Inscrie firma »

cauciuc chemoline 4 b - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cauciuc chemoline 4 b
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cauciuc chemoline 11

CAUCIUC CHEMOLINE 11


CAUCIUC CHEMOLINE 11 este un cauciuc moale vulcanizat, de culoare gri î...;nchis, pe baza de polietilena clorosulfonata; (CSM). CAUCIUCUL CHEMOLINE 11 ofera... anticoroziva prin cauciucare cu CHEMOLINE 11 este utilizata la nivel mondial î ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc  chemoline rt

CAUCIUC CHEMOLINE RT


CHEMOLINE RT este un material negru din cauciuc moale, pe baza de cauciuc... principalele proprieti ale cauciucului CHEMOLINE RT CN amintim: - puternica rezistena... de sodiu sau acid cromic. -protectia anticoroziva prin cauciucare a CHEMOLINE RT CN ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 4 b

CAUCIUC CHEMOLINE 4 B


CHEMOLINE 4 B este un cauciuc pe baza de brombutil (BIIR) si poate fi.... Printre principalele proprietati ale cauciucului CHEMOLINE 4 B enumeram: - rezistenta... saturati. -Protectia anticoroziva prin cauciucare cu CHEMOLINE 4 B este folosita ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 55 cn

CAUCIUC CHEMOLINE 55 CN


CHEMOLINE 55 CN este un cauciuc pe baza de polimer natural de cauciuc... proprieti ale cauciucului CHEMOLINE 55 amintim: -rezistenta mare la abraziune.... Utilizari: -Protectia anticoroziva prin cauciucare a CHEMOLINE 55 este folosita ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 5 b

CAUCIUC CHEMOLINE 5 B


CHEMOLINE 5 B este un cauciuc pe baza de brombutil/cloropren, ce poate fi...;n circumstante speciale CHEMOLINE 5 B poate fi, de asemenea, vulcanizat în conditii... numai dupa consultarea cu furnizorul. Protectia anticoroziva prin cauciucare ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 14

CAUCIUC CHEMOLINE 14


CHEMOLINE 14 este un cauciuc de protectie anticoroziva moale, pe baza...: -protectia anticoroziva prin cauciucare a CHEMOLINE 14 este folosita in intreaga lume... si / sau acizi . CHEMOLINE 14 este rezistent la hipoclorit de sodiu cu continut mare de clor ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 55

CAUCIUC CHEMOLINE 55


CHEMOLINE 55 este un cauciuc negru din cauciuc moale, pe baza de polimer... in autoclava. Printre principalele proprietati ale cauciucului CHEMOLINE 55 amintim... anticoroziva prin cauciucare a CHEMOLINE 55 este folosita in intreaga lume in industria ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 8

CAUCIUC CHEMOLINE 8


CHEMOLINE 8 este un cauciuc maro si moale pe baza de polietilena clorosulfonata... cromic. UTILIZARI: -Protectia anticoroziva prin cauciucarea cu CHEMOLINE 8 se... in autoclava. PROPRIETATI: -Cauciucul rezista la acizi minerali, baze, solventi polari ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 14

CAUCIUC CHEMOLINE 14


CAUCIUCUL CHEMOLINE 14 este pe baza de bromobutil (BIIR), ce poate fi... de aplicare a cauciucului in atelier si in santier. Personalul specializat in aplicarea... protectiilor anticorozive prin cauciucare are o experienta deosebita atat in tara cat ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 10

CAUCIUC CHEMOLINE 10


CAUCIUCUL CHEMOLINE 10 este produs de protectie anticoroziva, un cauciuc moale... prin cauciucare cu CHEMOLINE 10 este folosita in intreaga lume in industria chimica... si la difuzia vaporilor saturati de apa. - Utilizind cauciucul CHEMOLINE 10 oferiti ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 13

CAUCIUC CHEMOLINE 13


CAUCIUCUL CHEMOLINE 13 este un material negru din cauciuc moale, pe baza... prin cauciucare a CHEMOLINE 13 este folosita in intreaga lume in industria chimica, a clorului.... -aplicarea cauciucului CHEMOLINE 13 este utilizata in instalatiile de acid fosforic ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 61

CAUCIUC CHEMOLINE 61


CHEMOLINE 61 este un cauciuc pe o baza de polimer butilic si clorura de vinil... in autoclava cu abur. Caracteristicile cele mai importante ale materialului CHEMOLINE 61.... - compania noastra are propria echipa de aplicare a cauciucului in atelier si in santier ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 12

CAUCIUC CHEMOLINE 12


CHEMOLINE 12 este produs de protectie anticoroziva, un cauciuc negru moale.... -Protectia anticoroziva prin cauciucare cu CHEMOLINE 12 este folosita in intreaga lume... protejate anticoroziv prin utilizarea cauciucului CHEMOLINE 12. Compania nostra ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 3

CAUCIUC CHEMOLINE 3


CAUCIUCUL CHEMOLINE 3este pe baza de polychloroprene (CR) care poate fi... a cauciucului in atelier si in santier. -personalul specializat in aplicarea protectiilor... anticorozive prin cauciucare are o experienta deosebita, dobandita in tara ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 9

CAUCIUC CHEMOLINE 9


CHEMOLINE 9 este un cauciuc moale de culoare neagra pe baza de cauciuc nitril... abur. PROPRIETATI: -cele mai importante ale cauciucului cauciucului CHEMOLINE 9.... - compania noastra are propria echipa de aplicare a cauciucului in atelier si in santier ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 4 a

CAUCIUC CHEMOLINE 4 A


CHEMOLINE 4 A este un cauciuc pe baza de brombutil (BIR) care poate fi... are propria echipa de aplicare a cauciucului in atelier si in santier. Personalul... specializat in aplicarea protectiilor anticorozive prin cauciucare are o experienta ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 70 cn

CAUCIUC CHEMOLINE 70 CN


CHEMOLINE 70 CN este un cauciuc moale pe baza de clorobutil si policlorvinil... de aplicare a cauciucului in atelier si in santier. Personalul specializat in aplicarea... protectiilor anticorozive prin cauciucare are o experienta deosebita, dobandita in tara ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 61 cn

CAUCIUC CHEMOLINE 61 CN


- in instalatii de galvanizare. CAUCIUCUL CHEMOLINE 61 CN este un cauciuc moale pe baza... echipa de aplicare a cauciucului in atelier si in santier. Personalul specializat... in aplicarea protectiilor anticorozive prin cauciucare are o experienta deosebita ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 4 cn

CAUCIUC CHEMOLINE 4 CN


CHEMOLINE 4 CN este un cauciuc pe baza de brombutil (BIIR), pregatit cu un tip... cauciuc se aplica pe otel, beton sau alte substraturi cu ajutorul adezivilor TIP TOP... completa astfel incat cauciucul poate fi supus stresului chimic, mecanic sau unui soc ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 8 cn

CAUCIUC CHEMOLINE 8 CN


CHEMOLINE 8 CN este un cauciuc moale de culoare maro pe baza de polietilena... a cauciucului. Protectia anticoroziva prin cauciucare cu CHEMOLINE 8 CN favorizeaza o... activ si usor de aplicat. Acest cauciuc este folosit pentru protectia anticoroziva ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc chemoline 3f cn

CAUCIUC CHEMOLINE 3F CN


CHEMOLINE 3 F CN este un cauciuc negru moale, pe baza de polychloropren..., ce contine un strat de adeziv, care este reactiv si usor de lipit. Aplicarea cauciucului... CHEMOLINE 3 F CN realizeaza protectia anticoroziva a suprafetei de flanse de otel ca o ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc anticoroziv - chemoline 4

Cauciuc anticoroziv - Chemoline 4


Proprietatile esentiale ale materialului moale din cauciuc CHEMOLINE 14 sunt... CHEMOLINE 14 este utilizat in special pentru rezervoare de depozitare si transport... pentru lesie (cauciucarea rezervoarelor). In plus este utilizat atunci cand se ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc anticoroziv chemoline 8

Cauciuc anticoroziv CHEMOLINE 8


Proprietatile principale ale materialului moale de cauciuc CHEMOLINE 8 sunt.... CHEMOLINE 8 poate fi utilizat de la temperaturi de la - 20 °C pana la max. + 80... °C. Datorita rezistentei la diverse chimicale, CHEMOLINE 8 este utilizat ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc anticoroziv chemoline 10

Cauciuc anticoroziv Chemoline 10


Proprietatile cele mai importante ale cauciucului CHEMOLINE 10 sunt ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Cauciuc anticoroziv chemoline 4a

Cauciuc anticoroziv Chemoline 4A


CHEMOLINE 4 A este un material negru din cauciuc moale, pe baza de cauciuc... in autoclava. Proprietatile caracteristice ale materialului CHEMOLINE 4 A sunt... si vapori de apa saturati. CHEMOLINE 4A poate fi utilizat la temperaturi de la - 40 ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
39 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Folositi cautarea