Inscrie firma »

bacau cursuri manager - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre bacau cursuri manager
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Cursuri perfectionare,

Cursuri perfectionare,


, organizeaza cursuri de perfectionare in urmatoarele ocupatii: MANAGER PROIECT OBIECTIV...Scoala de Studii Comeriale Bacau, furnizor autorizat de formare profesionala... pe parcursul a 3-4 zile MANAGER CALITATE OBIECTIV Cursul is propune sa pregateasca ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Infoprob srl -  cursuri proiecte europene

Infoprob Srl - Cursuri proiecte europene


Cursuri Proiect PHARE 2006 1 Curs de initiere in ocupatia "Operator..." 3 Curs de perfectionare in ocupatia "Manager Resurse Umane" 4 Curs ... »
Oferit de:SC INFOPROB SRL
Buyer Member 11 ani
Bacau
 Curs de perfectionare manager proiect

Curs de perfectionare MANAGER PROIECT


Educatiei. Cursurile au loc la sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau, pe durata...Scoala de Studii Comerciale Bacau, furnizor autorizat de formare profesionala..., organizeaza in luna februarie cursul de perfectionare Manager Proiect. Absolventii ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

Curs perfectionare Manager Proiect


. Cursurile au loc la sediul Camerei de Comert si Industrie Bacau, pe durata a 4 zile... cursul de perfectionare in ocupatia MANAGER PROIECT. Absolventii acestui program..., in intervalul orar 10.00 - 16.00. La finalul cursurilor se elibereaza certificat ... »
Buyer Member 12 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


Manager Proiect pentru accesare FONDURI NERAMBURSABILE curs autorizat... de CNFPA Codul Nomenclator/COR al calificarii/ocupatiei: 241919 BACAU, 12... dumneavoastra sau alte organizatii? Va asteptam la cursul de perfectionare "Manager ... »
Buyer Member 13 ani
Bacau
 Consultanta iso 31000 - certificare iso 31000 - management riscuri

Consultanta ISO 31000 - certificare ISO 31000 - management riscuri


, liderul regional Moldova (retea nationala 5 birouri - Iasi, Bacau, Bucuresti, Brasov... si marketing de 9 account manageri) si un portofoliu de peste 700 clienti multumiti..., consultanta iso 31000, certificare iso 31000, certificare management riscuri, cursuri ... »
Buyer Member 10 ani
Bacau
 
6 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"bacau cursuri manager" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea