Inscrie firma »

calificare coafura - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre calificare coafura
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri calificare coafura-frizerie

Cursuri calificare coafura-frizerie


Curs de calificare pentru meseria de Coafor , Frizer , certificatele obtinute... deCoafura ,Frizerie este una dintre cele mai frumoase meserii ,insasi natura ... »
Buyer Member 12 ani
Constanta
 Cursuri de calificare in meseria de

Cursuri de calificare in meseria de cosmetician,coafor,manichiura-pedichiura


S.C.DUOTECH SCHOOL S.R.L. organizeaza cursuri de calificare acreditate... de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, in meseriile de cosmetician, coafura ... »
Buyer Member 12 ani
Brasov
 Scoala de coafura cornel saru- modulul 1- incepatori

SCOALA DE COAFURA CORNEL SARU- Modulul 1- Incepatori


MODULUL 1 - BASIC Cursul dezvolta cunostintele de baza in domeniul coafurii... de diploma eliberata de Ministerul Educatiei si Cercetarii , cu calificare in meseria... posibilitatea sa accedeti catre nivelul 2 de calificare.la un pret redus fata de cel afisat ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scoala de coafura cornel saru- modulul 2- avansati

SCOALA DE COAFURA CORNEL SARU- Modulul 2- Avansati


coafurii asigurand cursantului cunostintele necesare si abilitatile practice cerute... si Cercetarii , cu calificare in meseria de coafor. Absolvirea cu succes a acestor cursuri... si deasemenea va da posibilitatea sa accedeti catre nivelul 3 de calificare.la un pret redus ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Scoala de coafura cornel saru- modulul 3- specialist

SCOALA DE COAFURA CORNEL SARU- Modulul 3- Specialist


de Ministerul Educatiei si Cercetarii , cu calificare in meseria de coafor/stilist Acest... care vor absolvi cursurile cu cele mai bune calificative vor avea acces la 2... diploma de calificare , au experienta si care doresc sa reimprospateze abilitatile ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs calificare coafor frizerie manechiura

Curs Calificare COAFOR FRIZERIE MANECHIURA PEDICHIURA, organizat in baza legii


Curs de calificare organizat in baza legii 129/2000 republicata, finalizat... cu certificat de calificare nivelul 2 Studii necesare pentru accesul la programul... in echipa 8.Organizarea salonului de frizerie coafura manechiura pedichiura 9 ... »

Pret: 550 RON
 Cursuri coafor

CURSURI COAFOR


), structura firului de par, aranjat din perie, tuns, tratamente, Coloristica, Coafuri..., Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varsnice sau diploma de calificare ... »

Pret: 1600 RON
 Scoala de meserii - eurodeal -

Scoala de meserii - Eurodeal -


cursurilor de calificare in Bucuresti si este autorizat de Ministerul Muncii... organizarea de cursuri de calificare, initiere ,perfectionare si specializare. Cursuri... de calificare recunoscute International! Suport de curs gratuit! Practica gratuita! Cursuri ... »
 Servicii de curatenie

SERVICII DE CURATENIE


. Casa din Vis este o societate tanara, cu personal calificat si dornic de afirmare... folosite numai aspiratoare si aparatura profesionala. Personal calificat pentru orice..., banci, restaurante, scoli, gradinite,cabinete medicale, saloane de coafura, hoteluri ... »
Buyer Member 13 ani
Dambovita
 
9 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"calificare coafura" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea