Inscrie firma »

canapele extensibile lemn masiv - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre canapele extensibile lemn masiv
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Canapele extensibile din lemn masiv

Canapele extensibile din lemn masiv cu tapiteria la comanda


Canapele extensibile din lemn masiv cu tapiteria la comanda. Caracteristicile... produsului: - lemn masiv de fag - esenta acestui lemn este foarte apreciata ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Canapele extensibile belle epoque cu tapiteria la

Canapele extensibile Belle Epoque cu tapiteria la comanda


Canapele extensibile Belle Epoque cu tapiteria la comanda. Caracteristici...: -Lemn masiv de tei -Saltea ortopedica din poliuretan nedeformabil, ecologic, tratat ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Canapele extensibile philadelphia

Canapele extensibile Philadelphia


Canapele extensibile extrem de functionale realizate din lemn masiv defag... cu lonjeroane din lemn masiv pentru o mai marerezistenta. Sezut si spatar cu structura... din lemn masiv de fag, sistemde suspensie cu arc sinusoidal din otel nedeformabil ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile piele elegance

Canapele extensibile piele Elegance


extensibile Elegance consta in bratele din lemn masiv, cu un finisaj deosebit.. Canapeaua...Canapele extensibile EleganceSetul de canapele ELEGANCE este disponibil... inchis.Dimensiuni canapea extensibila Elegance:Canapea 3 locuri: 206*100/236*105 cmCanapea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile viena

Canapele extensibile Viena


Canapea extensibila extrem de functionala realizata din lemn masiv defag... cu lonjeroane din lemn masiv pentru o mai marerezistenta . Sezut si spatar cu structura... din lemn masiv de fag,poliuretan de inalta densitate, perne dehusabile umplute ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile modena

Canapele extensibile Modena


Canapele extensibile Modena extrem de functionale realizate din lemnmasiv... si rigidizata cu lonjeroane din lemn masiv pentru o maimare rezistenta. Sezut si spatar... cu structura din lemn masiv de fag,carcasa de arc Bonell (saltea relaxa), poliuretan ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile havana

Canapele extensibile Havana


Canapele extensibile Havana extrem de functionale realizate din lemnmasiv... si rigidizata cu lonjeroane din lemn masiv pentru o maimare rezistenta. Sezut si spatar... cu structura din lemn masiv de fag,carcasa de arc Bonell (saltea relaxa), poliuretan ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile milan

Canapele extensibile Milan


Canapele extensibile Milan extrem de functionale realizate din lemnmasiv de fag... cu lonjeroane din lemn masiv pentru o maimare rezistenta. Sezut si spatar cu structura... din lemn masiv de fag,poliuretan de inalta densitate, perne dehusabile umplute ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile odessa

Canapele extensibile Odessa


cu lonjeroane din lemn masiv pentru o maimare rezistenta. Sezut si spatar cu structura... din lemn masiv de fag,carcasa de arc Bonell (saltea relaxa), poliuretan de inalta... utilizat, pe role. DIMENSIUNI CANAPELE EXTENSIBILE ODESSA: CANAPEA 3 LOCURI Lungime ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile clic clac

Canapele extensibile Clic Clac


canapele Clic Clac este din lemn masiv de fag, placi din aschii si fibre de lemn ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Canapele extensibile melissa a821

Canapele Extensibile Melissa A821


Model Melissa A821. Canapele extensibile la care pretul, simplitatea... canapelelor este fabricat din lemn masiv de esenta tare ce confera o rezistenta sporita... si confortul fac diferanta. Canapea eleganta, spatioasa, confortabila...plina de respect ... »

Pret: 3900 RON
Oferit de:Dylan Impex
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile modern

Canapele extensibile Modern


canapele este din lemn masiv de fag, placi din aschii si fibre de lemn. Confortul este... modelele noastre de canapele Modern, puteti alege o canapea din piele sau din stofa... canapele recomandam colectia de stofe. ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Canapele extensibile monte carlo

Canapele extensibile Monte Carlo


saloanele moderne. Structura acestor canapele Monte Carlo este din lemn masiv de fag..., placi din aschii si fibre de lemn. Confortul sporit al acestor canapele este... in varianta coltar sau canapea, iar coltarul extensibil are si lada pentru lenjerie ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Canapele extensibile oscar a725

Canapele Extensibile Oscar A725


canapelelor sunt realizate din lemn. - Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv ... »

Pret: 3400 RON
Oferit de:Dylan Impex
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile laguna

Canapele extensibile Laguna


dar si in cele clasice. Se combina cu succes cu mobilaclasica din lemn masiv dar... cu somiera, triplu extensibil cu saltea de grosime 6cm. DIMENSIUNI CANAPELE EXTENSIBILE...Canapelele extensibile Laguna se integreaza bine  in interioarelecontemporane ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile hermes a693

Canapele Extensibile Hermes A693


canapelelor sunt realizate din lemn. - Scheletul canapelelor este fabricat din lemn masiv... de lemn care constituie elementul predominant din punct de vedere cromatic este ... »
Oferit de:Dylan Impex
Buyer Member 6 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile luxor

Canapele extensibile Luxor


neinflamabila. CARACTERISTICI TEHNICE CANAPELE EXTENSIBILE LUXOR: COMPOZITIE: Lemn... se potriveste cel mai bine. DESCRIERE CANAPELE EXTENSIBILE LUXOR: Canapelele...: multiplex + lemn masiv Suspensie: arc nosag + clips Burete:burete poliuretanic ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile vertigo

Canapele extensibile Vertigo


TEHNICE CANAPELE EXTENSIBILE VERTIGO: COMPOZITIE: Lemn: multiplex + lemn masiv... in valoare culoarea pernelor de canapea.Unele canapele coltar sunt si extensibile, ceea... perneasortate vor face coltarul si mai confortabil. DESCRIERE CANAPELE EXTENSIBILE VERTIGO ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile altea

Canapele extensibile Altea


. CARACTERISTICI TEHNICE CANAPELE EXTENSIBILE ALTEA: COMPOZITIE: Lemn: multiplex + lemn masiv... EXTENSIBILE ALTEA: Canapelele extensibile Altea au structura din lemn de pin sitapiserie... intr-o canapea mare si moale. Sau poti alege o canapeamai mica pe care sa citesti ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile trick

Canapele extensibile Trick


CANAPELE EXTENSIBILE TRICK: COMPOZITIE: Lemn: multiplex + lemn masiv Suspensie: arc... de calitate, in masuraposibilitatilor. DESCRIERE CANAPELE EXTENSIBILE TRICK: Canapele... extensibile cu structura din lemn de pin si tapiserie stofa.STRUCTURA: Structura ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile egeo

Canapele extensibile Egeo


TEHNICE CANAPELE EXTENSIBILE EGEO: COMPOZITIE: Lemn: multiplex + lemn masiv Suspensie... se potriveste cel mai bine. DESCRIERE CANAPELE EXTENSIBILE EGEO: Canapelele Egeo...Inainte de a cumpara o canapea noua, e cazul sa cunosti catevaponturi. E ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile ibisco

Canapele extensibile Ibisco


, husaneinflamabila. CARACTERISTICI TEHNICE CANAPELE EXTENSIBILE IBISCO: COMPOZITIE: Lemn... legatura curestul pieselor de mobilier. DESCRIERE CANAPELE EXTENSIBILE IBISCO...: Canapelele extensibile Ibisco au structura din lemn de pin sitapiserie stofa. STRUCTURA ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile avenue

Canapele extensibile Avenue


neinflamabila. CARACTERISTICI TEHNICE CANAPELE EXTENSIBILE AVENUE: COMPOZITIE: Lemn.... DESCRIERE CANAPELE EXTENSIBILE AVENUE: Canapelele extensibile Avenue au structura...: multiplex + lemn masiv Suspensie: arc nosag + clips Burete:burete poliuretanic ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile polo

Canapele extensibile Polo


de calitate, in masuraposibilitatilor. DESCRIERE CANAPELE EXTENSIBILE POLO: Canapelele... cu spumapoliuretanica, husa neinflamabila. CARACTERISTICI TEHNICE CANAPELE EXTENSIBILE POLO...: COMPOZITIE: Lemn: multiplex + lemn masiv Suspensie: arc nosag + clips Burete ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Canapele extensibile atena

Canapele Extensibile Atena


masiv de fag, cu lada pentru depozitare din placi aglomerate din lemn E1 intarita... si rigidizata cu lonjeroane din lemn masiv pentru o rezistenta sporita. Constructia solida... pe structura din lemn masiv de fag atat pentru sezut cat si pentru spatar garanteaza o buna ... »

Pret: 1101 RON
Oferit de:SC REK SRL
Buyer Member 11 ani
Calarasi
93 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"canapele extensibile lemn masiv" in Firme Hot - 3 Rezultat(e)
Folositi cautarea