitie, in mod gratuit serviciile noastre de consultanta in vederea evaluarii... SRL - consultant fonduri europene ofera servicii in domeniul consultantei pentru obtinere ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Consultanta afaceri

Consultanta afaceri


Companie de consultanta de afaceri si management, liderul regional moldova...(retea 5 birouri - iasi,bacau,bucuresti, brasov si constanta) in domeniul consultanta... iso, certificare iso, acreditare conas, acreditare renar, consultanta management ... »
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Consultanta manageriala

CONSULTANTA MANAGERIALA


CONSULTANTA PRIVIND FONDURILE STRUCTURALE, SCRIERE PROIECTE, INTOCMIRE PLAN... DE AFACERI, ANALIZA COST BENEFICIU, IMPLEMENTAREA PROIECTELOR DE FINANTARE. ... »
Buyer Member 16 ani
Tulcea
 Contabilitate manageriala pentru optimizarea

Contabilitate manageriala pentru optimizarea afacerii


contabilitatea manageriala pentru optimizarea afacerii: contabilitatea veniturilor...ABC Training Consulting furnizeaza servicii de training si consultanta privind..., monitorizarea si optimizarea profitabilitatii si lichiditatii afacerii. ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Consultanta pentru afaceri si

Consultanta pentru afaceri si management


-consultanta tehnica de specialitate in domeniul economic privind proiectarea... si eficientizarea sistemului contabil al beneficiarului -consultanta privind alegerea... -Identificarea tuturor taxelor aplicabile afacerii dumneavoastra -Procedura de intocmire ... »

Pret: 200 RON
 Consultanta pentru dezvoltarea

CONSULTANTA PENTRU DEZVOLTAREA AFACERII


Serviciile de consultanta privind dezvoltarea afacerii si cresterea... de management al afacerii , dezvoltand o noua viziune si abordare a procesului managerial... de afacere in sine ( activitati manageriale si cerinte/sarcini ale afacerii) -analiza ... »
Oferit de:Sienna Advice
Buyer Member 16 ani
Prahova
 Sesiune de lucru: planul de afaceri antreprenorial /

Sesiune de lucru: Planul de afaceri antreprenorial / managerial: necesitate


. Elaborarea planului de afaceri antreprenorial / managerial. Identificarea surselor...ABC Training Consulting sustine initiativele antreprenoriale / manageriale... solutiilor pentru dezvoltarea unor afaceri durabile. AGENDA sesiunilor din luna ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Servicii manageriale: asistenta pentru evaluarea si

Servicii manageriale: asistenta pentru evaluarea si reorganizarea afacerii


afacerii. Tipuri de servicii manageriale: training, consultanta, coaching. Domenii...Furnizam servicii de asistenta manageriala pentru evaluarea si reaorganizarea... de evaluare si de reorganizare generala a afacerii. Beneficii: crearea premiselor pentru ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Educatie antreprenoriala si manageriala: scopul,

Educatie antreprenoriala si manageriala: Scopul, structura, continutul


contribuie la educatia antreprenoriala si manageriala pentru afaceri. Beneficiile...ABC Training Consulting furnizeaza servicii de training si consultanta care... acestor servicii se regasesc in elaborarea si implementarea unor planuri de afaceri ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Training si consultanta pentru

Training si consultanta pentru afaceri: Cum se calculeaza si cum se controleaza


manageriala pentru afaceri. Beneficiile acestor servicii se regasesc in optimizarea...ABC Training Consulting furnizeaza servicii de training si consultanta... performantelor economico-financiare ale firmei: cifra de afaceri, profitabilitate ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Consultanta financiara

Consultanta financiara


Serviciile de analiza si consultanta financiara se adreseaza tuturor firmelor... profiturile si fluxurile de numerar, sa-si sincronizeze strategia de afaceri cu evolutia... de catre deciziile manageriale. O afacere condusa cu succes, sub toate aspectele va ... »

Pret: 100 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Training si consultanta pentru

Training si consultanta pentru afaceri: Clasificarea, calculatia si controlul


manageriala pentru afaceri, respectiv clasificarea, calculatia si controlul costurilor...ABC Training Consulting furnizeaza servicii de training si consultanta... in optimizarea performantelor economico-financiare ale firmei: cifra de afaceri ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Servicii de training si consultanta pentru

Servicii de training si consultanta pentru afaceri: Analiza, bugetarea


manageriala pentru afaceri. Ex: Analiza, bugetarea si controlul fluxurilor de numerar...ABC Training Consulting furnizeaza servicii de training si consultanta... economico-financiare ale firmei: cifra de afaceri, profitabilitate, disponibilitati ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Educatie financiara antreprenoriala si manageriala:

Educatie financiara antreprenoriala si manageriala: Analiza situatiilor


afaceri care contribuie la educatia financiara antreprenoriala si manageriala. Echipa... deciziilor manageriale de afaceri. Beneficiile acestor servicii se regasesc...ABC Training Consulting furnizeaza servicii de training si consultanta pentru ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Servicii de training si consultanta: elaborarea si

Servicii de training si consultanta: elaborarea si administrarea bugetelor


si consultanta in domeniul managementului financiar al afacerii (www.... 3.Responsabilitati ale echipei manageriale si ale specialistilor in finantele ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Servicii de training si consultanta: managementul

Servicii de training si consultanta: managementul fluxurilor de numerar


si consultanta in domeniul managementului financiar al afacerii (www ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Servicii de training si consultanta: managementul

Servicii de training si consultanta: managementul costurilor fixe ale firmei


si consultanta in domeniul managementului financiar al afacerii (www... ipoteze de scadere a vanzarilor firmei. 7.Rolul contabilitatii manageriale ... »
Buyer Member 20 ani
Bucuresti
 Instruire manageriala si antreprenoriala

Instruire manageriala si antreprenoriala


pregatirii; Servicii de consultanta /acces la resurse post-instruire - Raportul COST... intreprinzatorilor - are ca module care pot fi livrate si separat : - Plan de Afaceri (cu..., - Marketing competitiv, - Managementul Resurselor Umane, - Dreptul afacerilor ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 19 ani
Bacau
 Consultanta sistem de management al calitatii

Consultanta Sistem de Management al Calitatii


managementului de top al organizatiei, precum si intregului staff managerial, pentru a tine... de consultanta de calitate, astfel incat la sfarsitul proiectului derulat impreuna cu dvs... in gestionarea afacerii dvs. Pentru oferta de servicii specifica companiei dvs., va rugam sa ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 21 ani
Constanta
 Servicii de consultanta financiar-contabila

Servicii de consultanta financiar-contabila


Identificarea tuturor taxelor aplicabile afacerii dvs.; Procedura... fiscala; Intocmirea unor raportari manageriale, situatii financiare, cash-flow optime ... »
 Consultanta financiara

Consultanta financiara


Consultanta financiara Serviciile de analiza si consultanta financiara se... strategia de afaceri cu evolutia ciclului economic. Orice afacere de dimensiuni mari... adecvate si dirijate de catre deciziile manageriale. O afacere condusa cu succes, sub ... »

Pret: 50 EUR
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica

CONSULTANTA JURIDICA


manageriala pe probleme fiscale si prezentarea unor scheme de structurare a afacerii..., Serviciile oferite de Cabinetul nostru de Avocat pentru companii constau in Consultanta... juridica in activitatea curenta: In baza unui contract de consultanta si ... »
Light Member 19 ani
Bucuresti
 Inovatia ca solutie in afaceri

Inovatia ca solutie in afaceri


;Initiativele de afaceri esueaza — afirma Clayton M. Christensen si Michael E. Raynor &mdash... de afaceri. Apoi, autorii pun la dispozitia managerilor un nou cadru de lucru, destinat... orator si consultant, activand si ca membru in consiliile de administratie ale unor ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
44 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"consultanta manageriala in afaceri" in Firme Hot - 45 Rezultat(e)
Folositi cautarea