Inscrie firma »

consultanta management mediu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consultanta management mediu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta sistem de management de

Consultanta Sistem de Management de Mediu


Sistem de Management al Mediului ce va permite sa acordati o atentie deosedita... necesar pentru imbunatatirea continua a performantelor de mediu, indeplinirea... conditiilor de participare la licitatii. Pentru oferta de servicii de consultanta ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 18 ani
Constanta
 Consultanta in dezvoltare durabila si

Consultanta in dezvoltare durabila si management de mediu


durabile si al managementului de mediu. Solutiile pe care le oferim, elaborate...denkstatt Romania face parte din grupul de firme de consultanta Denkstatt..., una din cele mai mari companii de consultanta care ofera servicii in domeniul dezvoltarii ... »
Buyer Member 9 ani
Timis
 Consultanta  sisteme de management

CONSULTANTA Sisteme de Management INTEGRAT, CALITATE ,MEDIU, SSM


DOCUMENTE SMC ; SMM ; SSM ;SMI PRACTICE SI VALIDATE DE PESTE 15 ANI AUDITURI INTERNE CALIFICATE - EXPIERENTA LA PESTE 300 FIRME SISTEME CONSTRUITE ,IMPLEMENTATE SI CERTIFICATE CU PESTE 10 ORGANISME DE CERTIFICARE ... ... »
Buyer Member 12 ani
Iasi
 Consultanta iso 14001 - certificare iso 14001 -

Consultanta ISO 14001 - certificare ISO 14001 - management mediu


Anderssen Consulting Group - companie de consultanta de afaceri si management... ISO 14001, certificare iso 14001, consultanta management, excelenta in afaceri... si Constanta, o echipa de 3 senior-consultanti, 7 junior-consultanti si o forta de vanzare ... »
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Consultanta pentru sistem de

Consultanta pentru Sistem de Management Integrat Calitate-Mediu-SSM


Un Sistem de Management Integrat (SMI) este un sistem de management care... rezultatelor afacerii, ar trebui integrat in sistemul de management. Prin urmare, un SMI...-se cu precadere pe Sistemele de Management al Calitatii, Mediului si Sanatatii si Securitatii ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 18 ani
Constanta
 Servicii consultanta in managementul

Servicii consultanta in managementul apelor menajere


, granit, si alte sortimente. Consultanta privind managementul apelor menajere... si proiecte de acvacultura. Consultanta gratuita la achizitionare si montaj, garantie 5 ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Hunedoara
 Responsabil de mediu

Responsabil de mediu


unei terte persoane responsabilitatea îndeplinirii cerintelor de mediu ... »

Pret: 50 RON
Buyer Member 10 ani
Galati
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management de mediu SR EN ISO


. Sisteme de management de mediu; 2. Audit de mediu; 3. Evaluarea protectiei... cerintele cu privire la integrarea managementului de mediu in structura generala.../inregistrarea sistemului sau de management de mediu de catre un organism independent/exterior Pretul ... »
Buyer Member 14 ani
Brasov
 Consultanta de mediu

Consultanta de mediu


la negocierea programelor de conformare cu autoritatea de mediu 2) Managementul deseurilor...In cadrul Consultantei de Mediu, TUKIT va ofera urmatoarele servicii: 1... de conformare de mediu ale companiei - elaborarea ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Sistem de management mediu sr en iso 14001:2015

Sistem de management mediu SR EN ISO 14001:2015


de management de mediu SR EN ISO 14001:2015. Compania format din consultanti.... Avantajele certificarii sistemului de management de mediu: * castigarea... interesate, printr-un management tehnic si economic al problemelor de mediu ... »

Pret: 100 EUR
Oferit de:SC ISOTRANS SRL
Buyer Member 12 ani
Valcea
 Consultanta

Consultanta


Consultanta Ira Test Consult ofera urmatoarele servicii : -elaborarea...; -studii de evaluare impact si bilant de mediu; -evaluarea calitatii factorilor... de mediu; -intocmirea documentatiei pentru accesarea finantarilor nerambursabile ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


Sistemelor de Management de Mediu conform ISO 14001 si Prevenire a poluarii, contureaza... de management al mediului apt de a determina o organizatie sa dezvolte si implementeze..., implementeze, mentina si imbunatateasca un sistem de management de mediul, sa se asigure ... »
Buyer Member 13 ani
Vaslui
 Sisteme de management (calitate  /

SISTEME DE MANAGEMENT (CALITATE / MEDIU )


a rezultatelor organizatiei (certificarea sistemului de management). Procesul de consultanta...Serviciul de consultanta ISO presupune dezvoltarea de solutii privind... proiectarea si implementarea sistemelor de management, in conformitate cu cerintele ... »
Oferit de:Sienna Advice
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Consultanta sistem de management al

Consultanta Sistem de Management al Calitatii


Sistem de Management al Calitatii, eficient si flexibil, un instrument util... managementului de top al organizatiei, precum si intregului staff managerial, pentru a tine... de consultanta de calitate, astfel incat la sfarsitul proiectului derulat impreuna cu dvs ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 18 ani
Constanta
 Consultanta si management integrat

Consultanta si management integrat


standardului de calitate ISO 9001 , implementarea standardului de managementului de mediu...EcoActive este o companie de consultanta si audit, se ocupa de implementarea... ISO 14001, implementarea standardului de management al sanatatii OHSAS 18001 ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Consultanta/audit de mediu

Consultanta/audit de mediu


de protectia mediului -Tratari de ape uzate -Managementul deseurilor -Incinerare animale ... »
Oferit de:SC DASYS SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Consultanta afaceri si management

Consultanta afaceri si management


, evaluare personal; Consultanta privind managementul calitatii) - Asistenta pentru... achizitiilor; cereri de plata; managementul fluxului de numerar) - Consultanta Protectia... de dezvoltare) - Consultanta generala de afaceri (Analiza diagnostic; Analiza pe baza ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 16 ani
Bacau
 Consultanta iso 14001 - mediu

Consultanta iso 14001 - mediu


Implementarea unui sistem de management de mediu permite organizatiei nu doar... competitive pe piata. Un sistem de management de mediu permite organizatiilor sa... sa corespunda asteptarilor privind performanta sa de mediu, ci si sa isi ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Consultanta managementul calitatii

consultanta managementul calitatii


- consultanta in vederea certificarii sistemului de management al calitatii... de management al calitatii si de mediu, conform SR EN ISO 9001:2001, respectiv SR EN ISO..., conform SR EN ISO 9001:2001; - consultanta in vederea certificarii sistemului ... »
Buyer Member 15 ani
Gorj
 Consultanta , management , proiecte

Consultanta , management , proiecte


certificatului de urbanism , autorizatiei de constructie , aviz mediu si ISC , certificari ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sistem de management de mediu

SISTEM DE MANAGEMENT DE MEDIU


Oferim consultanta in vederea implementarii si certificarii sistemelor... de management conform standardului de referinta SR EN ISO 14001:2005.Elaboram intreaga... documentatie necesara:manual,proceduri,analixe de mediu,plan gestionare deseuri ... »

Pret: 1200 RON
Oferit de:SC In-Cert SRL
Buyer Member 13 ani
Timis
 Consultanta iso

Consultanta ISO


Documentarea, implementarea si mentenanta sistemelor de calitate, mediu ... »
Oferit de:SC PROLINE SRL
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Consultanta iso 14001

Consultanta ISO 14001


si evaluarea unui sistem de management de mediu, in scopul certificarii si...ISO 14001 Sistemul de management al mediului ISO 14001 devine pe zi...: - Sistematizarea tuturor activitatilor de mediu relevante duce la reducerea riscurilor de mediu ... »
Oferit de:ELDERS
Buyer Member 14 ani
Neamt
 Implementarea sistemelor de management de

Implementarea sistemelor de management de mediu ISO 14001


de management de mediu ISO 14001 avand ca referinte standardele internationale ISO...Consultanta la implementare in vederea obtinerii certificarii sistemului ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta iso

Consultanta ISO


Domeniul ISO calitate-mediu-OHSAS: - consultanta pentru intocmirea... documentatiei de certificare pentru ISO 9001, 14001 si 18001 - consultanta pentru obtinerea... certificarii firmei pe cele trei sisteme calitate 9001, mediu 14001 si OHSAS 18001. ... »
Buyer Member 12 ani
Gorj
185 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

"consultanta management mediu" in Firme Hot - 131 Rezultat(e)
Folositi cautarea