Inscrie firma »

cofraje betonare - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cofraje betonare
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cofraje turnare beton

Cofraje turnare beton


Confectionare cofraje turnari betoane profile cilindrice, tronconice ... »
Oferit de:Mecodis Company
Light Member 15 ani
Brasov
 Cofrajul pentru centura din beton cu

Cofrajul pentru centura din beton cu suprapunere


Placa CCB Velox -este fabticata dintr-un amestec de aschii de lemn si ciment cu grosimea de 35 mm in combinatie cu material izolant de 80 mm, conceputa pentru o singura parte. ... ... »

Pret: 5 EUR
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Cofraje polistiren icf

COFRAJE POLISTIREN ICF


si realizeaza un finisaj de calitate superioara.La folosirea cea mai simpla a betonului... face in mai multi: se comporta simultan ca un sistem formal de plasare a betonului... peretele si turnati betonul. Sunt recomandate ridicatoare [four-foot] cu un agregat ... »
Buyer Member 14 ani
Valcea
 Cofraje

Cofraje


de drumuri / betonul aparent: Efectului interactiunii dintre beton, decofrol si cofraj...Cofraje - Foaia cofranta Alkus A fost solutionata problema foii cofrante... - pentru rezistenta UV, ocupa locul 1 printre placile de cofraj din punct de vedere ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Cofraje stalpi

Cofraje stalpi


COFRAJE PENTRU STALPI: GATA DE ACTIUNE Cofrajele pentru stalpi, gata... inaltime si pana la o presiune a betonului de 120 kN/mp. Toate elementele sunt livrate..., putandu-se astfel pozitiona ca o singura unitate, de sine statatoare. COFRAJE ... »
Light Member 7 ani
Cluj
 Cofraje planseu

Cofraje planseu


COFRAJE PLANSEU - COFRAJE PENTRU PLACI - SOLUTII SIGURE, RAPIDE SI EFICIENTE... a lucra eficient cu sistemul dumneavoastra de cofraje placi. PANOURI SAU SOLUTII... zone de sprijin mari, cu planuri de baza regulate, panoul nostru de cofraj TOPMAX ... »
Light Member 7 ani
Cluj
 Boltari zidarie, elemente cofraj

Boltari zidarie, elemente cofraj


Producem boltari zidarie, elemente cofraj, turnati din beton precomprimat ... »

Pret: 0.59 RON
Buyer Member 10 ani
Altele
 Stoper beton

Stoper beton


Stoper beton folosit pentru intrerupre turnari beton, datorita suprafetei sale... speciale opreste scurgerea de beton, ca apoi sa se poate relua turnarea din locul... opririi facand o priza foarte buna intre betonul turnat ulterior si cel nou ... »
Oferit de:HIDROPLASTO
Light Member 16 ani
Botosani
 Cofraje popi schele

COFRAJE POPI SCHELE


HUNNEBECK, cofraje zincate, cofraje multifunctionale pentru pereti, cofraje betonare...Cofraje, popi, schele si grinda. Cofraje metalice si cofraje din aluminiu..., cofraje pentru stalpi cu accesoriile necesare: tiranti, piulite, bolturi, pene, clesti ... »
Oferit de:CON VEST SRL
Buyer Member 17 ani
Sibiu
 Cofraje pentru fatade

Cofraje pentru fatade


COFRAJE PENTRU FATADE: INTERFATA INGENIOASA INTRE BETON PRETURNAT SI BETON... cu coloanele de beton. Principalele componente ale cofrajelor pentru fatade sunt... TURNAT IN-SITU Cu ajutorul cofrajelor pentru fatade de la Hunnebeck economisiti ... »
Light Member 7 ani
Cluj
 Cofraj de diafragme mammut

Cofraj de diafragme Mammut


Cofrajul industrial rezistent pentru diafragme Mammut este un sistem... de preluare a presiunii betonului in concordanta cu o sageata minima. Prin combinarea.... - lucrarile de infrastructura. Rezistenta admisibila la presiune a betonului proaspat ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Cofraj de diafragme mammut 350

Cofraj de diafragme Mammut 350


Cofraj de diafragme Mammut 350 Mai inalt, mai rapid, mai eficient. Mammut... 350 reprezinta noua dimensiune a cofrajelor de diafragma, avand o inaltime... la presiune a betonului proaspat: 100 kN/mp. Orice viteza de betonare, pana la o inaltime ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Cofrajul auto-catarator scf

Cofrajul auto-catarator SCF


COFRAJUL AUTO-CATARATOR SCF Structurile de beton inalte, tip turn, pot fi... construite cu ajutorul cofrajele auto-cataratoare SCF de la Hunnebeck, fara a fi nevoie..., sistemul modular de cofraje se ridicã fara vibratii, pas cu pas, pe masura ... »
Light Member 7 ani
Cluj
 Cofraj de planseu mevadec

Cofraj de planseu MevaDec


; - inaltimile de nivel; - calitate ridicata a suprafetei betonului etc. Sistemul Meva...Dec este cel mai modern, flexibil si profitabil cofraj de planseu existent. Capul... multe; - tacturi rapide de betonare. Este demonstrat ca sistemul MevaDec face ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Cofraje stalpi

Cofraje stalpi


Firma noastra va poate oferi cofraje circulare din carton pentru stalpi... din beton de urmatoarele diametre:250 mm,300mm, 350mm, 400mm, ... »

Pret: 30 RON
Buyer Member 10 ani
Vaslui
 Inchiriere popi metalici

Inchiriere popi metalici


si turnare placi din beton. Popii sunt confectionati din teava otelita si sunt dispusi ... »

Pret: 5.6 RON
Buyer Member 8 ani
Constanta
 Constructii industriale

Constructii industriale


societatea noastra este infiintata in anul 2002 si de atunci construim si inainte de aceasta tot in acest domeniu am profesat obiectivele la care a luat parte societatea noastra sunt in majoritate industriale avem experienta si construim calitativ de... ... »
Buyer Member 14 ani
Constanta
 Cofraje refolosibile

Cofraje refolosibile


. Cofrajul poate fi dimensionat pentru orice presiune a betonului. - In functie.... - Constructia deosebita a suprafetelor panourilor confera suprafetelor de beton o... uniformitate si finete de exceptie, utilizare dupa utilizare si nu numai la prima betonare ... »
Oferit de:DOKA ROMANIA
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Cofraje termoizolante amvic

COFRAJE TERMOIZOLANTE AMVIC


Sistemul de cofraje amvic este format din cofraje de polistiren expandat unite... se toarna betonul. Se obtine astfel un perete monolit de beton cu o izolatie... si inundatii. Structura de beton confera rezistenta, temperaturile interioare sunt ... »
Light Member 16 ani
Timis
 Popi cofraje verticale

POPI COFRAJE VERTICALE


Popi cu dubla actiune pentru cofraje verticale Produs in Italia conform... si in tractiune, rezolvand in mod economic problemele de turnare in cofraje verticale. &bull...; Asigura stabilitatea panourilor pe durata turnarii betonului • Sunt utili ... »
Gold Member 15 ani
Bucuresti
 Cofraje din grinzi gf20/24

Cofraje din grinzi GF20/24


si presiunile betonului. AVANTAJELE SISTEMULUI DE COFRAJE DIN GRINZI GF 20/24 -Grad...SISTEMUL DE COFRAJE DIN GRINZI GF 20/24 - COFRAJE PENTRU SUPRAFETE MARI... Cofrajele GF 20/24 pentru suprafete mari, de la Hunnebeck reprezinta prima optiune ... »
Light Member 7 ani
Cluj
 Cofraj pentru stalpi carofalt

Cofraj pentru stalpi CaroFalt


de betonare, scari integrate de acces si cosuri pentru protectie spate. Cofrajul a fost...Cofraj pentru stalpi CaroFalt Pliabil, transportabil, rapid si sigur.... CaroFalt este un cofraj pentru stalpi pliabil, transportabil, cu platforma ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Cofraj de diafragme startec-securit

Cofraj de diafragme StarTec-Securit


StarTec-Securit este cofrajul de diafragma StarTec consacrat, imbunatatit... cu platforma de betonare Securit. Platforma rabatabila ramane pe panou dupa montaj. Astfel... de betonare, fixarea scarii, montarea popilor de aliniere si deja se poate cofra. Elemente ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Cofraj pentru stalpi rotunzi circo

Cofraj pentru stalpi rotunzi Circo


Cofraj pentru stalpi rotunzi Circo Sistemul pentru stalpi rotunzi Stalpii... betonului (beton aparent). Circo reprezinta un sistem pentru stalpi rotunzi de top... in ceea ce priveste betonul aparent, pentru: - parcari subterane - constructii ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Sistem constructii - cofraje din polistiren neopor

Sistem constructii - cofraje din polistiren neopor


, doar prin apasare cu mana. Dupa realizarea armaturii, betonul se poate turna... in cofrajul format din aceste elemente atat manual cat si mecanic. Se recomanda turnarea... betonului la fiecare al treilea rand de elemente. Peretele obtinut are 5 cm ... »
Oferit de:SC Argevil SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
197 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

"cofraje betonare" in Firme Hot - 26 Rezultat(e)
Folositi cautarea