Inscrie firma »

cabinet medicina generala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cabinet medicina generala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Medicina muncii

MEDICINA MUNCII


ofera servicii complete de medicina muncii: * Examen clinic general...Clinica BluMed este un centru acreditat de medicina muncii, inregistrat sub nr.... T09766 in Registrul Unic al Cabinetelor Medicale, care asigura clientilor toata ... »

Pret: 25 RON
Oferit de:SC BLUMED
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cabinet medical marasti cluj napoca

Cabinet medical Marasti Cluj Napoca


transformat in care mai functioneaza 2 cabinete. Bun pentru medicina generala, medic...Spatiu pentru cabinet medical in Marasti, Dorobantilor. Este un apartament ... »
Buyer Member 15 ani
Cluj
 Instrumentar chirurgical

Instrumentar chirurgical


Truse instrumentar chirurgical pentru medicina de familie si cabinetele... de medicina interna , chirurgie generala, pentu operatii, pansamente, camera de garda ... »
Oferit de:Latodis com SRL
Light Member 15 ani
Prahova
 Inchiriere case / vile panduri bucuresti glx230579

inchiriere Case / Vile Panduri Bucuresti GLX230579


activitatii cum ar fi:-medicina primara-stomatologie-ginecologie-chirurgie etc.Se pot... inchiria atat ture de lucru cat si cabinete full time. Spatiul dispune de facilitati... precum: receptie, paza, centrala proprie, acces la anestezie generala, radiografii ... »

Pret: 350 EUR
Oferit de:Galaxy Imob
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Malpraxis medical

MALPRAXIS MEDICAL


de medicina generala - 12.000E s.a - medici specialisti - specialitati medicale - 37.000E... generalisti, moase si asistenti medicali care isi exercita profesia in unitati de medicina... primara, ambulatorii, cabinete medicale individuale - 4.000 E s.a - asistenti ... »
 Pat de spital ati hill rom evolution

Pat de spital ATI Hill Rom Evolution


" si reglarea inaltimii. Poate fi folosit atat in medicina generala, cat si in sectiile..., cabinete si case de batrani. EXEMPLE: - paturi pentru ingrijit /tratat bolnavii ... »
Buyer Member 15 ani
Arad
 Aparatura medicala

Aparatura medicala


interna, Medicina generala, Medicina muncii, Pediatrie, Obstetrica... pentru dotarea completa a cabinetului Dumneavoastra. Dotari complete cabinete...,policlinici,spitale conform legislatiei Ministerului Sanatatii Publice,in domeniile: Medicina familiei,Medicina ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Administrare de personal

Administrare de personal


cabinet de medicina muncii; - intocmirea de adeverinte care sa ateste calitatea... general de evidenta al salariatilor (REVISAL); - organizarea si urmarirea ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Servicii masaj

SERVICII MASAJ


de cunostintele de anatomie, fiziologie si patologie ale mediciniei moderne. Masajul creste... stare generala buna si foarte placuta. Indicatiile masajului sunt foarte largi... de motilitate ale sistemului limfatic; etc. In cabinetul nostru va oferim servicii ... »

Pret: 20 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Formula flow (fost flw )-bypass/stent nutritional 300 tablete

Formula FLOW (fost FLW )-Bypass/Stent Nutritional 300 tablete


dupa o luna de EDTA si Formula FLOW, am 13 -14 cu 7 -8! Este clar, medicina... pentru starea generala de sanatate..., Formula FLOW sau EDTA? Raspuns: In general boala aterosclerotica ... »

Pret: 306.37 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
10 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"cabinet medicina generala" in Firme Hot - 16 Rezultat(e)
Folositi cautarea