Inscrie firma »

chestionare audit calitate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre chestionare audit calitate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Audituri interne sau de secunda parte

Audituri interne sau de secunda parte


. Auditul va fi efectuat in conformitate cu chestionarele utilizate de catre organizatia... obiectivitatea si impartialitatea procesului de audit intern prin selectarea auditorilor... sau de functia auditata, in scopul obtinerii de dovezi si a evaluarii lor cu obiectivitate ... »
Buyer Member 12 ani
Vaslui
 Ghid practic 9001-14001

Ghid practic 9001-14001


CALITATE: elaborarea si controlul documentelor, audit intern, actiuni corective..., implementarea, mentinerea si imbunatatirea unui sistem de management integrat calitate... sistemului integrat, manual calitate-mediu, planuri ale calitatii specifice, formulare ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Dvd ghid practic iso 9001

DVD Ghid practic ISO 9001


calitatii)). 10. Modele de fise de post (aproximativ 35 de modele si chestionare... proiectarea unui sistem de management al calitatii. Comentariile care insotesc documentele.... Documentatia pusa la dispozitie contine modele de proceduri, manual calitate si alte ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Consultanta iso 9001:2008

Consultanta ISO 9001:2008


al calitatii -efectuare audit intern si preaudit inainte de certificarea sistemului ISO... si aplicare in ceea ce priveste asigurarea indeplinirii conditiilor de calitate... -elaborarea documentatiei specifice: Manual Calitate; proceduri de sistem si operationale ... »
Buyer Member 11 ani
Iasi
 Aptitude - software gestiune resurse umane

APTitude - Software Gestiune Resurse Umane


prin chestionare, teste grila si assessment center - Angajarea si administrarea personalului... - Managementul deplasarilor - Managementul financiar al contractelor de servicii - Auditul... interesante despre calitatile acestui produs la adresa www.aptitude.ro, iar pentru orice ... »
Oferit de:APT GROUP
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Servicii resurse umane

SERVICII RESURSE UMANE


de Calitate Auditul functiei de Resurse Umane Diagnoza organizationala..., etc.) Statistici prin chestionare privind orice subiect solicitat de catre ... »
Light Member 14 ani
Timis
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea