Inscrie firma »

caietul cursantului - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre caietul cursantului
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Caiet instructor auto

Caiet Instructor auto


Este un caiet ce contine diferite tipuri de strazi, intersectii si sensuri... giratorii, util instructorilor auto. Cu ajutorul lui exemplificati cursantilor dvs.... situatii practice din trafic. Fiecare set de materiale include: Caietul Instructorului ... »

Pret: 40 RON
Buyer Member 9 ani
Constanta
 Limba araba pentru incepatori - curs si caiet de

Limba araba pentru incepatori - Curs si caiet de exercitii, autor Asis. univ


Limba araba pentru incepatori - Curs si caiet de exercitii Cartea se adreseaza... toti cursantii sa o poata aborda. Ea este alcatuita din doua parti: in prima parte... de aplicatii practice si apoi de multe exercitii. La finalul cartii se afla un caiet ... »

Pret: 94.4 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 De un caiet de exercitii si de doua cd- uri audio

de un caiet de exercitii si de doua CD- uri audio


.Pachetul cuprinde un manual, un caiet de exercitii si doua CD-uri audio.Manualul (132 pagini...) cuprinde 12 unitati tematice, oferind cursantului un pachet de situatii de comunicare... cu aplicabilitate imediata (publice, profesionale, private). Astfel, cursantul nu trebuie sa ... »

Pret: 149 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs de limba engleza pentru copii 7-11 ani "welcome to englishland"

Curs de limba engleza pentru copii 7-11 ani "Welcome to Englishland"


din iunie sunt momentele in care cursantii Shakespeare School se distreaza de minune... desfasurate exclusiv in limba engleza - Metodele traditionale de predare (carte, caiet...) sunt imbinate cu cele moderne, astfel incat cursantul este puternic motivat ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Puls. manual de limba romana pentru straini. curs

Puls. Manual de limba romana pentru straini. Curs


. Pachetul cuprinde un manual, un caiet de exercitii si doua CD-uri audio. Manualul (132... pagini) cuprinde 12 unitati tematice, oferind cursantului un pachet de situatii... de comunicare cu aplicabilitate imediata (publice, profesionale, private). Astfel, cursantul ... »

Pret: 169 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Curs copii prescolari (5-7 ani)

Curs copii prescolari (5-7 ani)


desfasurate exclusiv in limba engleza - Metodele traditionale de predare (carte, caiet...) sunt imbinate cu cele moderne, astfel incat cursantul este puternic motivat... de imbunatatire permanenta: consultarea periodica a parintilor/cursantilor prin feedback scris ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Cursuri pentru adulti, la sediul companiilor

Cursuri pentru adulti, la sediul companiilor


necesara in prealabil testarea cursantilor in scopul stabilirii nivelului de cunoastere... cu dumneavoastra si in urma unei analize a necesitatilor cursantilor. Cursantii vor fi... cursantilor, iar la sfarsitului unui modul va avea loc o evaluare precisa a progresului ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs limba engleza pentru copii clasele 8-10 ani

Curs limba engleza pentru copii clasele 8-10 ani


pentru care credem cu tarie ca,in afara de manuale,caiete,profesori,teste si evaluari... limbi straine. Cum evaluam evolutia cursantilor? - prin teste periodice... materialelor video/audio cu cele traditionale (setul de manuale si caiete de lucru ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri pentru examene cambridge

Cursuri pentru Examene Cambridge


de solicitari.Fiecare cursant primeste suportul de curs constand intr-un manual de pregatire... specializata conform noii programe Cambridge si un caiet de exercitii insotit de CD.O grupa... de cursanti este alcatuita din maxim 8 persoane. Cursurile Road Language Centre sunt ... »
Buyer Member 19 ani
Bucuresti
 Curs de limba engleza,grupa de virsta:5-7 ani

Curs de limba engleza,Grupa de virsta:5-7 ani


activitati de miscare,muzicale, vizuale ,lucrul cu manualul si caietul de curs etc .La...-uri,table magnetice,videoproiector etc Ce urmarim sa obtinem de la cursantii nostri... video/audio cu cele traditionale (setul de manuale si caiete de lucru) Manualul ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Examene cambridge

Examene Cambridge


. Grupe de studiu - Grupe de 5-8 cursanti - La cerere,grupe mai mici de studiu.... *Plasarea cursantilor intr-o anume grupa de studiu se realizeaza in urma sustinerii unui... ce urmeaza a fi sustinut si care urmaresc acomodarea cursantului cu formatul acestuia ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs de limba germana  grupa de virsta:5-7 ani

Curs de limba germana Grupa de virsta:5-7 ani


activitati de miscare,muzicale, vizuale ,lucrul cu manualul si caietul de curs etc .La...-uri,table magnetice,videoproiector etc Ce urmarim sa obtinem de la cursantii nostri... video/audio cu cele traditionale (setul de manuale si caiete de lucru) Manual ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Examene cambridge

Examene Cambridge


. Grupe de studiu • Grupe de 5-8 cursanti • La cerere...,grupe mai mici de studiu. *Plasarea cursantilor intr-o anume grupa de studiu se... cursantului cu formatul acestuia Student Progress Report Copiii si adolescentii ... »
Oferit de:HARV&HUCLE SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Curs  autorizat formator  cod cor 242401

CURS AUTORIZAT FORMATOR cod COR 242401


; -Evaluarea formarii, evaluarea cursantilor, evaluarea cursului, revizuirea programelor..., caiet de notite, coffee-break). BENEFICII: La finalul cursului de Formator ... »

Pret: 350 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"caietul cursantului" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea