Inscrie firma »

cilindru gaz scaune birou - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cilindru gaz scaune birou
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cilindru cu gaz , piston pentru

Cilindru cu gaz , piston pentru scaune directoriale


Cilindru cu gaz pentru scaune directoriale , piston fotolii de birou Dimensiuni... : - lungime camera gaz ( partea de culoare neagra ) - 20 cm - lungime piston extins - 16 ... »

Pret: 50 RON
Oferit de:Arena S.R.L.
Buyer Member 10 ani
Valcea
 Cilindru cu gaz , piston pentru

Cilindru cu gaz , piston pentru scaune ergonomice


Cilindru cu gaz pentru scaune ergonomice , piston scaune de birou Dimensiuni... : - lungime camera gaz ( partea de culoare neagra ) - 23 cm - lungime piston extins - 18 ... »

Pret: 45 RON
Oferit de:Arena S.R.L.
Buyer Member 10 ani
Valcea
 Cilindru cu gaz 18 , piston pentru

Cilindru cu gaz 18 , piston pentru scaune directoriale


Cilindru cu gaz pentru scaune directoriale , piston fotolii de birou Dimensiuni... : - lungime camera gaz ( partea de culoare neagra ) - 18 cm - lungime piston extins - 16 ... »

Pret: 49 RON
Oferit de:Arena S.R.L.
Buyer Member 10 ani
Valcea
 Scaun birou 1170 mek

Scaun birou 1170 Mek


1170 MEK: -spatar inalt;-sezut mare;-baza nylon;-role D10 PE ;-cilindru cu gaz;-scaun...Scaun birou 1170 MEK este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat... calculatorului. Este un scaun de birou mobil care asigura o pozitie confortabila chiar ... »

Pret: 282 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaune de birou golf v

Scaune de birou Golf V


tie.Scaun de birou rotativ, spatar inalt, ovalina, cilindru cu gaz, bazaplastic..., cuvantul de ordine estemodularitate. In prezent, alegerea unor scaune de birou nu... scaun de birou. Nu te zgarci cu privire la timpul alocat alegeriiscaunelor de birou ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Scaun de birou off 508

Scaun de birou OFF 508


Scaun de birou ergonomic executat cu fata si spatarul din piele naturala, baza... si bratele din PP. Produsul este prevazut cu mecanism oscilant si cilindru cu gaz pentru... reglarea scaunului pe inaltime. 229 RON (fara TVA) ... »
Light Member 15 ani
Constanta
 Scaune de birou golf lx

Scaune de birou Golf LX


, reglabil, contactpermanent, cilindru cu gaz, baza plastic. DIMENSIUNI SCAUNE DE BIROU...: scaune de birou, masa de lucru si multe alte piese de mobilier.Pentru birou, unde... atmosfera trebuie sa fie stimulativa si creativa,scaunele de birou cele mai indicate ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Scaune birou 1005 hcm

Scaune Birou 1005 HCM


polipropilena - cilindru cu gaz   Dimensiuni: L52 X A54 X H86 pana la 100 cm Garantie 12...Scaun Ergonomic tapitat cu stofa. - baza plastic - role nylon - brate... luni. Pretul expus este pentru tapiterie stofa culoare negru, scaunul se realizeaza ... »

Pret: 239 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Set - baza stea , cilindru cu gaz si

Set - baza stea , cilindru cu gaz si role scaun ergonomic


Set baza stea cilindru cu gaz si role scaun ergonomic sau fotolii directoriale... format din baza stea D690 , 5 role D11 si un cilindru cu gaz 18-1 pentru scaun... - componente scaune Recomandat pentru fotolii directoriale sau scaune de birou Setul este ... »

Pret: 73 RON
Oferit de:Arena S.R.L.
Buyer Member 10 ani
Valcea
 Scaun birou 1152 mirage

Scaun birou 1152 Mirage


: -scaun rotativ; -spatar mediu; -cilindru cu gaz; -spatar reglabil; -baza...Scaunul rotativ1152 MEK este un scaun ergonomic cu spatar mediu, destinat... calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar ... »

Pret: 270 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun birou golf

Scaun birou Golf


cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul acestui scaun de birou poate fi inclinat...;-spatar inalt;-spatar reglabil;-cilindru cu gaz;-baza 56;-role D10 PE; Dimensiuni scaun...Scaun birou Golf este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat in general ... »

Pret: 177 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun birou mek

Scaun birou Mek


; -spatar mediu; -cilindru gaz; -scaun mobil; -role D10 PE; -baza nylon...Scaun birou MEK este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general... un scaun ergonomic de birou mobil care asigura o pozitie confortabila chiar ... »

Pret: 245 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun birou astra

Scaun birou Astra


Astra: -scaun rotativ;-spatar mediu;-ovalina;-cilindru cu gaza;-spatarul scaunul se...Scaun birou Astra este un scaun birou ergonomic cu spatar mediu destinat... calculatorului. Este un scaun ergonomic birou mobil care asigura o pozitie confortabila chiar ... »

Pret: 157 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun birou bora

Scaun birou Bora


scaun birou Bora: -spatar mediu;-cilindru gaz;-spatar reglabil;-scaun mobil... cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul scaunului de birou poate fi inclinat si blocat...Scaun birou BORA este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat in general ... »

Pret: 176 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun birou mirage

Scaun birou Mirage


poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul scaunului de birou Mirage...Scaun birou Mirage este un scaun ergonomic cu spatar mediu, destinat... calculatorului. Este un scaun ergonomic de birou mobil care asigura o pozitie confortabila ... »

Pret: 330 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun birou bora lx

Scaun birou Bora LX


;-spatar reglabil;-cilindru cu gaz;-baza nylon;-role D10 PE. Dimensiuni scaun ergonomic...Scaun birou rotativ bora lx este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat... calculatorului. Este un scaun ergonomic de birou mobil care asigura o pozitie confortabila ... »

Pret: 219 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun birou 1340

Scaun birou 1340


1340: -spatar inalt;-cilindru cu gaz;-baza nylon;-role D10 PE;-scaun mobil...Scaun birou 1340 SYN este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat...; Dimensiuni scaun birou: Adancime sezut - 45 cmInaltime sezut -  44 - 57 cmInaltime - 104 ... »

Pret: 293 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun birou 1345 mek

Scaun birou 1345 Mek


. Specificatii scaun Mek 1345: -scaun ergonomic de birou; -spatar inalt; -cilindru... gaz; -scaun mobil; -role D10 PE; -baza nylon;   Dimensiuni...Scaunul ergonomic 1345 MEK este un scaun ergonomic cu spatar mediu destinat ... »

Pret: 233 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun birou 1340 syn

Scaun birou 1340 Syn


ergonomic 1340: -spatar inalt; -cilindru cu gaz; -baza nylon; -role D10 PE...Scaunul ergonomic 1340 SYN este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat... calculatorului. Este un scaun mobil care asigura o pozitie confortabila chiar ... »

Pret: 279 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun  birou 1040 ergo

Scaun birou 1040 Ergo


utilizatorului o buna sustinere in zona lombara. Scaunul de birou Ergo 1040 este un scaun... are nevoie.    Specificatii scaun 1040 Ergo: -scaun de birou; -scaun...Scaunul 1040 ERGO este un scaun cu format ergonomic destinat in general pentru ... »

Pret: 179 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun birou panther lx

Scaun birou Panther LX


ergonomic birou Panther LX: -spatar inalt;-scaun cu spatar reglabil;-cilindru cu gaz... poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul scaunului de birou poate fi...Scaun birou PANTHER LX este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat ... »

Pret: 264 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun birou panther

Scaun birou Panther


poate regla cu ajutorul cilindrului cu gaz. Spatarul scaunului de birou poate fi... cu spatar inalt;-inaltimea scaunului se poate regla;-cilindru cu gaz;-baza nylon;-role D...Scaun birou Panther este un scaun ergonomic cu spatar inalt destinat ... »

Pret: 194 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scaun de birou torino

SCAUN DE BIROU TORINO


- scaun de birou rotativ reglabil pe inaltime (cilindru cu gaz) - scaun... cu sezut si spatar inalt tapitat din material textil - baza mobila din plastic - scaun ... »

Pret: 153.99 RON
 Scaun ergonomic de birou star

SCAUN ERGONOMIC DE BIROU STAR


(cilindru cu gaz)- scaun cu sezut si spatar inalt tapitat din material textil- baza...- scaun de birou rotativ cu brate laterale din plastic reglabil pe inaltime... mobila din plastic- scaun destinat pentru birouri sau alte spatii de lucru unde se ... »

Pret: 235.99 RON
 Scaun de birou power

SCAUN DE BIROU POWER


- scaun de birou rotativ reglabil pe inaltime (cilindru cu gaz) - scaun... mobila din plastic - scaun destinat pentru birouri sau alte spatii de lucru unde se ... »

Pret: 139.09 RON
99 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea