Inscrie firma »

ceai din plante - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre ceai din plante
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Ceai limba cerbului 50 gr faunus

Ceai LIMBA CERBULUI 50 gr Faunus Plant


Ceai LIMBA CERBULUI 50 gr Faunus PlantLimba cerbului (Phyllitis scolopendrium)Â..., cicatrizant.MOD DE ADMINISTRARE CEAI LIMBA CERBULUI: Infuzie – se prepara din 2... lingurite cu plante adaugate la 50ml de apa clocotita, se mentine timp de 15min ... »

Pret: 5.2 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai pentru diabet (180g) faunus

Ceai pentru Diabet (180g) Faunus Plant


Ceai pentru Diabet (180g) Faunus PlantAcest ceai este un amestec din plante...)Paducel (Crataegus sanguinea)MOD DE PREPARARE: Se face o infuzie dintr-o lingura mare de plante... Si 250 ml apa, când apa da in clocot, se pun plantele, se opreSte din fiert, se ... »

Pret: 15 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai digestie perfecta 50 gr dacia

Ceai Digestie perfecta 50 gr Dacia Plant


Ceai Digestie perfecta 50 gr Dacia PlantActiuni:creste capacitatea digestiva... produsului.Ceai Digestie perfecta 50 gr Dacia PlantAdministrare:Adulti si tineri peste 14... prin macinarea plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece, se mentine ... »

Pret: 5.2 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai de napraznic 180g faunus plant

Ceai de Napraznic 180g Faunus Plant


Ceai de Napraznic 180g Faunus PlantNapraznicul (Geranium robertianum), este o... planta medicinala cu o actiune miraculoasa in bolile tumorale, reusind sa stopeze... din doua linguri mari de plante la 500 ml apa, cand apa da in clocot, se pun plantele ... »

Pret: 28.9 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai sanatatea venelor 50 gr

Ceai Sanatatea Venelor 50 gr DaciaPlant


Ceai Sanatatea Venelor 50 gr DaciaPlant Actiuni..., citrice, ginkgo biloba, hrisca .Ceai Sanatatea Venelor 50 gr DaciaPlant. Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â ....Administrare:Adulti: - pulbere cu administrare sublinguala – plantele se macina fin cu o rasnita electrica ... »

Pret: 5.3 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai coada soricelului - 50 g

Ceai Coada Soricelului - 50 g DaciaPlant


Ceai Coada Soricelului - 50 g DaciaPlantCoada soricelului face parte... din familia Asteraceae, fiind o planta erbacee, perena, cu frunze penate, paroase si flori... ranile soldatilor sai. Planta creste in toate zonele, de la campie pana la regiunile ... »

Pret: 3.8 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai paducel (flori) - 50g

Ceai Paducel (flori) - 50g DaciaPlant


Ceai Paducel (flori) - 50g DaciaPlantPaducelul face parte din familia Rosaceae..., β-blocant, cardiotonic, sedativ.Indicatii Ceai Paducel (flori) - 50g DaciaPlant... cardiovasculare, motiv pentru care este una din cele mai folosite plante din Europa, unde ... »

Pret: 3.9 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai de obligeana 50 gr daciaplant

Ceai de Obligeana 50 gr DaciaPlant


Ceai de Obligeana 50 gr DaciaPlantObligeana face parte din familia Araceae..., fiind o planta erbacee, perena, intalnita in locurile mlastinoase sau pe marginea... ayurvedica intrebuinteaza planta in bolile de rinichi si ficat, in reumatism si pentru ... »

Pret: 5.2 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai de napraznic (180g) faunus

Ceai de Napraznic (180g) Faunus Plant


Ceai de Napraznic (180g) Faunus PlantNapraznicul (Geranium robertianum), este o... planta medicinala cu o actiune miraculoasa in bolile tumorale, reuSind sa stopeze... din doua linguri mari de plante la 500 ml apa, când apa da in clocot, se pun plantele ... »

Pret: 38.9 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai sanatatea colecistului 50 gr

Ceai Sanatatea Colecistului 50 gr DaciaPlant


Ceai Sanatatea Colecistului 50 gr DaciaPlantActiuni:stimuleaza si regleaza... produsului.Administrare:Adulti:-infuzie – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate ... »

Pret: 5.2 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai coada calului 50 gr daciaplant

Ceai Coada Calului 50 gr DaciaPlant


Ceai Coada Calului 50 gr DaciaPlantCoada calului face parte din familia.... Dioscoride, medic si farmacolog al Greciei Antice utiliza aceasta planta datorita... proprietatilor ei hemostatice. Coada calului este o planta erbacee, perena, spontana ... »

Pret: 3.8 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai afectiuni hepatice 50 gr dacia

Ceai Afectiuni hepatice 50 gr Dacia Plant


Ceai Afectiuni hepatice 50 gr Dacia PlantActiuni:tonica hepatica... produsului.Administrare:-pulberea – amestecul de plante se macina fin cu o râ... lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore ... »

Pret: 5.2 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai sanatatea inimii 50 gr dacia

Ceai Sanatatea inimii 50 gr Dacia Plant


Ceai Sanatatea inimii 50 gr Dacia PlantActiuni:vasodilatatoare coronariana....Administrare:-pulberea – amestecul de plante se macina fin cu o rasnita electrica, dupa care se cerne prin sita....-maceratul la rece – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa rece, se ... »

Pret: 5.2 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai sanatatea prostatei 50 gr dacia

Ceai Sanatatea prostatei 50 gr Dacia Plant


Ceai Sanatatea prostatei 50 gr Dacia PlantActiuni:decongestiva si antitumorala... – se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o... cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine la temperatura camerei timp ... »

Pret: 5.2 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai sanatatea stomacului 50 gr dacia

Ceai Sanatatea Stomacului 50 gr Dacia Plant


Ceai Sanatatea Stomacului 50 gr Dacia Plant... plantelor cu o rasnita electrica) adaugata la 250ml de apa rece, se mentine timp de 6...-o lingura cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15min ... »

Pret: 5.2 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai zmeur frunze 50 g daciaplant

Ceai Zmeur Frunze 50 g DaciaPlant


Ceai Zmeur Frunze 50 g DaciaPlantZmeurul face parte din familia Rosaceae, fiind....Administrare:INTERN:-pulberea – planta se macina fin cu o rasnita electrica, dupa care se cerne prin sita pentru....-maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml apa, se mentine timp ... »

Pret: 4.9 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai zmeur frunze - 50 g daciaplant

Ceai Zmeur Frunze - 50 g DaciaPlant


Ceai Zmeur Frunze - 50 g DaciaPlantZmeurul face parte din familia Rosaceae....Administrare:INTERN:-pulberea – planta se macina fin cu o râSnita electrica, dupa care se cerne prin sita pentru....-maceratul la rece – se prepara dintr-o lingura cu planta adaugata la 250ml apa, se mentine timp ... »

Pret: 4.9 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai glicemonorm forte 50 gr dacia

Ceai Glicemonorm forte 50 gr Dacia Plant


Ceai Glicemonorm forte 50 gr Dacia PlantActiuni:ACTIUNI MAJORE: hipoglicemianta... – se prepara dintr-o lingurita cu pulbere (obtinuta prin macinarea plantelor cu o... cu plante adaugate la 250ml de apa clocotita, se mentine timp de 15min. la temperatura ... »

Pret: 5.2 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai sanatatea rinichilor 50 gr dacia

Ceai Sanatatea rinichilor 50 gr Dacia Plant


Ceai Sanatatea rinichilor 50 gr Dacia PlantActiuni:ACTIUNI MAJORE... 14 ani: -infuzie – se prepara dintr-o lingura cu plante adaugate la 250ml de apa.... Copii 7-13 ani: -infuzie – se prepara din ½ de lingura cu plante adaugate la 250ml ... »

Pret: 5.2 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai talpa gastei - 50 g daciaplant

Ceai Talpa Gastei - 50 g DaciaPlant


Ceai Talpa Gastei - 50 g DaciaPlantTalpa gastei face parte din familia... Lamiaceae, fiind o planta erbacee, perena, heliofila, cu o tulpina inalta de pana... neurovegetative, anxietate, nevroze, tromboze ginecologice.Administrare:-pulberea – planta se ... »

Pret: 4.4 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai lemn dulce 50 g daciaplant

Ceai Lemn Dulce 50 g DaciaPlant


Ceai Lemn Dulce 50 g DaciaPlantLemnul dulce face parte din familia Fabaceae.... Originar din Europa Centrala, planta s-a extins in toata Europa, Asia si nordul Africii....Administrare:INTERN:-pulberea – planta se macina fin cu o rasnita electrica, dupa care se cerne prin sita pentru ... »

Pret: 4.4 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai oftalmic 20 doze hypericum impex

Ceai Oftalmic 20 doze Hypericum Impex Plant


Ceai Oftalmic 20 doze Hypericum Impex Plant... :  Intern: Infuzie din 1-2 doze de ceai la 200 ml apa fierbinte. Se adauga 30 picaturi Tinctura... de ceai la 200 ml apa. Se lasa 3 minute acoperit. Se adauga 10 picaturi Tinctura ... »

Pret: 3.9 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai sanziene galbene - 50g

Ceai Sanziene Galbene - 50g DaciaPlant


Ceai Sanziene Galbene - 50g DaciaPlantSanzienele fac parte din familia... Rubiaceae, fiind o planta cu flori galbene, mici si dese ca o ploaie de stele..., eczeme, psoriazis.Administrare:INTERN:-pulberea – planta se macina fin cu o rasnita ... »

Pret: 3.9 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai bitter suedez 50 gr dacia plant

Ceai Bitter Suedez 50 gr Dacia Plant


Ceai Bitter Suedez 50 gr Dacia PlantDescriere:Actiuni:Tonica amara, tonica... de plante se macina fin cu o rasnita electrica, dupa care se cerne prin sita pentru....-maceratul la rece – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250ml de apa rece, se ... »

Pret: 5.7 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
 Ceai lemn dulce - 50 g daciaplant

Ceai Lemn Dulce - 50 g DaciaPlant


Ceai Lemn Dulce - 50 g DaciaPlantLemnul dulce face parte din familia Fabaceae.... Originar din Europa Centrala, planta s-a extins in toata Europa, Asia Si nordul Africii....AdministrareINTERN:-pulberea – planta se macina fin cu o râSnita electrica, dupa care se cerne prin sita pentru ... »

Pret: 3.8 RON
Buyer Member 9 ani
Ilfov
5130 produse / 206 pagini
25 produse pe pagina.

"ceai din plante" in Firme Hot - 29 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea