Inscrie firma »

cilindri tuburi plastic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cilindri tuburi plastic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Semifabricate si piese de schimb din mase plastice

Semifabricate si piese de schimb din mase plastice tehnice


Semifabricate si piese de schimb (de uz industrial) din mase plastice tehnice... cu bronz pentru cilindrii hidraulici -stoc 8. Banda teflon (cal. profesionala) pentru... 14. Tuburi Poliamida cu pereti grosi Ø 20 -600mm(1000mm) 15. Bare ... »
Light Member 14 ani
Brasov
 Teflon (ptfe), poliamida  ,pom, pe,plastice avansate

TEFLON (PTFE), POLIAMIDA ,POM, PE,PLASTICE AVANSATE


pentru cilindrii hidraulici -stoc 8. Banda teflon (cal. profesionala) pentru... 14. Tuburi Poliamida cu pereti grosi fi 20 -600mm(1000mm) 15. Bare si placi... Tuburi din POM (ERTACETAL), HMW PE si UHMW PE (polietilene de inalta si foarte ... »
Light Member 14 ani
Brasov
 Pa6 modificata nylatron gsm

PA6 modificata Nylatron GSM


. Viteza de testare 1 mm/min; 13. Epruveta: cilindrii ø12 x 30 mm; 14...; Tuburi cu diametru exterior pana la Ø 500 mm si lungimi: 20 mm - 1200 mm... si blocuri turnate executate din bare, placi si tuburi de Nylat GSM dupa desenul ... »
Oferit de:MadeinTech SRL
Buyer Member 15 ani
Suceava
 Nylatron gsm (pa6 + mos2)

Nylatron GSM (PA6 + MoS2)


-TF; 12. Viteza de testare 1 mm/min; 13. Epruveta: cilindrii Φ12 x 30 mm... cu grosimile: 8 mm - 100 mm; Tuburi cu diametru exterior pana la Ø 500 mm... dumneavoastre. Piese si blocuri turnate executate din bare, placi si tuburi de Nylat GSM ... »
Oferit de:MadeinTech SRL
Buyer Member 15 ani
Suceava
 Role pentru masini de roluit  (curbat) teava inox

Role pentru masini de roluit (curbat) teava inox


TEFLON (PTFE), POLIAMIDA , POM, PE,PLASTICE AVANSATE 1. Bare... cu bronz pentru cilindrii hidraulici -stoc 8. Banda teflon (cal. profesionala) pentru... 14. Tuburi Poliamida cu pereti grosi Ø 20 -600mm(1000mm) 15. Bare ... »
Light Member 14 ani
Brasov
 Teflon

Teflon


cu alimente si medicamente) Aplicatii tipice: Forme de branza, tuburi de formare... pentru produse de patiserie si cozonac Tobe, cilindri si snecuri, axuri melcate... si ambarcatiuni Industria cauciucului si a materialelor plastice Industria hartiei ... »
Oferit de:MadeinTech SRL
Buyer Member 15 ani
Suceava
 Alama

Alama


si tenacitatea alamei. Alama moale se foloseste la fabricarea tuburilor flexibile, a tevilor... pentru presare este plastica si se poate prelucra prin deformare plastica la rece sub... si rezistente, dar au plasticitate scazuta. Se folosesc in special pentru obtinerea unor ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cilindri tuburi plastic" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea