Inscrie firma »

bacau agentii de publicitate - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre bacau agentii de publicitate
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Publicitate stradala multimedia, comunicare

publicitate stradala multimedia, comunicare audio-video prin intermediul


- Bibliopolis, Bacau ; Librariile Alexandria, Trade Mark facand demersurile pentru activarea... retelei de publicitate contractata in restul marilor orase): ;sunt bulevardele... cu publicitatea outdoor: a). posibiliatatea de schimbare a mesajelor (a afiselor) de pe o ... »
Oferit de:Trade Mark
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Piscine

Piscine


o apa de calitate, pentru piscine publice si private!Tehnica de masura..., accesorii, agenti de ingrijire apa, igiena piscinei, roboti de curatare piscine ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Piscine in  toata zona moldovei

Piscine in toata zona Moldovei


o apa de calitate, pentru piscine publice si private!Tehnica de masura..., accesorii, agenti de ingrijire apa, igiena piscinei, roboti de curatare piscine ... »
Buyer Member 16 ani
Bacau
 Constructie restaurant 500 locuri (fost cantina)onesti

Constructie restaurant 500 locuri (fost cantina)ONESTI


in favoarea CEC BANK -Sucursala Bacau prin Agentia Onesti prin ipoteca de rang I, II... faillite, CUI 988218, cu sediul social in Loc.Onesti, Str. George Bacovia, nr.15, jud.Bacau.../110/2011**. al Tribunalului Bacau, Sectia a-II-a Civila, Contencios Administrativ si Fiscal, organizeaza ... »

Pret: 859.47 RON
Oferit de:LEX TRUST IPURL
Buyer Member 10 ani
Bacau
 Constructie spatiu comercial de vanzare onesti

Constructie spatiu comercial de vanzare Onesti


ipotecat in favoarea CEC BANK -Sucursala Bacau prin Agentia Onesti prin ipoteca de rang... faillite, CUI 988218, cu sediul social in Loc.Onesti, Str. George Bacovia, nr.15, jud.Bacau.../110/2011**. al Tribunalului Bacau, Sectia a-II-a Civila, Contencios Administrativ si Fiscal, organizeaza ... »

Pret: 72217.6 RON
Oferit de:LEX TRUST IPURL
Buyer Member 10 ani
Bacau
 Curs perfectionare manager proiect

CURS PERFECTIONARE MANAGER PROIECT


de CNFPA Codul Nomenclator/COR al calificarii/ocupatiei: 241919 BACAU, 12... adreseaza: o managerilor si persoanelor cu functii de conducere din cadrul agentilor... reprezentantilor institutiilor publice locale si centrale o economistilor, inginerilor ... »
Buyer Member 15 ani
Bacau
 Circuit franta italia,  13 zle autocar

CIRCUIT FRANTA ITALIA, 13 zle autocar


* exceptand ziua 6 (contra cost cu transportul public) - 12 cazari cu mic dejun...; - ghid insotitor din partea agentiei pe traseu. - asigurarea medicala, intrarile...-paris-la-villette-citedes-sciences-19eme/index.shtml Imbarcari sau transferuri gratuite din Alba-Arad-Bacau ... »

Pret: 575 EUR
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"bacau agentii de publicitate" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea