Inscrie firma »

consultanta management al calitatii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre consultanta management al calitatii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta managementul calitatii

consultanta managementul calitatii


- consultanta in vederea certificarii sistemului de management al calitatii... de management al calitatii si de mediu, conform SR EN ISO 9001:2001, respectiv SR EN ISO... 14001:2005 Etapele procesului de consultanta : -proiectarea sistemului calitatii ... »
Buyer Member 16 ani
Gorj
 Consultanta managementul calitatii

Consultanta managementul calitatii


consultanta in domeniul managementului calitatii, mediului, SSM, siguranta ... »
Buyer Member 14 ani
Mures
 Consultanta sistem de management al

Consultanta Sistem de Management al Calitatii


Sistem de Management al Calitatii, eficient si flexibil, un instrument util... de consultanta de calitate, astfel incat la sfarsitul proiectului derulat impreuna cu dvs... managementului de top al organizatiei, precum si intregului staff managerial, pentru a tine ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 19 ani
Constanta
 Consultanta privind managementul

Consultanta privind managementul calitatii in industria tipografica


De mai bine de 10 ani ma ocup cu managementul calitatii, iar specialitatea mea... de auditor si consultant, constat de multe ori, ca cele mai multe probleme de calitate... solutii simple de management. ... »
Buyer Member 14 ani
Harghita
 Instruiri si consultanta in managementul

Instruiri si consultanta in managementul calitatii pentru organizatii mici


1. cursuri de instruire a. managementul calitatii nu inseamna hartii multe.... implementarea unui sistem de management al calitatii conform cerintelor standardului ISO... implementat sistemul de management al calitatii, dar sunt probleme in ce priveste ... »
Oferit de:SC Sitra SRL
Buyer Member 10 ani
Mures
 Consultanta  sisteme de management

CONSULTANTA Sisteme de Management INTEGRAT, CALITATE ,MEDIU, SSM


DOCUMENTE SMC ; SMM ; SSM ;SMI PRACTICE SI VALIDATE DE PESTE 15 ANI AUDITURI INTERNE CALIFICATE - EXPIERENTA LA PESTE 300 FIRME SISTEME CONSTRUITE ,IMPLEMENTATE SI CERTIFICATE CU PESTE 10 ORGANISME DE CERTIFICARE ... ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Reduceri - consultanta iso

REDUCERI - consultanta ISO


mai eficiente sisteme de management al calitatii conforme cu directivele europene... a sistemelor de management. Pe noi ne recomanda serviciile de calitate!..."Preturi de criza" la Avi Consulting. Promotie la consultanta ISO 9001, ISO ... »
Oferit de:AVI Group SRL
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Consultanta pentru sistem de

Consultanta pentru Sistem de Management Integrat Calitate-Mediu-SSM


-se cu precadere pe Sistemele de Management al Calitatii, Mediului si Sanatatii si Securitatii...Un Sistem de Management Integrat (SMI) este un sistem de management care... rezultatelor afacerii, ar trebui integrat in sistemul de management. Prin urmare, un SMI ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 19 ani
Constanta
 Consultanta iso

Consultanta ISO


Domeniul ISO calitate-mediu-OHSAS: - consultanta pentru intocmirea... documentatiei de certificare pentru ISO 9001, 14001 si 18001 - consultanta pentru obtinerea... certificarii firmei pe cele trei sisteme calitate 9001, mediu 14001 si OHSAS 18001. ... »
Buyer Member 13 ani
Gorj
 Workshop - implementare si mentinere sisteme de management

Workshop - implementare si mentinere Sisteme de Management Calitate


firma specializata in consultanta pentru implementare sisteme de management... de desfasurare. Workshop -sisteme de management al calitatii (si notiuni generale de haccp... sistemul de management al calitatii, cu personal propriu. Experienta pe care am ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Consultanta iso 9001 - certificare iso 9001 -

Consultanta ISO 9001 - certificare ISO 9001 - management calitate


Anderssen Consulting Group - companie de consultanta de afaceri si management... iso 9001, certificare iso 9001,consultanta management, excelenta in afaceri... si Constanta, o echipa de 3 senior-consultanti, 7 junior-consultanti si o forta de vanzare ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Consultanta pentru implementare sisteme de

Consultanta pentru implementare Sisteme de Management: Calitate (ISO 9001)


Consultanta pentru implementare Sisteme de Management: Calitate (ISO 9001 ... »
Buyer Member 14 ani
Galati
 Instruire iso 9001

instruire ISO 9001


managementului calitatii ISO 9001-2008, la preturi minime, la sediul clientului. O buna...EUROACTIV CONSULT SRL efectueaza cursuri de instruire in domeniul... cunoastere a standardului usureaza modul de aplicare a cerintelor sistemului de calitate ... »
Light Member 14 ani
Maramures
 Consultanta iso 9001

CONSULTANTA ISO 9001


Etapele unui program de consultanta sunt: Intalnire preliminara pentru... a managementului organizatiei). Constientizarea membrilor organizatiei incepand... cu managementul la cel mai inalt nivel Proiectarea sistemului si elaborarea documentatiei ... »
Oferit de:SC Prosano SRL
Buyer Member 13 ani
Brasov
 Certificari iso

certificari ISO


pentru certificarea Sistemului Managementului Calitatii conform standardului european...S.C STUPARU CONSULTING S.R.L. Ofera Consultanta in elaborarea... ISO 9001, Sistemului Managementului Mediului conform standardului european ISO ... »
Buyer Member 14 ani
Olt
 Consultanta privind implementarea sistemului  de

Consultanta privind implementarea sistemului de management al calitatii SR EN


: se asigura aplicarea sistemului de management al calitatii in mod permanent; b... de management al calitatii, care prevede: a.identificarea proceselor desfasurate, a modului... mentinere demonstreaza functionarea Sistemului de Management al Calitatii ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Consultanta sr en iso 9001:2008

Consultanta SR EN ISO 9001:2008


Realizarea unui Sistem de Management al Calitatii conform ISO 9001:2008 care sa.... Sistemul de Management al Calitatii va cuprinde lucrarile specifice si activitati...:2008. Sistemul de Management al Calitatii (SMC) are rolul de a documenta si transpune ... »
Buyer Member 14 ani
Vaslui
 Consultanta

Consultanta


Consultanta Ira Test Consult ofera urmatoarele servicii : -elaborarea...; -studii de evaluare impact si bilant de mediu; -evaluarea calitatii factorilor ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sisteme de management (calitate  /

SISTEME DE MANAGEMENT (CALITATE / MEDIU )


a rezultatelor organizatiei (certificarea sistemului de management). Procesul de consultanta...Serviciul de consultanta ISO presupune dezvoltarea de solutii privind... proiectarea si implementarea sistemelor de management, in conformitate cu cerintele ... »
Oferit de:Sienna Advice
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Consultanta

Consultanta


IN PROIECTAREA SISTEMELOR DE MANAGEMENT AL CALITATII, IN VEDEREA CERTIFICARII....OFRIM CONSULTANTA PENTRU ACCESAREA FONDURILOR EUROPENE: INTOCMIREA CERERILOR... DE FINANTARE, PLANURI DE AFACERI, PLANURI DE MARKETING ETC. OFERIM CONSULTANTA ... »
Buyer Member 13 ani
Mures
 Consultanta si management integrat

Consultanta si management integrat


standardului de calitate ISO 9001 , implementarea standardului de managementului de mediu...EcoActive este o companie de consultanta si audit, se ocupa de implementarea... ISO 14001, implementarea standardului de management al sanatatii OHSAS 18001 ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Consultanta

Consultanta


sistemelor de management al calitatii, protectie a mediului, siguranta si securitate... ocupationala, sisteme integrate de management. ... »
Light Member 16 ani
Caras severin
 Consultanta afaceri si management

Consultanta afaceri si management


, evaluare personal; Consultanta privind managementul calitatii) - Asistenta pentru... achizitiilor; cereri de plata; managementul fluxului de numerar) - Consultanta Protectia... de dezvoltare) - Consultanta generala de afaceri (Analiza diagnostic; Analiza pe baza ... »
Oferit de:CISA CONSULTING
Light Member 17 ani
Bacau
 Consultanta pentru sisteme de

Consultanta pentru Sisteme de Management ISO


Servicii de consultanta pentru proiectarea, implementarea si certificarea... Sistemelor de Management conform standardelor ISO. Pentru orice organizatie / societate... exista o solutie proprie de "obtinere a calitatii", orice organizatie / societate ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 19 ani
Constanta
 Consultanta in afaceri si management

Consultanta in afaceri si management


prompte, la cea mai inalta calitate. Consultantii nostri au o pregatire excelenta... si ofera consultanta in afaceri si management pentru luarea deciziilor optime in cadrul ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
305 produse / 13 pagini
25 produse pe pagina.

"consultanta management al calitatii" in Firme Hot - 319 Rezultat(e)
Folositi cautarea