Inscrie firma »

clienti unei firme - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre clienti unei firme
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Firma curierat

Firma curierat


; -tratam toate comenzile cu maxima seriozitate,ptr noi fiecare client este important.... In eventualitatea unei colaborari asteptam cu interes cererile d-voastra! ... »
Buyer Member 10 ani
Galati
 Indrumare juridica acte necesare pentru firma

Indrumare juridica acte necesare pentru firma


inregistrarea si infiintarea unei firme....Clientii nostri beneficiaza de servicii in toate domeniile dreptului. Asiguram ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Receptie primire clienti

Receptie primire clienti


Stadiul de dezvoltare al unei firme se cunoste dupa modul in care sediul este ... »
Oferit de:SIMCO Design
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Bonus tamplaria pvc la constructia unei case

Bonus tamplaria pvC la constructia unei case


cu IZOCON iti poti construi casa mult visata pe bani putini. Firma noastra executa... cu corectitudine si promptitudine a obligatiilor contractuale, a cerintelor clientului, dar ... »
Oferit de:SC Izocon SRL
Buyer Member 10 ani
Botosani
 Proiectarea unei noi afaceri saptamana cu saptamana

Proiectarea unei noi afaceri saptamana cu saptamana


unei noi afaceri saptamana cu saptamana este cartea care va va transforma pornirea... unei afaceri intr-o calatorie incredibil de placuta. Aceasta carte preia....Proiectarea unei noi afaceri saptamana cu saptamana te va ajuta sa depasesti obstacolele si sa ... »

Pret: 19.92 RON
Buyer Member 5 ani
Bucuresti
 Facturare si gestiune clienti

Facturare Si Gestiune Clienti


si pentru gestiunea facturilor emise si a clientilor. Datele referitoare la preturile... oferite de program: - tiparire facturi emise si salvate *) - anularea unei facturi... (functii de cautare dupa numarul facturii, denumire client, intervalul calendaristic ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Servicii de curatenie pentru firme

Servicii de curatenie pentru firme


clientilor nostri. Avantaje: * Aveti toate cheltuielile sub control, primiti...; * Veti profita de toate avantajele unei dotari profesionale, fara a mai fi preocupati... ne si adaptam solicitarilor fiecarui client. Curatenia se face in fimpul ... »
Oferit de:DC Cleaning srl
Light Member 13 ani
Dolj
 Pachet promovare start

Pachet Promovare Start


. Aceasta inseamna crearea unei imagini profesioniste a firmei tale, trafic catre site... comanda servicii si produse oferite de firma dvs. Alte pachete de Promovare ... »

Pret: 600 RON
Oferit de:SC Robi SRL
Buyer Member 9 ani
Covasna
 Proiectarea unei noi afaceri saptamana cu saptamana

Proiectarea unei noi afaceri saptamana cu saptamana


furnizorilorCum sa gasesti clientiCum sa iti infiintezi o firmaCum sa eviti problemele...Cum sa lansezi o afacere de succes Proiectarea unei noi afaceri saptamana... cu saptamana este cartea care va va transforma pornirea unei afaceri intr-o calatorie ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Curatenie sedii / cladiri / birouri firme bucuresti

Curatenie sedii / cladiri / birouri firme Bucuresti


ca si contractarea unei firme specializate in domeniul curateniei de intretinere....Ca si firma de curatenie profesionala din Bucuresti, prestam, cu un raport... ocupate de diverse firme, showroom-uri, centre de afaceri si din alte tipuri ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


Consultanta privind actele pentru constituirea unei societati comerciale Consultanta... de drept si reorganizare judiciara Infiintari firme indiferent de forma de organizare... Intocmirea tuturor actelor necesare pentru infiintare firma Majorarea capitalului social ... »
Buyer Member 9 ani
Bacau
 Consultanta juridica in afaceri

Consultanta juridica in afaceri


si administrative. COLABORAREA cu clientii nostri poate imbraca forma unei : Activitati...Consultanta juridica in afaceri Oferim suport legal clientilor nostri..., asistenta juridica si reprezentarea clientilor in fata partenerilor de afaceri, a altor ... »
 Consiliere inregistrare punct de lucru registrul comertului

Consiliere inregistrare punct de lucru Registrul Comertului


a punctului de lucru al unei firme la Registrul Comertului....Clientii Cabinetului beneficiaza de servicii juridice in toate domeniile ... »
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Servicii curatenie sibiu - curatenie generala

Servicii curatenie Sibiu - curatenie generala


Curatenia generala se efectueaza lunar sau la cererea clientului. Serviciile... pe care le prestam in cadrul unei lucrari de curatenie generala sunt: - aspirarea ... »
Buyer Member 11 ani
Sibiu
 Signalistica de exterior

Signalistica de exterior


Casete si Reclame Luminoase/Neluminoase: realizam firme luminoase, menite... a pune in valoare orice mesaj publicitar al unei campanii, pot lua orice forma... Volumetrice Luminoase/Neluminoase : furnizam firme luminoase iluminate independent, ce pot ... »
Oferit de:Design Factory
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Serviciile de contabilitate

Serviciile de contabilitate


In cadrul unei societati comerciale este esentiala existenta unei... economice a societatii. Contabilitate financiara se realizeaza la sediul nostru. Firma... de necesitati; 3. Evidenta analitica si sintetica clienti, furnizori; 4. Evidenta ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Consultanta juridica

Consultanta juridica


Consultanta juridica la momentul crearii unei companii si pe parcursul... desfasurarii activitatii, in functie de nevoile clientului. ... »
Buyer Member 4 ani
Bucuresti
 Avocat societati comerciale

Avocat societati comerciale


-Adrian Pirlac ofera suport legal clientilor sai, persoane fizice si juridice, in special... clientilor in fata partenerilor de afaceri, a altor persoane fizice si juridice..., autoritatilor publice, asistenta juridica si reprezentarea clientilor in fata instantelor ... »
 Design sigle/logo

Design sigle/logo


Sigla este cea mai importanta parte din imaginea unei firme, a unui brand. O... asupra clientului sau posibilului client, astfel incat sa-i ramana intiparita ... »
 Pachet publicitar

pachet publicitar


clientului, crearea de pagina de web sau a unei subpagini de prezentare, adresa de mail...pachet publicitar pentru firme din domeniul medical contine: stiri medicale... de ultima ora, banner publicitar, inscriere in catalog clienti, reclama la produsele ... »
Light Member 15 ani
Dolj
 Xfact

xFact


Program pentru facturare pentru clientii beneficiari de servicii periodice... pe baza de contract, incasari si evidenta clientilor Programul poate fi... configurat pentru facturarea automata cu un singur click a clientilor a caror tarife nu ... »
Buyer Member 14 ani
Timis
 Evidenta contabila

Evidenta contabila


Evidenta contabila completa pentru firme cu sediul in Bucuresti si Jud. Ilofv... cu ITM si Administratia, bilant, preluare acte de la sediul clientului, informare... despre noutatile legislative, informarea permanenta a clientilor asupra taxelor ... »
 Servicii contabile la cele mai mici preturi!

Servicii contabile la cele mai mici preturi!


"Obiectivul nostru ca firma e sa oferim clientului nu numai ele mai bune... si capital propriu ale unei companii/institutii la un anumit moment, acesta fiind... si cheltuieli aferente unei perioade (raport dinamic). Bilantul contabil reflecta scriptic ... »

Pret: 200 RON
Buyer Member 8 ani
Iasi
 Consultanta in vederea implementarii unui sistem de management al

Consultanta in vederea implementarii unui sistem de management al calitatii ISO 9001


mai important pas pentru credibilitatea unei firme in raport cu clientii (oferind... succesul unei companii. Imbunatatirea continua a performantei, managementul eficient... al costurilor si al riscurilor, satisfactia permanenta a nevoilor si asteptarilor clientilor ... »
Buyer Member 12 ani
Caras severin
 Feronerie scaun pliant l455

Feronerie scaun pliant L455


gama larga de produse, (nu numai cele prezentate), unele fabricate exclusiv... de firma noastra in Romania, produse care pot fi zincate in functie de cerintele... clientului in alb, galben irizant sau negru. Pentru a vedea aceste tipuri de zincari ... »
Buyer Member 15 ani
Salaj
324 produse / 13 pagini
25 produse pe pagina.

"clienti unei firme" in Firme Hot - 296 Rezultat(e)
Folositi cautarea