bostina - preturi si oferte
Anunta-ma cand apar noutati despre bostina
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
Bostina F1
Tomate extratimpurii cu crestere nedeterminata, pentru cultura in solar si sera. Fructul are 200-220g, culoare rosu intens, coacere uniforma fara capac verde, rezistent la crapare, bun aspect comercial. Hibrid cu crestere echilibrata, cu internodi... ... »
Prince Stirbey Cuvee Genius Loci
Vinul a stat timp de o luna in contact cu bostina, dupa fermentatia malolactica ... »
Prince Stirbey Cuvee Genius Loci 2011
Vinul a stat timp de o luna in contact cu bostina, dupa fermentatia malolactica ... »
BAUER Sauvignon Blanc
pe bostina si pastratrat prelungit pe drojdii, pentru a adauga structura si complexitate ... »
Davino Purpura Valahica
pe bostina, in vase mici de inox la 23 grade C timp de 15 zile. Fermentatie malolactica ... »
Sauvignon Blanc Crama Bauer
pentru a proteja aromele si aciditatea. Vinul a fost partial fermentat pe bostina ... »
Faurar Rosu de Ceptura
. Soiurile au fost vinificate separat dupa o tehnologie clasica de fermentare, pe bostina ... »
Davino Purpura Valahica 2007
pe bostina, in vase mici de inox la 23 grade C timp de 15 zile. Fermentatie malolactica ... »
Red by Ceptura- Faurar
in stainless steel tanks bostina in 150 Hl to 24-26 C for 12 days Fetească Neagra ... »
DOMENIUL COROANEI SEGARCEA Tamaioasa Romaneasca
, pentru a se extrage s-a facut o macerare pe bostina timp de 24 de ore, la o ... »
DOMENIUL COROANEI SEGARCEA Tamaioasa romaneasca 2011
, pentru a se extrage s-a facut o macerare pe bostina timp de 24 de ore, la o ... »
DOMENIUL COROANEI SEGARCEA Tamaioasa romaneasca 2009
, pentru a se extrage s-a facut o macerare pe bostina timp de 24 de ore, la o ... »
Davino - Domaine Ceptura Rouge 2006
de vinificatie in rosu: clasica pe bostina, in vase mici de inox la 22-26 °C Cabernet ... »
Rosu de Ceptura - Faurar
. Soiurile au fost vinificate separat dupa o tehnologie clasica de fermentare, pe bostina ... »
Tamaioasa Romaneasca SEGARCEA
si de aceea, pentru a se extrage, s-a facut o macerare pe bostina, timp de 24 de ore, la o ... »
DAVINO - Domaine Ceptura Rouge 2007
separat. Metoda de vinificatie in rosu: clasică pe bostină , in vase mici ... »
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.