Inscrie firma »

case amvic casa viitorului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre case amvic casa viitorului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Proiectare in sistem amvic

Proiectare in sistem AMVIC


AMVIC. Realizarea caselor pasive, ce reprezinta conceptul viitorului, este posibila... in sistem Amvic cu cheltuieli reduse. Standardele ce definesc o Casa Pasiva sunt mai...;n casele AMVIC beneficiaza de un confort superior oricarui alt tip de case: liniste ... »
Buyer Member 12 ani
Covasna
 Casa floriana

CASA FLORIANA


din discutiile cu beneficiarii caselor realizate in sistem AMVIC Casele realizate... de la exterior este redusa substantial minim 50 dB. Durabilitate. Casele in sistem AMVIC... a lor. Este o previziune rezonabila sa sugeram ca in 10 ani, casele in sistem AMVIC ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Casa mihala casa cu pasaport

CASA MIHALA CASA CU PASAPORT ENERGETIC


CASA MIHALA; CASA CU PASAPORT ENERGETIC Invelitoare tabla Lindab Ferestre PVC... cu geam LowE AMVIC Ferestre U pereti = 0,27W/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala....22 W/mpK pana la K=0.09 W/mpK; puteti opta pentru o "casa eficienta" (necesarul ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Casa camelia cu pasaport energetic

CASA CAMELIA CU PASAPORT ENERGETIC


in casele locuite. Deseurile. Deoarece peretii in sistem AMVIC pot fi...CASA CAMELIA CU PASAPORT ENERGETIC Suprafata construita desfasurata 260 mp... Invelitoare tabla Lindab Ferestre PVC cu geam LowE AMVIC Ferestre U pereti = 0,27W ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Casa doina (duplex) cu pasaport energetic

CASA DOINA (DUPLEX) CU PASAPORT ENERGETIC


. Pasaportul energetic va influenta pretul de revanzare al caselor in viitorul foarte... cu geam LowE AMVIC Ferestre U pereti = 0,27W/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala...", pentru realizarea unei case "la rosu" (fundatii, peretii de rezistenta complet ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 
5 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea