Inscrie firma »

butelie pentru gaze comprimate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre butelie pentru gaze comprimate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Echipament pentru autosalvare cu

Echipament pentru autosalvare cu butelie aer comprimat CF15


Echipament pentru autosalvare cu butelie aer comprimat CF15, gluga cu ventil... si difuzor de aer cu flux constant, butelie Aluminiu 3L / 200 atm, autonomie 15 minute ... »
Buyer Member 16 ani
Iasi
 Butelie pentru oxigen 50l/200bari

Butelie pentru oxigen 50L/200bari


Buteliile pentru gaze comprimate sunt destinate transportului, stocarii... sau distributiei unei game variate de gaze cum ar fi: oxigen, hidrogen, azot, amestec... al acestor gaze, CO, heliu, etc. Destinatia acestora este variata de la utilizarea ... »

Pret: 1560 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Butelie pentru argon 50l/200bari

Butelie pentru ARGON 50L/200bari


Buteliile pentru gaze comprimate sunt destinate transportului, stocarii... sau distributiei unei game variate de gaze cum ar fi: oxigen, hidrogen, azot, amestec... al acestor gaze, CO, heliu, etc. Destinatia acestora este variata de la utilizarea ... »

Pret: 1560 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Butelie pentru oxigen/azot /argon 14l/200bari

Butelie pentru oxigen/azot /argon 14L/200bari


Butelie pentru oxigen/azot /argon 14L/200bari Buteliile pentru gaze comprimate...:diametru=168mm,                    inaltime=1000mm Buteliile pentru gaze comprimate au... la aplicatii medicale sau de laborator. Butelia se livreaza fara gaz. Dimensiuni ... »

Pret: 835 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Butelie pentru oxigen/azot /argon 5l/200bari

Butelie pentru oxigen/azot /argon 5L/200bari


. Buteliile pentru gaze comprimate sunt destinate transportului, stocarii sau distributiei...Va rugam sa specificati in comanda tipul de gaz pentru care doriti butelia... livreaza fara gaz. Buteliile sunt conforme cu PT C5 colectia ISCIR si respecta ... »

Pret: 570 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Butelie pentru oxigen/azot/argon 40l/200bari

Butelie pentru oxigen/azot/argon 40L/200bari


Buteliile pentru gaze comprimate sunt destinate transportului, stocarii... rugam sa specificati in comanda tipul de gaz pentru care doriti butelia.... sau distributiei unei game variate de gaze cum ar fi: oxigen, hidrogen, azot, amestec ... »

Pret: 1480 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Butelie pentru oxigen/azot/argon 10l/200bari

Butelie pentru oxigen/azot/argon 10L/200bari


. Butelie pentru oxigen/azot/argon 10L/200bari Buteliile pentru gaze comprimate sunt...Va rugam sa specificati in comanda tipul de gaz pentru care doriti butelia... medicale sau de laborator. Butelia se livreaza fara gaz. Dimensiuni : diametru 140 ... »

Pret: 670 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Butelie pentru oxigen/azot/argon 20l/200bari

Butelie pentru oxigen/azot/argon 20L/200bari


Buteliile pentru gaze comprimate sunt destinate transportului, stocarii... rugam sa specificati tipul de gaz pentru care doriti butelia ( argon, corgon,CO2... sau distributiei unei game variate de gaze cum ar fi: oxigen, hidrogen, azot, amestec ... »

Pret: 950 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Azot iasi

Azot IASI


Butelii AZOT tehnic comprimat IASI, 9.1 m3, 200 bari. Butelii N2. Tuburile se... afla pline in depozitele noastre si nu se asteapta pentru a fi incarcate. Avem 2 ... »
Buyer Member 9 ani
Iasi
 Trape de fum

Trape de fum


calibrata la 68o, 90o, 120 o C, - Butelie cu gaz comprimat (CO2), - Activator...Gama produselor Aluterm Group include solutii specializate pentru evacuarea... fumului si a gazelor fierbinti: plaja dimensiunilor de realizare a trapelor de fum se ... »
Oferit de:Aluterm Group
Buyer Member 14 ani
Cluj
 Aparat service aer conditionat auto

Aparat Service Aer Conditionat Auto


* Verificare automata a furtunelor de serviciu * Auto-purjare a gazelor non comprimabile... si performantele necesare pentru interventii profesionale la sistemele de aer condititonat auto... din instalatia de aer conditionat. Butelia de capacitate mare (20 kg) permite efectuarea ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Generator de azot parker nitroflow basic

Generator de azot Parker NitroFlow Basic


amestecator de gaze, Mix Add-On, pentru aplicatiile care necesita amestecuri de gaze... Parker care face posibila separarea azotului din aerul comprimat. NitroFlow Basic... ce asigura durabilitate maxima pentru compresor si membrana. NitroFlow Basic produce ... »
Buyer Member 16 ani
Arges
 Gpl auto

gpl auto


din gazele umede. La o presiune atmosferica normala GPLul este un gaz, insa comprimat... moderne pe benzina se preteaza excelent pentru conversia pe gaz. - GPL este curat... de la GAZ PETROLIER LCHEFIAT si este un amestec de propan si butan. 40% din GPL provine ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Tablete co2 absolute co2 tablets

Tablete CO2 Absolute CO2 Tablets


de folosire : Un comprimat pe zi este suficient pentru un acvariu cu un volum de apa... pentru plantele acvatice.Fara CO2 nici o planta acvatica nu poate creste si nu se... iar in lipsa acestui gaz fotosinteza se va opri, plantele acvatice se vor ... »

Pret: 29 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
14 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"butelie pentru gaze comprimate" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Folositi cautarea