Inscrie firma »

calcul impozit pe salarii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre calcul impozit pe salarii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Autosoft salarii-program destinat salarizarii-demo pe

AUTOSOFT SALARII-PROGRAM DESTINAT SALARIZARII-demo pe site-ul nostru


activitatea de calcul a salariilor,obtinerea rapoartelor de salarizare, indiferent... unui calcul complet, rapid si exact a salariilor cu posibilitati de actualizare...: - calcul salarii lei/ valuta (regie /acord); - calcul sporuri(vechime, toxicitate ... »
Oferit de:AUTOSOFT
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Contabilitate

CONTABILITATE


de impozitare 4. Calcul de impozite si taxe 5. Intocmirea statelor de plata pe salarii... 2. Calcul de provizioane 3. Analiza rezultatelor si optimizare a nivelului... si depunerea la organele abilitate a : -Declaratiilor privind taxele si impozitele ... »
Light Member 18 ani
Timis
 Contabilitate financiara si expertiza contabila

Contabilitate financiara si expertiza contabila


de impozitare 4. Calcul de impozite si taxe 5. Intocmirea statelor de plata pe salarii.... Calcul de provizioane 3. Analiza rezultatelor si optimizare a nivelului... si depunerea la organele abilitate a : -Declaratiilor privind taxele si impozitele ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Servicii contabilitate si consultanta

Servicii contabilitate si consultanta


nerezidentilor, impozitul pe venit pentru care exista obligatia de calcul, retinere si virare...; - intocmirea si depunerea declaratiilor privind taxele si impozitele datorate bugetului... de salarii; - elaborarea si depunerea fiselor fiscale; - intocmirea si inregistrarea ... »
Buyer Member 8 ani
Timis
 Zpersonal c/s - expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii

ZPERSONAL C/S - Expertul dumneavoastra in evidenta salarizarii bugetare !


contabile. Calcul salarii - Angajati cu carte de munca : Incadrarea personalului... , deducerile in functie de persoanele in intretinere , impozitul si salariul net . Apoi... contabile; Calcul stat dupa pontaj; Lista pontaj dupa definitivare; Contributiile ... »
Buyer Member 15 ani
Braila
 Fiscalitate & resurse umane, bacau, aprilie 2012

Fiscalitate & Resurse Umane, Bacau, aprilie 2012


de calcul salarial Joi, 10 Mai, orele 10.00 - 16.00 Impozitul pe profit. Prezentare... privind t.v.a, impozitul pe venit, etc.) Vineri, 27 Aprilie, orele 16.00 - 20... - Registrul de evidenta a salariatilor in format electronic. Aplicatii practice Sambata ... »

Pret: 400 RON
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Servicii contabile, fiscale si juridice

Servicii contabile, fiscale si juridice


declaratiilor privind taxele si impozitele; - Verificarea si certificarea bilantului... de personal; - Intocmirea si depunerea statelor de plata a salariilor ; - Intocmirea... financiar-contabila si fiscala (impozitul pe profit, impozitul pe venit, TVA, accize ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Colectia de carti de specialitate - 2009

Colectia de carti de specialitate - 2009


pe salarii si contributiile salariale; - alte impozite si taxe. 13. Investitii... de impozit pe profit impozitul pe profit; - T.V.A.; - accize; - impozitul... pe dividende incasate de o societate platitoare de impozit pe profit; - impozitul ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Autominder

autoMinder


fi instalata local sau in cloud (Microsoft Azure) - Calcul parcurs echivalent..., de accidente persoane si bagajecalatori - Evidenta impozitelor si taxelor (rovinieta, pod... salariilor, premierilor, retinerilor si a ordinelor de deplasare (delegatii ... »

Pret: 1300 RON
Oferit de:mindBox
Buyer Member 15 ani
Galati
 Pachete instalare si intretinere retea de calculatoare

Pachete instalare si intretinere retea de calculatoare


unui administrator de retea intern, externalizand serviciile IT dispar impozitele... si taxele aditionale salariului pentru un administrator IT, care aproape va dubleaza... - Achizitie, instalare si optimizare hardware - Cosmetizare tehnica de calcul ... »
Oferit de:SC Easy IT SRL
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Kit fiscalitate si contabilitate

KIT FISCALITATE si CONTABILITATE


Kitm FISCALITATE si CONTABILITATE 2010: TVA+Impozite Directe+Conta. OUG 109... 2010 si Reglementari Contabile 2010 cu trei teme majore: TVA + Impozite Directe... transportului de persoane si de combustibil destinat acestora. Tematica IMPOZITELOR DIRECTE ... »
Oferit de:SC IMPLIC SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 
11 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"calcul impozit pe salarii" in Firme Hot - 5 Rezultat(e)
Folositi cautarea