Inscrie firma »

case pasive amvic - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre case pasive amvic
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Casa pasiva amvic

CASA PASIVA AMVIC


Informare! Am placerea sa comunic ca in data de 12 Mai 2008, la fabrica Amvic... Bragadiru-Ilfov, s-a produs in premiera nationala si mondiala, COFRAJUL PASIV cu U = 0...). Romania este a 2-a tara din lume care produce cofrajul pasiv, dupa Germania ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Proiectare in sistem amvic

Proiectare in sistem AMVIC


AMVIC. Realizarea caselor pasive, ce reprezinta conceptul viitorului, este posibila... in sistem Amvic cu cheltuieli reduse. Standardele ce definesc o Casa Pasiva sunt mai... usor de indeplinit utilizand COFRAJELE PASIVE AMVIC. Cei ce locuiesc î ... »
Buyer Member 12 ani
Covasna
 Proiectare case pasive

Proiectare case pasive


Construim, proiectam case in sistem AMVIC si clasic pe terenul propriu... sau al beneficiarului . Casa in sistem AMVIC de la 19.900 EUR Casa in sistem AMVIC ,suprafata ... »

Pret: 24700 EUR
Buyer Member 11 ani
Arges
 Casa floriana

CASA FLORIANA


din discutiile cu beneficiarii caselor realizate in sistem AMVIC Casele realizate... de la exterior este redusa substantial minim 50 dB. Durabilitate. Casele in sistem AMVIC... a lor. Este o previziune rezonabila sa sugeram ca in 10 ani, casele in sistem AMVIC ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Casa camelia cu pasaport energetic

CASA CAMELIA CU PASAPORT ENERGETIC


in casele locuite. Deseurile. Deoarece peretii in sistem AMVIC pot fi...CASA CAMELIA CU PASAPORT ENERGETIC Suprafata construita desfasurata 260 mp... Invelitoare tabla Lindab Ferestre PVC cu geam LowE AMVIC Ferestre U pereti = 0,27W ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Casa mihala casa cu pasaport

CASA MIHALA CASA CU PASAPORT ENERGETIC


intre 9 si 23 W/mp) sau de o casa pasiva (necesarul termic pt o ora sub 9 W...CASA MIHALA; CASA CU PASAPORT ENERGETIC Invelitoare tabla Lindab Ferestre PVC... cu geam LowE AMVIC Ferestre U pereti = 0,27W/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Casa doina (duplex) cu pasaport energetic

CASA DOINA (DUPLEX) CU PASAPORT ENERGETIC


intre 9 si 23 W/mp) sau de o casa pasiva (necesarul termic pt o ora sub 9 W... cu geam LowE AMVIC Ferestre U pereti = 0,27W/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala...", pentru realizarea unei case "la rosu" (fundatii, peretii de rezistenta complet ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"case pasive amvic" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea