Inscrie firma »

cel fotovoltaic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cel fotovoltaic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Instalatie fotovoltaic

instalatie fotovoltaic


instalatie fotovoltaic de marca Germana cu un sortiment ce cuprinde panouri... de la 80 la 230 Wp cu o garantie de cel putin 90% din puterea nominala dupa 10 ani... si cel putin 80% pina la 25 ani de functionare cu toata gama de produse pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Iluminare cu fotovoltaice

Iluminare cu fotovoltaice


Sisteme de iluminare fotovoltaica Cu acest sistem nu veti mai cosuma energie.... Cu doar cateva module fotovoltaice, iluminatul interior al casei dar..., sistemul fotovoltaic se poate cupla la reteaua electrica existenta in incinta sau se ... »
Buyer Member 10 ani
Timis
 Panouri fotovoltaice

Panouri fotovoltaice


Noi suntem furnizori pentru orice echipament fotovoltaic. Gama noastra... de produse variaza de la panouri fotovoltaice si invertoare furnizate de producatorii de elita... de panouri fotovoltaice. Gama naostra include toate marimile standard si de asemenea ... »
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Montaj panouri solare fotovoltaice

Montaj panouri solare fotovoltaice


panourile fotovoltaice de care aveti nevoie, sa le instalati si sa obtineti cel mai bun... de activitate este montajul de panouri solare fotovoltaice, instalarea de kituri... fotovoltaice pentru consumatori in curent continuu ideal pentru case, implementarea ... »

Pret: 10 RON
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Modul solar fotovoltaic

modul solar fotovoltaic


proiect se gasesc cele mai bune module din punct de vedere al dimensionari si datelor... pt.o oferta completa de furnizare a energiei solare in domeniul fotovoltaic ... »
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Proiectare instalatii cu panouri fotovoltaice

Proiectare instalatii cu panouri fotovoltaice


Ac Power Tech vine in sprijinul dvs. si ofera cele mai bune solutii... cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Puterea iradiatiei solare este convertita in energie... electrica cu ajutorul celulelor solare fotovoltaice[celule monocristaline ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Panouri fotovoltaice import china

PANOURI FOTOVOLTAICE IMPORT CHINA


toata gama de produse dorite, la cele mai bune preturi. ROMASIA are birou in Yiwu ... »
Buyer Member 11 ani
Arad
 Panou fotovoltaic sgc3a1

Panou Fotovoltaic SGC3A1


in Romania si urmareste dezvoltarea si exploatarea sistemelor Fotovoltaice , in cele mai... 580 486 30 2,5 3,8V ------3V / 4,5Ah Panouri FotoVoltaice... create din Celule FotoVoltaice Multicristaline de ultima generatie cu eficienta de 21 ... »

Pret: 270 RON
Buyer Member 7 ani
Teleorman
 Panou fotovoltaic  sgc6a2

Panou Fotovoltaic SGC6A2


in Romania si urmareste dezvoltarea si exploatarea sistemelor Fotovoltaice , in cele mai...2 SGC6A2 600x486x30mm /6,1.Kg 7,2V-------6V / 6,7Ah Panouri FotoVoltaice... create din Celule FotoVoltaice Multicristaline de ultima generatie cu eficienta de 21 ... »

Pret: 450 RON
Buyer Member 7 ani
Teleorman
 Panou fotovoltaic sgc12a4

Panou Fotovoltaic SGC12A4


in Romania si urmareste dezvoltarea si exploatarea sistemelor Fotovoltaice , in cele mai...4 1160 660 30 12,5 14,5V---12V / 14,8Ah Panouri FotoVoltaice... create din Celule FotoVoltaice Multicristaline de ultima generatie cu eficienta de 21 ... »

Pret: 1010 RON
Buyer Member 7 ani
Teleorman
 Parc fotovoltaic 1,17 mw

Parc fotovoltaic 1,17 MW


Parc fotovoltaic racordat la SEN de 1,17 MW, construit pe un teren... functional din luna decembrie 2013 ceea ce inseamna ca se incadreaza la cele 4 + 2 ... »

Pret: 1600000 EUR
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Parc fotovoltaic 3,25 mw

Parc fotovoltaic 3,25 MW


Parc fotovoltaic racordat la SEN de 3,25 MW, dezvoltat in judetul Cluj... functional din 2013 ceea ce inseamna ca beneficeiza de cele 4 + 2 Certificate verzi... a retelei. Locatia a fost aleasa prin prisma mai multor criterii dintre care cele mai ... »

Pret: 1720000 EUR
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Proiect fotovoltaic 4,12 mw

Proiect fotovoltaic 4,12 MW


Trei proiecte fotovoltaice cu capacitate totala de 4,12 MW, dezvoltate impreuna.... Toate cele trei proiecte se vor dezvolta cu panouri Thim Film. Toate documentele ... »

Pret: 180000 EUR
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Parc fotovoltaic 3,2 mw

Parc fotovoltaic 3,2 MW


Parc fotovoltaic racordat la SEN de 3,2 MW, dezvoltat pe un teren in concesiune... mai multor criterii dintre care cele mai importante sunt: Zona cu potential mediu ... »

Pret: 1720000 EUR
Buyer Member 9 ani
Sibiu
 Centrala electrica fotovoltaica de 10kwh

Centrala electrica fotovoltaica de 10KWh


cu panouri fotovoltaic si e una dintre cele mai populare surse de energie alternative... de 10KWh/150mp cuprinde: Panouri fotovoltaice 125W/24V 16buc Acumulatori 200Ah/12V ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Panou fotovoltaic solarworld 150 w policristalin

Panou fotovoltaic SolarWorld 150 W Policristalin


Panou fotovoltaic SolarWorld 150 W SolarWorld GmbH este cel mai important... producator german de panouri fotovoltaice din Europa. Compania asigura toate etapele... de productie a modulelor fotovoltaice, de la siliciu la modul fotovoltaic, garantand o ... »

Pret: 725 RON
Oferit de:ALASKA ENERGIES
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Panou fotovoltaic schott perform poly 235w

Panou fotovoltaic Schott Perform Poly 235W


activitatea pe piata de energie fotovoltaica inca din anul 1958, fiind unul dintre primii... producatori de panouri fotovoltaice din lume. Toate panourile fotovoltaice Schott au o... reglementarile IEC. Panourile fotovoltaice SCHOTT POLY din seria 235W sunt potrivite pentru ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Panou fotovoltaic schott protect poly 180w

Panou fotovoltaic Schott Protect Poly 180W


activitatea pe piata de energie fotovoltaica inca din anul 1958, fiind unul dintre primii... producatori de panouri fotovoltaice din lume. Toate panourile fotovoltaice Schott au o... reglementarile IEC. Panourile fotovoltaice SCHOTT Poly sunt potrivite atat pentru aplicatii ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Panou fotovoltaic schott protect asi 103w

Panou fotovoltaic Schott Protect ASI 103W


activitatea pe piata de energie fotovoltaica inca din anul 1958, fiind unul dintre primii... producatori de panouri fotovoltaice din lume. Toate panourile fotovoltaice Schott au o... un randament de cel putin 90% din puterea initiala dupa 26 de ani. - Productie de energie ... »
Buyer Member 13 ani
Ilfov
 Controller solar (incarcator, automatizare)

Controller solar (incarcator, automatizare) fotovoltaic MPPT 60A


Controller-ul fotovoltaic ITechSol®, produs in colaborare cu SMK este unul... utilizat in sisteme fotovoltaice de pana la 50 KW. Produsul este disponibil intr-o gama... al iluminatului stradal, sistem solare mobile. Varianta aceasta este cel de 60A , pentru ... »

Pret: 1075 RON
Oferit de:SC ITECHSOL SRL
Buyer Member 12 ani
Mures
 Controller solar (incarcator, automatizare)

Controller solar (incarcator, automatizare) fotovoltaic MPPT 40A


Controller-ul fotovoltaic ITechSol®, produs in colaborare cu SMK este unul... utilizat in sisteme fotovoltaice de pana la 50 KW. Produsul este disponibil intr-o gama... al iluminatului stradal, sistem solare mobile. Varianta aceasta este cel de 40A , pentru ... »

Pret: 849.9 RON
Oferit de:SC ITECHSOL SRL
Buyer Member 12 ani
Mures
 Set fotocelule wireless fotovoltaice nice phw

SET FOTOCELULE WIRELESS FOTOVOLTAICE NICE PHW


(RX). Cele doua elemente formeaza un detector de prezenta de tip "D". Acest sistem... cele doua elemente. Cele doua celule (TX) respectiv (RX), sunt alimentate... cu baterii fotovoltaice (reincarcabile cu lumina solara). ... »

Pret: 500 RON
Oferit de:SC SPYSHOP SRL
Buyer Member 12 ani
Timis
 Panouri solare fotovoltaice.sisteme independente

Panouri Solare Fotovoltaice.Sisteme independente "offgrid"


celulelor solare fotovoltaice, pe baza conversiei/radiatiei solare.Firma noastra... proiecteaza cele mai sigure si eficiente sisteme. Avem posibilitatea de a va oferi... orice putere.Panouri solare fotovoltaice monocristaline,controlere solare mppt 50 ... »
Light Member 11 ani
Bucuresti
 Panouri fotovoltaice - hit 240/235 hde4

Panouri fotovoltaice - HIT 240/235 HDE4


: 20,0%, modul: 17,3%. Modulul si celula HIT au cel mai ridicat nivel de eficienta ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Panouri fotovoltaice - hip-215nkhe5

Panouri fotovoltaice - HIP-215NKHE5


performanta: 19,3%, modul: 17,1%. Modulul si celula HIT au cel mai ridicat nivel ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
93 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"cel fotovoltaic" in Firme Hot - 23 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea