Inscrie firma »

case pasive la cheie - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre case pasive la cheie
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Case pasive la cheie

Case pasive la cheie


Construim case pasive sau low energy tehnologie Isorast Germania. Construieste... cu noi o casa pasiva si scapi de grija cheltuielilor de intretinere pentru toata ... »
Oferit de:SC DALVING SRL
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Casa pasiva

Casa pasiva


CASA PASIVA 80 MP 1 LIVING ,2 DORMITOARE,BAIE ,BUCATARIE,TERASA INSTALATII.....LA CHEIE..FUNDATIE ,TRANSPORT MONTAJ.. ... »

Pret: 19900 EUR
Oferit de:SC SOCRI SRL
Buyer Member 11 ani
Satu Mare
 Casa pasiva

CASA PASIVA


PRODUCEM CELE MAI IEFTINE SISTEME DE LOCUITDETALII PE www.socri.ro CASA 60... MP LA 14900 EURO TVA INCLUS LA CHEIE 1 LIVING,2 DORMITOARE ,BAIE BUCATARIE ... »

Pret: 14900 EUR
Oferit de:SC SOCRI SRL
Buyer Member 11 ani
Satu Mare
 Proiectare case pasive

Proiectare case pasive


Construim, proiectam case in sistem AMVIC si clasic pe terenul propriu... sau al beneficiarului . Casa in sistem AMVIC de la 19.900 EUR Casa in sistem AMVIC ,suprafata... , fundatie,structura , sarpanta . 39.800 EUR+TVA -faza la cheie , termen de executie 45 ... »

Pret: 24700 EUR
Buyer Member 11 ani
Arges
 Case pe structura din lemn, case

Case pe structura din lemn, case ecologice, case pasive


Construim case pe structura de lemn ecologice la rosu si la cheie in Bucuresti... si in tara. Constructiile pasive sint cele care au un randament termic maxim, numai ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Casa pasiva lemn junior garaj

Casa pasiva lemn JUNIOR GARAJ


europene pentru constructii. Casa JUNIOR GARAJ va fi livrata si montata LA CHEIE... - 163.63 euro/an *Rata lunara este calculata pentru casa LA CHEIE **Valorile...Casa JUNIOR GARAJ - GAMA BUGET EcoKit Romania, producator de case ... »
Oferit de:ECOKIT SRL
Buyer Member 14 ani
Bacau
 Casa doina (duplex) cu pasaport energetic

CASA DOINA (DUPLEX) CU PASAPORT ENERGETIC


unei case clasice "la cheie" de aceleasi dimensiuni si tip sunt necesare circa 120... intre 9 si 23 W/mp) sau de o casa pasiva (necesarul termic pt o ora sub 9 W...", pentru realizarea unei case "la rosu" (fundatii, peretii de rezistenta complet ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"case pasive la cheie" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea