Inscrie firma »

caracterizarea serviciilor la o firma - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre caracterizarea serviciilor la o firma
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Organizare evenimente business

organizare evenimente business


Doriti sa organizati intalniri de afaceri, mese festive pentru firma..., traduceri, servicii de catering, hostesse, transport si, nu in ultimul rand, asistenta... organizat sa fie caracterizat de stil, eleganta si rafinament! ... »
Buyer Member 12 ani
Bistrita-Nasaud
 Organizare evenimente business

Organizare evenimente business


Fie ca doriti sa organizati intalniri de afaceri, mese festive pentru firma..., traduceri, servicii de catering, hostesse, transport si, nu in ultimul rand, asistenta... organizat sa fie caracterizat de stil, eleganta si rafinament! ... »
Oferit de:Event Setup
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Feronerie pt usi /ferestre

Feronerie pt usi /ferestre


beneficiati de calitatea,promptitudine,si de informatii utile caracterizate de o gandire... dumneavoastra Firma noastra vine in ajutorul firmelor producatoare cu un supurt...) In final putem spune ca serviciul pe care VBH il pune la dispozitie vine ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Audit si expetiza termotehnica in constructii si instalatii

Audit si Expetiza Termotehnica in Constructii si Instalatii


-zisa si sistemul aferent de instalatii, avand scopul final de a caracteriza acest ansamblu...; -Restaurante; -Sedii de firme; Preturile prestate pentru intocmirea certificatelor sunt... situate sub nivelul pietei iar serviciile pot fi prestate pentru orice locatie ... »
Buyer Member 10 ani
Covasna
 Synchron - erp - solutia optima pentru afaceri inteligente

SYNCHRON - ERP - SOLUTIA OPTIMA PENTRU AFACERI INTELIGENTE


Soft Service, a fost conceput inca de la inceput cu un scop bine determinat... evidenta pentru un numar nelimitat de firme. Pentru firmele care fac parte dintr... solicitate, putand astfel caracteriza situatia intreprinderii intr-o maniera cat mai ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Aparat electroterapie-stim base

Aparat electroterapie-Stim Base


si service post garantie asigurat de firma noastra. Marcaj european de conformitate..., caracterizate prin parametrii presetati. Durerile musculare, hipotonia, aspectul ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Sc ws consult group srl

sc WS CONSULT GROUP SRL


ale firmelor producatoare). In anul 2005 compania a fost certificata ISO 9001... sanitar. . Scurta descriere firme -. Cel mai mare producator german de placaje... sanitar si pentru cunoscuta firma IKEA (pentru mobilier de baie). Fabricatia ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Obiecte sanitare

OBIECTE SANITARE


, Hansacolourshower. VitrA ; obiecte sanitare caracterizate printr-o diversitate de linii...; Sinaia si Predeal, Otopeni, sedii de firme cum ar fi McCann Erickson Bucuresti..., Interagro Bucuresti, ING Barrings Self-Banking Bucuresti, Foton 2000 Self Service ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cazan peleti opop boink 16kw

CAZAN PELETI OPOP BOINK 16KW


firma autorizata cu respectarea normelor si prescriptiilor in vigoare... in parametrii proiectati,in scopul evitarii problemelor de service si pentru a asigura o... service pentru schimbarea rezistentei. Curatati tavita de inox de peleti apoi ... »
Oferit de:SC ZAMMARK SRL
Buyer Member 11 ani
Satu Mare
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"caracterizarea serviciilor la firma" in Firme Hot - 13 Rezultat(e)
Folositi cautarea