Inscrie firma »

cereri lucrari executie constructii metalice - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cereri lucrari executie constructii metalice
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Constructii zidarie

Constructii zidarie


capacitatea noastra de a face fata celor mai dificile lucrari de constructii...Pentru clientii nostrii realizam constructii din zidarie de calitate superioara... si confectii metalice. Realizarile noastre de pana acum vorbesc de la sine despre ... »
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Confectii metalice - balustrada cu mana curenta

Confectii metalice - Balustrada cu mana curenta stejar + constructie scara


Confectii metalice: porti, garduri, balustrade, copertine, mobilier fier forjat... perne, perne, saltele, somiere. Confectiile metalice se executa atat pentru interior... sa ne oferiti niste dimensiuni si sa alegeti un model. Se poate la cerere monta ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Case pe structura din lemn

Case pe structura din lemn


. Executam si lucrarile de intrastaructura, fundatii, elevatii, placi beton armat.... Sistemul constructiv este de tip sandwich, termosistem de polistiren pe exterior... acoperisului poate fi tigla ceramica, tigla metalica tip Lindab sau sindrila bituminoasa ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Case pe structura din lemn, case ecologice, case pasive

Case pe structura din lemn, case ecologice, case pasive


economii importante la regia casei. Executam si lucrarile de intrastaructura, fundatii... si in tara. Constructiile pasive sint cele care au un randament termic maxim, numai..., elevatii, placi beton armat. Sistemul constructiv este de tip sandwich, termosistem ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Lista oportunitati internationale-actualizare zilnica

lista oportunitati internationale-actualizare zilnica


romaneasca puternica de constructii, pentru executie proiecte lucrari infrastructura... si constructii civile. Firma dispune deja, pe piata libiana, de contracte lucrari... CERERE DEPOZIT distribuitor de materiale de constructii solicita oferte, fiind ... »
Buyer Member 18 ani
Timis
 Oferta utilaje de teresare exavatoare buldozere buldoexavatoare

Oferta Utilaje de Teresare Exavatoare Buldozere BuldoExavatoare Incarcatoare Frontale


,pulverizator Inchiriem utilaje de constructii. Executii de lucrari de excavatii... de constructii civile si industriale, schele metalice noi si second hand. Compania noastra...Oferim utilaje de constructii, utilaje de teresare, excavatoare, excavator ... »
Oferit de:GEPACO
Buyer Member 17 ani
Cluj
 Excutie acoperisuri

EXCUTIE ACOPERISURI


,constand in ansamblul lucrarilor ce tin de lemnaria pentru constructia cladirilor si acoperisurilor...DULGHERIE ,ACOPERISURI Prestam servicii de dulgherie,executie acoperisuri.... Pentru informatiile legate de serviciile in acest domeniu,si pentru cererea de oferta ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Banc de lucru cu protectie esd

Banc de lucru cu protectie ESD


cu protective ESD si alte tipuri de bancuri de lucru la cererea beneficiarului proiectate...-Cover® respecta normele in vigoare pentru proiectarea si executia bancurilor de lucru... beneficiarului final. Au fost respectate dimensiunile cerute de acesta, forma constructiva ... »
Gold Member 13 ani
Vrancea
 Plug reversibil 180° model vi

Plug reversibil 180° Model VI


in executarea lucrarii de arat. Mai mult decat atat, in conceperea constructiei... metalica pentru controlul adancimii...-50 CP 35 cm 35 cm 210 kg VZ-0MR 1.610 OPTIONAL LA CERERE ... »

Pret: 7780.38 RON
Buyer Member 14 ani
Dolj
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cereri lucrari executie constructii metalice" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea