Inscrie firma »

colaboratori in resurse umane - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre colaboratori in resurse umane
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Consultanta resurse umane

Consultanta resurse umane


Pachetul de servicii de consultanta in resurse umane pe care il oferim este... de soft salarial. -> asistenta pe linia resurselor umane la infiintarea firmei.... -> definirea proceselor si procedurilor de resurse umane, a cadrului ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Program/soft de resurse umane

Program/soft de resurse umane


/program de resurse umane, catalogat ca cel mai avansat de pe piata din Romania. Proiectul va fi...JOB CONSULTING in colaborare cu ALL4QUALITY dezvolta un proiect ... »
Oferit de:STEPA IT S.R.L
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Servicii resurse umane

SERVICII RESURSE UMANE


si selectia de personal OFERTA DE SERVICII RESURSE UMANE PENTRU ANUL 2009 Pentru... firmei Proceduri de resurse umane conform ISO pentru certificari ale Sistemelor... de Calitate Auditul functiei de Resurse Umane Diagnoza organizationala ... »
Light Member 13 ani
Timis
 Inspector resurse umane

Inspector resurse umane


Inspector resurse umane doresc colaborare cu societati pentru servicii resurse... umane si servicii securitate si sanatate in munca: intocmesc CIM, intocmire... protectia muncii doresc colaborare cu societati pentru activitati de SSM Protectia ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Docplus resurse umane

DocPlus Resurse Umane


DocPlus Resurse Umane este o aplicatie adresata departamentelor de resurse.... Informatiile necesare unui departament de resurse umane se regasesc structurate, informatia... aplicatia le gestioneaza in folosul departamentului de resurse umane. Aplicatia ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Management organizational si resurse umane

Management organizational si resurse umane


Management organizational si resurse umane Cabinetul poate oferi servicii... de consultanta managerilor de firma si directorilor de resurse umane: Evaluare resurse umane... abilitati de comunicare, de colaborare si de a fi agreabil cu o gamã larg ... »

Pret: 30 RON
 Consultanta resurse umane si salarizare

Consultanta resurse umane si salarizare


Oferta Servicii Resurse Umane Si Payroll Sc Leader Human Resources, Este O...; - Cresterea Eficientei Departamentului De Resurse Umane - Informarea Continua Privind.... Servicii Salarizare Si Administrare Personal: Suntem Gata Sa Incepem Colaborarea ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Aptitude - software gestiune resurse umane

APTitude - Software Gestiune Resurse Umane


PLATFORME SOFTWARE PENRU RESURSE UMANE Preocupati de cresterea eficientei... platforme online pentru uzul specialistilor in resurse umane. APTITUDE HR este o... de management al resurselor umane. Platforma are o structura modulara bazata pe procesele ... »
Oferit de:APT GROUP
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Administrare/ consultanta resurse umane/ salarizare

ADMINISTRARE/ CONSULTANTA RESURSE UMANE/ SALARIZARE


institutii. Sectorul de Resurse Umane este "inima" unei companii, deoarece intervine..., economisind astfel timp si resurse, atat financiare cat si umane. Firma... in administrare si consultanta in domeniul resurselor umane / salarizare, cu studii juridice ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Consultanta resurse umane.plasare de forta de munca

Consultanta resurse umane.Plasare de forta de munca


in domeniul resurselor umane mai cuprinde si realizarea unei organigrame cat mai eficiente...S.C. OSIRIS.S.R.L. ofera consultanta in domeniul resuselor umane, una dintre... colaboram realizam teste de personalitate, de aptitudini, de identificare a carierei ... »
Buyer Member 15 ani
Salaj
 Consultanta resurse umane , state, declaratii, carti

Consultanta Resurse Umane , state, declaratii, carti munca, contracte, itm


astfel timp si resurse, atat financiare cat si umane. Firma noastra va vine... la aceste institutii. Din acest motiv este mai avantajoasa colaborarea cu o firma ... »
Oferit de:Eurofuture
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Protectia muncii

Protectia muncii


Prezentare Inspector resurse umane Inspector resurse umane doresc colaborare... cu societati pentru servicii resurse umane si servicii securitate si sanatate in munca... Inspector protectia muncii doresc colaborare cu societati pentru activitati de SSM ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Consultanta hr hr insider

Consultanta HR HR Insider


organizatiei, top si middle management pentru gestiunea resurselor umane. Solutiile... in colaborare cu managementul companiei in general inHouse, cu consultanti Studio...HR. Colaborarea poate fi pe baza de abonament sau Project base. ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 7 ani
Brasov
 Servicii de personal si salarizare

Servicii de personal si salarizare


operatiuni: Inregistrari contracte de munca (full time, part time, colaborare ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Gloomer h.r. program soft de resurse umame

GLOOMER H.R. PROGRAM SOFT DE RESURSE UMAME


GLOOMER H.R solutia ideala privind managementul resurselor umane din cadrul... ca sunt candidati, sprijinind astfel departamentul de resurse umane in vedere... de operare pentru departamentul de resurse umane, realizat, avand in vedere ca soft-ul ... »
Oferit de:STEPA IT S.R.L
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Recrutare si plasare personal

Recrutare si Plasare Personal


: Oferim garantii in ceea ce priveste serviciile de Resurse Umane pe care le furnizam... media care sa aiba impact direct asupra potentialilor candidati * Colaborarea... de recrutare se stabilesc in colaborare cu clientii si vizeaza in special competentele ... »
Buyer Member 11 ani
Gorj
 Servicii recrutare si selectie

Servicii recrutare si selectie


si training specializat pe zona de resurse umane. De asemenea venim in intampinarea...Global Management HR este o companie romaneasca care crede in valorile umane... profesionale ale fiecarui candidat. Colaborarea cu Global Management HR va aduce ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Docplus organigrama

DocPlus Organigrama


de resurse umane si de catre management, fiind integrat cu diverse module DocPlus Basic... a documentelor specifice din aplicatia de resurse umane, aplicatia de urmarire a sarcinilor... vacante ale organizatiei pentru sprijinirea activitatii departamentului de resurse ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 3t manager

3T Manager


aplicate atunci cand esti coordonator de 3ning, resurse umane sau dezvoltare... de colaborare, licitatie de 3ning, evaluarea furnizorului, plan de 3ning Cu ce ramai ... »
Oferit de:Foreground
Buyer Member 12 ani
Cluj
 Psihologia muncii si organizationala

Psihologia muncii si organizationala


pe experienta in resurse umane si pasiunea pentru aspectele legate de psihologia muncii...; consultanta resurse umane....In colaborare cu firma Attu Serv Consult iti oferim servicii bazate ... »
 Practica asistentei sociale. abordarea participativa

Practica asistentei sociale. Abordarea participativa


functionalitatii umane si a explorarii proceselor care activeaza resursele existente in oameni... decizie in cunostinta de cauza, de resursele proprii si de dezvoltarea continue..., autonomia, respectul, colaborarea, incluziunea si etica schimbarii. Cuprins: Practica ... »

Pret: 35.4 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Practica asistentei sociale. abordarea participativa - karla krogsrud

Practica asistentei sociale. Abordarea participativa - Karla Krogsrud Miley-973-681-997-3


functionalitatii umane si a explorarii proceselor care activeaza resursele existente in oameni... decizie in cunostinta de cauza, de resursele proprii si de dezvoltarea continue..., autonomia, respectul, colaborarea, incluziunea si etica schimbarii.Editura: Polirom ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Charisma. cum sa faci o impresie puternica si durabila

Charisma. Cum sa faci o impresie puternica si durabila


potentialului uman. A fost mai multi ani colaborator al publicatiei The Observer.... In momentul de fata este membru al Institutului pentru Personal si Dezvoltarea Resurselor... Umane din Londr ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Charisma, autor andrew leigh

Charisma, autor Andrew Leigh


potentialului uman. A fost mai multi ani colaborator al publicatiei The Observer.... In momentul de fata este membru al Institutului pentru Personal si Dezvoltarea Resurselor... Umane din Londra.... ... »

Pret: 21.75 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Andrew leigh -  charisma. cum sa faci o impresie puternica si durabila

Andrew Leigh - Charisma. Cum sa faci o impresie puternica si durabila


potentialului uman. A fost mai multi ani colaborator al publicatiei  The Observer... . In momentul de fata este membru al Institutului pentru Personal si Dezvoltarea Resurselor... Umane din Londra. ... »

Pret: 13.99 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
55 produse / 3 pagini
25 produse pe pagina.

"colaboratori in resurse umane" in Firme Hot - 40 Rezultat(e)
Folositi cautarea