Inscrie firma »

cautam oferta si furnizori - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cautam oferta si furnizori
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Emanage-managementul relatiilor cu clientii

eManage-Managementul relatiilor cu clientii


- managementul contactelor (clienti, furnizori, parteneri, distribuitori... de vanzari si marketing, legaturi furnizori, subcontractori) - generarea de rapoarte... specifice (contracte si oferte realizate, detalii) - generarea si printarea de etichete ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Servicii web design, gazduire web, domenii internet

Servicii web design, gazduire web, domenii internet


Nu suntem cei mai vechi pe piata, nu suntem cei mai ieftini furnizori...-ne si-ti vom face o oferta pe care n-o sa o poti refuza! ... nou, de modificarea unui site existent, de administrarea si optimizarea lui, cauta ... »
Light Member 14 ani
Bucuresti
 Eurosoft travel backoffice system

Eurosoft Travel Backoffice System


de la rezervarile facute de turisti, de la comenzile de oferta confirmate de catre furnizori...: inregistrarea unei comenzi catre furnizor in baza cererii de oferta formulata de turist... cu furnizori - permite cautarea si filtrarea biletelor inregistrate in sistem in functie ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Deva - program de devize in constructii si instalatii

devA - Program de devize in constructii si instalatii


in functie de ofertele venite de la furnizori; - posibilitatea de a crea un deviz... utilizat de catre executanti, proiectanti, beneficiari in evaluarea, ofertarea... la un pret de referinta sau la preturi minime sau maxime selectate din ofertele ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Usi industriale sectionale

Usi industriale sectionale


Daca sunteti in cautarea unui furnizor cu echipa proprie de montaj specializata... tehnic gratuit, atunci asteptam cu interes cererile dumneavoastra de oferta! ... »
Buyer Member 12 ani
Maramures
 Incentive trip

Incentive Trip


raporturilor cu furnizorii sau clientii. Oferta pe care o facem este ca partenerul nostru... concepute si personalizate pentru fiecare client. Cautarea celor mai potrivite solutii ... »
Oferit de:Platinum Travel
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Administrator imobil

Administrator imobil


cu furnizorii de utilitati, - intocmirea compiuterizata a listelor de plata si repartizarea... ), si respectiv plati catre furnizorii de utilitati, salariatii asociatiei, bugetul de stat...) , solicit oferte de pret pentru lucrare . In momentul in care detin ofertele de pret se ... »
Buyer Member 7 ani
Cluj
 Solutii manevrare si identificare marfuri in depozit - wms

SOLUTII MANEVRARE SI IDENTIFICARE MARFURI IN DEPOZIT - WMS


consultanta si oferta completa pentru gama de stivuitoare si motostivuitoare. Solutia... foloseste un numar de grup unic al furnizorului pentru a va permite sa identificati..., numar de parte sau codul produsului, numarul de grup al furnizorului si data ... »
Gold Member 12 ani
Bucuresti
 Ecdl - cd2-973-7739-11-6

ECDL - CD2-973-7739-11-6


utilizand procesorul de texte Word; de exemplu: scrisori, oferte comerciale ce includ... de date Clienti, baza de date Furnizori, baza de date pentru salariatii unei companii..., modifice si nntretina baze de date, adaugand functii de cautare, functii matematice ... »
Oferit de:RoMedia
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Sistem monitorizare si localizare prin gps

Sistem monitorizare si localizare prin GPS


. Sistemul propus in aceasta oferta poate functiona cu o singura aplicatie server... existente la beneficiar. In acest ultim caz furnizorului solutiei software trebuie sa i... modificata a aplicatiei de monitorizare. Furnizorul va asigura o proba tehnica ... »
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Casa marcela

CASA MARCELA


materiale, furnizorii chiar incepand sa ofere montaj gratuit. Astfel, cel putin unul... Publicitatea unor furnizori sau constructori afirma ca structurile diu lemn sunt mult mai... de performanta si pentru a putea face oferte in conditiile in care este realmente extrem ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Asigurare medicala de calatorie

Asigurare medicala de calatorie


mintale, SIDA, boli venerice, etc. Solicitati acum ofertele noastre si cautam pentru... incheiate asigurari de calatorie pentru toata familia. Solicita ofertele noastre... furnizorul de servicii medicale, de exemplu: note de plata / chitante pentru tratamentul ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Ezee absolute

EZee Absolute


. furnizor de software hotelier), si vine ca o completare in sprijinul celor ce sunt... fereastra - Inscriere tarif standard pe camera , oferte speciale sau pachete..., in timp real, celui care a efectuat rezervarea - Oferta de tarife multiple, oferte ... »
Oferit de:SC DABISS SRL
Buyer Member 8 ani
Constanta
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cautam oferta si furnizori" in Firme Hot - 16 Rezultat(e)
Folositi cautarea