Inscrie firma »

cereri contabil pentru evidenta contabila - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cereri contabil pentru evidenta contabila
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Contabilitate

CONTABILITATE


Contabilitate primara, Contabilitate financiara, Salarizare personal... pe profit sau a impozitului pe veniturile microintreprinderii, Evidenta mijloace fixe..., calculul amortizarii, Evidenta clienti, furnizori, Intocmirea de dispozitii de plata ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Contabilitate financiara

CONTABILITATE FINANCIARA


; Verificarea si certificarea Bilantului contabil (la cerere); Realizam situatii...Inregistrarea cronologica a articolelor contabile pe baza documentelor primare...; Evidenta analitica si sintetica clienti, furnizori; Evidenta mijloace fixe, calculul ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Serviciile de contabilitate

Serviciile de contabilitate


contabilitati performante, rolul acesteia fiind de a inregistra operatiile economice..., de a intocmi documentele contabile de sinteza si de a interpreta rezultatele activitatii... economice a societatii. Contabilitate financiara se realizeaza la sediul nostru. Firma ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Contabilitate pfa

Contabilitate PFA


. Declaratiile fiscale care se depun pentru persoanele care au evidenta contabila in partida...: - cerere tip, - copie CUI societate - delegatie pentru persoana care face deplasarea... cu sina completat cu datele firmei pe coperta; - Copie CI; - Cerere pentru ... »

Pret: 100 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Contabilitate autorizata la preturi accesibile

Contabilitate autorizata la preturi accesibile


legate de salarii Intocmire si certificare bilant contabil Evidenta si urmarirea...Servicii complete de contabilitate Intocmire documente primare Intocmire... registre contabile Intocmire balante si situatii financiar-contabile Intocmire ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Servicii financiar contabile

SERVICII FINANCIAR CONTABILE


si principiile contabilitatii; - Evidenta analitica si sintetica clienti, furnizori... financiar-contabile la cerere, conform legislatiei in vigoare; - Efectuarea...; - Evidenta mijloace fixe, calculul amortizarii; - Intocmirea si depunerea fiselor ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Intocmire si evidenta declaratii

intocmire si evidenta declaratii


, in prealabil, numirea de catre judecatorul delegat a unui expert contabil pentru evaluarea...Noi va pregatim dosarul pentru Majorarea Capitalului Social SRL,gata de a fi...: -Cerere de inregistrare (original); -Actul modificator al actului constitutiv ... »

Pret: 119 RON
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Zpersonal c/s - expertul dumneavoastra in evidenta

ZPERSONAL C/S - Expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii bugetare !


banci(orice banca); Generare liste pentru diferite cereri sau situatii MODULUL... implementare eficienta pentru o gama larga de institutii publice, pornind de la cele... contabile; Calcul stat dupa pontaj; Lista pontaj dupa definitivare; Contributiile ... »
Buyer Member 16 ani
Braila
 Infiintare firma / societate comerciala / asociatie nonprofit

INFIINTARE FIRMA / SOCIETATE COMERCIALA / ASOCIATIE NONPROFIT


Deschidere punct de lucru Diminuari de capital social Evidenta contabila Evidenta... Consultanta privind actele pentru constituirea unei societati comerciale Consultanta... si asistenta financiar-contabila Depunere cazier fiscal Depunere certificat constatator ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Autosoft-programe software pentru societati

AUTOSOFT-Programe software pentru societati comerciale/ bugetare/ fundatii


- multiorganizatie, evidenta contabila multiluna- medici/ notari/ avocati - urnal incasari... lei AUTOSOFT GESTOC -program de gestiune si evidenta stocuri pentru gradinite...AUTOSOFT dezvolta solutii informatice pentru automatizarea lucrului ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Eurosoft travel backoffice system

Eurosoft Travel Backoffice System


pentru: - Inregistrarea si evidenta destinatiilor turistice (tari, statiuni... analitic din contabilitatea interna pentru integrarea sau exportul de date cu sistemul... incasat pentru una sau mai multe facturi cumulate ce va fi evident in modulul Incasari ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Salarizare si personal

Salarizare si personal


lucru jumatate de norma pentru ingrijirea copilului, cerere modificarea programului... de lucru pt. ingrijirea copilului, cerere pentru acordarea pensie, cerere pentru... de state de plata sau fluturasi pentru angajati; centralizatoare state de plata; export ... »
Oferit de:Mondosoft
Buyer Member 16 ani
Valcea
 Sistem de gestiune si management

SISTEM DE GESTIUNE SI MANAGEMENT


ajuta sa gestionati intreaga dvs activitate, sa tineti o evidenta exacta... si evidenta facturilor deja emise. -Stocuri : evidenta fiselor de magazie, emiterea... -Contabilitate : inregistrarea tuturor datelor cu privire la furnizori, niruri, clienti ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:REGIO IMPEX
Light Member 16 ani
Bucuresti
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cereri contabil pentru evidenta contabila" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea