Inscrie firma »

calculator pentru termosistem - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre calculator pentru termosistem
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Casa pe structura de lemn la 14.900 euro - oferta

Casa pe Structura de Lemn la 14.900 euro - Oferta


cerere toti peretii se pot placa cu OSB si termosistem pe conturul constructie... si cu rigips peretii interiori) *termosistem la peretii exteriori cu polistiren expandat... , plasa si adeziv (beneficiarul optand pentru tencuiala decorativa sau vopsea ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Casa ioana; casa cu pasaport energetic

CASA IOANA; CASA CU PASAPORT ENERGETIC


/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala) Finisaje medii: - fatade finisate cu termosistem... si vopsea lavabila pentru exterior / tencuiala decorative - pardoseli gresie... evaluarii unui teren nou achizitionat pentru ca precizeaza capacitatea de a realiza ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Casa ana, casa cu pasaport energetic

CASA ANA, CASA CU PASAPORT ENERGETIC


: - fatade finisate cu termosistem si vopsea lavabila pentru exterior / tencuiala... Ferestre U pereti = 0,27W/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala) Finisaje medii... de "tip lego", pentru realizarea unei case "la rosu" (fundatii, peretii de rezistenta ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Casa elena

CASA ELENA


/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala) Finisaje medii: - fatade finisate cu termosistem... si vopsea lavabila pentru exterior / tencuiala decorative - pardoseli gresie... de turnarea sapei se vor alege finisajele pentru pardoseli; -amplasarea optima ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Casa camelia cu pasaport energetic

CASA CAMELIA CU PASAPORT ENERGETIC


/mpK(ideal pentru incalzire in pardoseala) Finisaje medii: - fatade finisate cu termosistem... si vopsea lavabila pentru exterior / tencuiala decorative - pardoseli gresie... la baza petrolul dar cantitatea de petrol folosita pentru obtinerea acestora este ... »
Buyer Member 15 ani
Ilfov
 Case structura de lemn

CASE STRUCTURA DE LEMN


; costuri reduse circa 350 EURO/mp LA CHEIE fata de circa 600 EURO/mp LA CHEIE(pentru... de eforturi prin disiparea acestora si conlucrarea spatiala a ansamblului. Pentru usurinta... mustatilor de fier beton prinse in fundatie. FUNDATIA pentru : 1.- case de dimensiuni ... »
Buyer Member 17 ani
Iasi
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"calculator pentru termosistem" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea