Inscrie firma »

cabina pentru vopsire - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre cabina pentru vopsire
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cabina vopsire pentru automobile

Cabina vopsire pentru automobile


Cabina de vopsire/coacere pentru automobile. Dotata cu grup generator... pentru microbuze de mari dimensiuni, varianta cu sistem optional de ventilatie... fortata pentru uscare rapida a vopselei pe baza de apa. Poate fi montata pe baza ... »
Buyer Member 21 ani
Bucuresti
 Arzator pentru cabina de vopsire

Arzator pentru cabina de vopsire


Arzatorul pentru cabina de vopsire este un arzator cu aer insuflat care poate..., soia, in etc.). Sunt utilizate pe cabine de vopsire in camp electrostatic ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cabina pentru vopsire si uscare cu 2 motoare si

Cabina pentru vopsire si uscare cu 2 motoare si arzator pe motorina


) - automatizare: - sistem de presostate pentru reglarea automata a presiunii in cabina, fara... pentru vopsea cu apa (6 faze), 10 programe pentru vopsea clasica (4 faze ... »
Oferit de:INTERSOFEX srl
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Cabine de vopsire

Cabine de vopsire


Cabinele de vopsire au peretii dubli sunt confectionati din material plastic... pistoalelor de vopsire precum si pentru schimbarea sau curatarea filtrelor. In cazul... cabinelor automate procedeul de vopsire decurge automat, dupa un program stabilit ... »
Oferit de:SC KNIPL SRL
Buyer Member 15 ani
Timis
 Cabine vopsire auto

Cabine vopsire auto


Cabine de vopsire fabricate in Italia, certificate conform normelor europene..., pentru vopsea pe baza de apa. Dimensiuni utile: Lungimi 6/6,5/7/7,5/8m Latime 4m... electrosudate si galvanizate pentru planseu, cu suporti de filtre si filtre stop ... »
Buyer Member 21 ani
Bucuresti
 Cabine automate de vopsire cu

Cabine Automate De Vopsire Cu Pulberi


de ultima generatie pentru vopsirea automata cu pulberi in camp electrostatic . Cele... tehnologii Nordson de management al vopselei pulbere; - Cabina de vopsire dedicata...Detalii produs Cabinele automate Nordson Color Max 3 sunt o solutie ... »
Buyer Member 17 ani
Bistrita-Nasaud
 Servicii de intretinere si reparatii echipamente si

Servicii de intretinere si reparatii echipamente si cabine sablare si vopsire


Executam servicii de service si intretinere pentru echipamente si cabine... de sablare si vopsire preturile se discuta in funtie de cerinte, pentru constatare ... »
Buyer Member 15 ani
Timis
 Cabin

CABIN


sau material premiumGreutate 221 kgNecesarul de cantitate de vopsea pentru vopsire 3l ... »

Pret: 2572 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cabina de vopsit cu filtru uscat

CABINA DE VOPSIT CU FILTRU USCAT


MODEL GOLD Cabina de vopsit cu filtru uscat de acest tip este indicata pentru... absorbtia si filtrarea pulberilor rezultate din procesul de vopsire prin pulverizare..., recomandate pentru vopsele cu solventi sintetici, organici sau pe baza de apa. Filtrarea ... »
Gold Member 17 ani
Harghita
 Linii de vopsire in regim automat sau manual cu

Linii de vopsire in regim automat sau manual cu vopsele lichide


tehnologice cuprind cabine de vopsire, cuptoare / tunele de zvantare, cuptoare de uscare...Componentele liniei tehnologice de vopsire prin imersie si pulverizare... finit, cabinele de pulverizare cu perete de separare de tip uscat sau umed asigurand ... »
Buyer Member 15 ani
Mures
 Cabina dormitor pentru camioane

CABINA DORMITOR PENTRU CAMIOANE


SC CAB STAR SRL, VA OFERA CABINE DE DORMIT PT. TOATE TIPURI DE CAMIOANE. PRETUL... CABINEI INCLUDE:VOPSIREA PE CULOAREA MASINI(IN CAZUL VOPSELELOR METALIZATE COSTA EXTRA ... »
Oferit de:SC CAB STAR SRL
Buyer Member 16 ani
Bihor
 Cabin outlet

CABIN OUTLET


Greutate 221 kgNecesarul de cantitate de vopsea pentru vopsire 3lZona de siguranta ... »

Pret: 2572 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Linii de vopsire in camp electrostatic cu vopsele tip

Linii de vopsire in camp electrostatic cu vopsele tip pulbere


in cabina de pulverizare, cu ajutorul unui pistol in camp electrostatic. In continuare... are loc polimerizarea pulberii in cuptore sau tunele de polimerizare. Cabine... de pulverizare Cabinele de pulverizare, oferite de noi, sunt foarte economice si asigura ... »
Buyer Member 15 ani
Mures
 Cabina de vopsit cu perdea de apa

CABINA DE VOPSIT CU PERDEA DE APA


Cabina de vopsit cu perdea de apa este indicata pentru absorbtia si filtrarea... pulberilor rezultate din procesul de vopsire prin pulverizare, recomandate pentru vopsele... ,,Paint Stop’’. Cabina este construita din tabla zincata si profilata. ... »
Gold Member 17 ani
Harghita
 Filtre viledon pentru cabine de vopsit wolf

Filtre Viledon pentru cabine de vopsit Wolf


. Va oferim consumabile pentru cabinele de vopsire Wolf: filtre paintstop (filtre... de podea), material filtrant pentru tavan, filtre cu buzunare (pentru admisia aerului...). Pentru oferta de pret va rugam sa ne contactati. ... »
Buyer Member 20 ani
Mures
 Loc de joaca pentru copii jungle gym

Loc de joaca pentru copii Jungle Gym Cabin - tobogan albastru


Loc de joaca pentru copii Jungle Gym Cabin - tobogan albastru Un turn ingust... premium Greutate: 221 kg Materie prima: Lemnul de brad tip borovi pentru tamplarie... Aceasta solutie nu da protectie UV lemnului, deci este recomandabil vopsirea lemnului ... »

Pret: 2337.4 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Loc de joaca pentru copii jungle gym

Loc de joaca pentru copii Jungle Gym Cabin - tobogan galben


Loc de joaca pentru copii Jungle Gym Cabin - tobogan galben Un turn ingust... premium Greutate: 221 kg Materie prima: Lemnul de brad tip borovi pentru tamplarie... Aceasta solutie nu da protectie UV lemnului, deci este recomandabil vopsirea lemnului ... »

Pret: 2337.4 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Loc de joaca pentru copii jungle gym

Loc de joaca pentru copii Jungle Gym Cabin - tobogan verde


Loc de joaca pentru copii Jungle Gym Cabin - tobogan verde Un turn ingust... premium Greutate: 221 kg Materie prima: Lemnul de brad tip borovi pentru tamplarie... Aceasta solutie nu da protectie UV lemnului, deci este recomandabil vopsirea lemnului ... »

Pret: 2337.4 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Loc de joaca pentru copii jungle gym

Loc de joaca pentru copii Jungle Gym Cabin - tobogan verde mar


Loc de joaca pentru copii Jungle Gym Cabin - tobogan verde mar Un turn... sau material premium Greutate: 221 kg Materie prima: Lemnul de brad tip borovi pentru... si a insectelor Aceasta solutie nu da protectie UV lemnului, deci este recomandabil vopsirea ... »

Pret: 2337.4 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Cabina vopsit st-70

Cabina vopsit ST-70


): 21,5 Nivel zgomot (db): <85 Capacitate sistem vopsire pe baza de apa (mc.../h): 6.600 Pereti cabina: * grosime perete: 50mm * tip panou..., izolati cu EPS (polistiren expamdat), cu sistem blocare pentru o etansare perfecta ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cabina vopsit st-10

Cabina vopsit ST-10


Cabine de vopsit autoturisme, furgonete, camioane, pentru vopseluri pe baza... si postgarantie pentru toata gama de echipamente * furnizarea de solutii complete * cabine...,5 Nivel zgomot (db) <85 Pereti cabina: * grosime perete: 50 ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cabina vopsit st-30

Cabina vopsit ST-30


Cabine de vopsit autoturisme, furgonete, camioane, pentru vopseluri pe baza... si postgarantie pentru toata gama de echipamente * furnizarea de solutii complete * cabine... rampe mobile pentru acces in cabina 750 x 2000mm (l X L) Iluminare: * 8 ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cabina vopsit st-50

Cabina vopsit ST-50


Cabine de vopsit autoturisme, furgonete, camioane, pentru vopseluri pe baza... si postgarantie pentru toata gama de echipamente * furnizarea de solutii complete * cabine... Pereti cabina: * grosime perete: 50mm * tip panou, izolati cu EPS ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cabina vopsit st-2009a

Cabina vopsit ST-2009A


si postgarantie pentru toata gama de echipamente * furnizarea de solutii complete * cabine... Pereti cabina: * grosime perete: 50mm * tip panou, izolati cu EPS...) Panou comanda: * comutatoare: lumina stanga / drapta, vopsire, uscare, ventilatie ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Cabina vopsit st-90

Cabina vopsit ST-90


): 30,5 Nivel zgomot (db): <85 Pereti cabina: * grosime perete: 70mm... * tip panou, izolati cu EPS (polistiren expamdat), cu sistem blocare pentru o... carbon activ Panou comanda: * comutatoare: lumina stanga / drapta, vopsire ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
81 produse / 4 pagini
25 produse pe pagina.

"cabina pentru vopsire" in Firme Hot - 12 Rezultat(e)
Folositi cautarea