Inscrie firma »

cofraje tip amvic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cofraje tip amvic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Case amvic, bca,caramida

Case Amvic, bca,caramida


Case ieftine cu cofraje din polistiren tip Amvic,sisteme termoizolante...,pardoseli din gresie sau parchet laminat,acoperis cu invelitoare din tigla sau tabla tip lindab ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Proiectare in sistem amvic

Proiectare in sistem AMVIC


usor de indeplinit utilizand COFRAJELE PASIVE AMVIC. Cei ce locuiesc î...;n casele AMVIC beneficiaza de un confort superior oricarui alt tip de case: liniste... cofrajelor termoizolante AMVIC este un material ignifugat. Utilizarea sistemului AMVIC ... »
Buyer Member 11 ani
Covasna
 Amvic: sistem icf de constructii

AMVIC: Sistem ICF de constructii


astazi subiectul cel mai discutat pe mapamond. Formele de cofraje modulare.... Protejati-va investitia constructiei, familia, protejati-va cu AMVIC. La cutremurul.... IZOLARE FONICA Formele de cofraje termoizolante de polistiren pentru betonul armat ... »
Oferit de:SPIRU ELECTRA
Light Member 16 ani
Tulcea
 Casa andreea

CASA ANDREEA


Descrierea sistemului Sistemul de constructie AMVIC este un sistem de cofraje... fonica de 50 db, respectiv 65 db. Sistemul poate fi alcatuit din cofraje: - de tip... de 0.22 W/mpK. Atat cofrajele de tip styropor cat si cele de tip neopor sunt forme ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Vanzare case / vile  cornu de jos (cornu) glx621025

vanzare Case / Vile Cornu de Jos (Cornu) GLX621025


mp, zidarie tip Amvic, fundatie si structura beton armat in cofraj de polistiren...( reduce pierderi caldura pana la 50%), acoperis tip Lindab, superfinisata, parchet ... »

Pret: 235000 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Vila - 5 camere cornu glx060213

Vila - 5 camere Cornu GLX060213


tip Amvic, fundatie si structura beton armat in cofraj de polistiren( reduce... pierderi caldura pana la 50%), acoperis tip Lindab, superfinisata, parchet stratificat ... »
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Casa camelia cu pasaport energetic

CASA CAMELIA CU PASAPORT ENERGETIC


de cofraje inglobate in polistiren ignifugat expandat tip AMVIC sunt produse care au... cu sistemul de constructie cofraje imglobate din polistiren ignifugat expandat AMVIC... folosind cofraje AMVIC pentru invelisul ei exterior va consuma cu 40-50% mai putina ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Casa doina (duplex) cu pasaport energetic

CASA DOINA (DUPLEX) CU PASAPORT ENERGETIC


cu geam LowE AMVIC Ferestre U pereti = 0,27W/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala... 1. Viteza de executie mare Fiind un sistem de constructie de "tip lego... unei case clasice "la cheie" de aceleasi dimensiuni si tip sunt necesare circa 120 ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 
8 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cofraje tip amvic" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea