Inscrie firma »

catalog motor asincron - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre catalog motor asincron
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Ventilatoare centrifugale

ventilatoare CENTRIFUGALE


Ventilatoarele centrifugale GGE descrise in prezentul catalog sunt potrivite pentru aspirare... si pozitia gurii de iesire sunt prezentate privind ventilatorul din latul motorului... 37 echilibrata dinamic, suportul pentru motor este din profile din otel OL 37 ... »
Oferit de:SA NU SERVICES
Buyer Member 14 ani
Timis
 Ventilatoare centrifugale de joasa presiune ggd

VENTILATOARE CENTRIFUGALE DE JOASA PRESIUNE GGD


Ventilatoarele centrifugale GGD descrise in prezentul catalog sunt potrivite pentru aspirare... motorului. CARACTERISTICI TEHNICE Ventilator cu carcasa din tabla de otel... dinamic, suportul pentru motor este din profile din otel OL 37 legat la carcasa ... »
Oferit de:SA NU SERVICES
Buyer Member 14 ani
Timis
 Ventilatoare centrifugale

VENTILATOARE CENTRIFUGALE


catalog, sunt potrivite pentru aspirare de aer foarte prafuit cu diferite materiale... din latul motorului. CARACTERISTICI TEHNICE Ventilatorul GGS este construit... din tabla de otel OL 37 sudata si echilibrata dinamic, suportul pentru motor este ... »
Oferit de:SA NU SERVICES
Buyer Member 14 ani
Timis
 Ventilatoare

ventilatoare


. MOTORUL Pe ventilatoarele din aceasta serie se monteaza motoare asincron trifazate... Ventilatoarele centrifugale GGM descrise in prezentul catalog sunt potrivite pentru aspirare... foarte lina pentru a nu supraincarca motorul nici atunci cand functioneaza la debit ... »
Oferit de:SA NU SERVICES
Buyer Member 14 ani
Timis
 
4 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea