Inscrie firma »

cofraje pentru grinzi de planseu - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cofraje pentru grinzi de planseu
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cofraje planseu

Cofraje planseu


COFRAJE PLANSEU - COFRAJE PENTRU PLACI - SOLUTII SIGURE, RAPIDE SI EFICIENTE... rand, va punem la dispozitie sistemul versatil de cofraje pentru grinzi, TOPFLEX... modern. Pentru a va ajuta sa raspundeti acestor cerinte, Hunnebeck va ofera spre ... »
Light Member 6 ani
Cluj
 Cofraj planseu topflex

Cofraj planseu TOPFLEX


TOPFLEX - SISTEMUL DE COFRAJE DIN GRINZI DE LEMN PENTRU PLACI TOPFLEX este... de montantul de grinda cu inaltime reglabila. Cofrajele pentru grinzi TOPFLEX sunt... un sistem de cofrare plansee, extrem de eficient, pentru orice tip de placa sau planseu ... »
Light Member 6 ani
Cluj
 Cofraj de planseu mevaflex

Cofraj de planseu MevaFlex


Cofraj de planseu MevaFlex Solutia flexibila pentru santier Metoda Flex... este perceputa ca fiind solutia eficienta pentru utilizarea in cadrul proiectelor..., cu un numar redus de utilizari. Acest cofraj conventional este format din foaie cofranta ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Sistem tije filetate cu piulite pentru cofraj

Sistem tije filetate cu piulite pentru cofraj 10euro+TVA


Sistem tije filetate cu piulite pentru cofraj 10euro+TVA Descriere generala...: - se foloseste la prinderea celor doua foi cofrante la pereti si grinzi de planseu.... - utilizabile pentru elemente verticale: pereti (diafragme), ziduri de sprijin, grinzi ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Sistemul termocfrag

Sistemul Termocfrag


primele 2 saptamani. Pentru planseu, tehnologia Termocofrag presupune... de constructii folosite in Europa pentru locuinte. Acesta este un sistem tehnologic... din polistiren expandat ca termoizolatie si cofrag pentru turnarea elementelor de constructie ... »
Buyer Member 19 ani
Arad
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cofraje pentru grinzi de planseu" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea