Inscrie firma »

capcana adeziva glue twin - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre capcana adeziva glue twin
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Capcana adeziva glue twin

CAPCANA ADEZIVA GLUE TWIN


Capcana adeziva GLUE TWIN Este cartonul adeziv cu aroma de banane pentru...-3021),Twin Box (cod. 6030), Top Rat Duo (8038).Glue Twin este ideal de utilizat î... monitorizarea si capturarea rozatoarelor, fara a fi necesara utilizarea otravii. Adezivul ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Capcane adezive cu atractant pentru capturarea

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea rozatoarelor Glue Twin


Capcane adezive cu atractant pentru capturarea rozatoarelor Glue Twin... Descriere: Capcana adeziva contine atractant pentru capturarea si monitorizarea... de otravuri. Adezivul capcanei este eficient si in conditii dificile de mediu precum ... »

Pret: 3.12 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Capcane adezive cu atractant pentru capturarea

Capcane adezive cu atractant pentru capturarea rozatoarelor Glue Twin


Capcane adezive cu atractant pentru capturarea rozatoarelor Glue TwinDescriere:Capcana... adeziva contine atractant pentru capturarea si monitorizarea rozatoarelor, nu contine... si nu dezvolta substante toxice; nu necesita utilizarea de otravuri.Adezivul ... »

Pret: 3.49 RON
Light Member 10 ani
Bucuresti
 Placa adeziva glue twin

Placa adeziva GLUE TWIN


GLUE TWIN Placã adezvã Material: placã din carton...(Schwarz&Schwarz). Utilizare: pentru capcanele TwinCat, Pilot (Cod. 8021) ºi Top Rat Duo(Cod. 8038... cu adeziv. Dimensiuni: 240 mm x 100 mm. Þintã: Mus Musculus ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Twin cat, capcana soareci

Twin Cat, capcana soareci


adeziva Glue Twin si nu mai este necesara folosirea produselor chimice. Partea... necesar, puteti pune in interior si placa adeziva. LOCURI DE UTILIZARE: Capcana este...Este o capcana pentru capturare multipla, din metal zincat, pentru capturarea ... »

Pret: 43.96 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Capcana multipla twin cat

CAPCANA MULTIPLA TWIN CAT INSPECTIONABILA


utiliza impreuna cu placa adeziva Glue Twin(cod.3135- un carton adeziv cu aroma...Twin Cat Este o capcana pentru capturare multipla, din metal zincat, pentru...;n capcana; Daca este necesar, puteti pune în interior si placa adeziva. LOCURI ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Capcana din plastic pentru capturare multipla

Capcana din plastic pentru capturare multipla TWIN PLAST


cu placa adeziva Glue Twin caz in care se poate realiza si monitorizarea si capturarea...TWIN PLAST Capcana din plastic pentru capturare multipla MATERIAL: Plastic ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea