Inscrie firma »

audit sistem de control intern - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre audit sistem de control intern
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Audit intern

Audit intern


Auditul intern este activitatea de examinare obiectiva a ansamblului... din exteriorul acesteia. In Romania, auditul intern se practica in conformitate cu Normele... a efectua auditul intern al companiilor romane. ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Audit intern

Audit intern


Auditul intern are ca scop revizuirea aplicarii sistemului contabil... si a sistemului de control intern. ... »
Buyer Member 13 ani
Covasna
 Auditul sistemelor de control intern

auditul sistemelor de control intern


ale sistemului de control intern (de uzanta, grupate pe ariile principale ale situatiilor...a. analiza gradului de adecvare a sistemelor de control intern ale entitatii... manualelor de proceduri interne care reglementeaza activitatile desfasurate in interiorul ... »
Light Member 18 ani
Bucuresti
 Audit intern

Audit intern


si tehnicile de control care trebuie aplicate; desfasoara activitatea de audit in acord... sistemului de control si a desfasurarii activitatilor verificate; efectueaza controlul...participa la planificarea misiunilor de audit; stabileste procedurile ... »
 Auditori interni pentru sistemul de

Auditori interni pentru sistemul de management de mediu


- Controlul problemelor ce pot aparea pe parcursul auditului... * Seria de standarde ISO 14000 * Cerintele sistemului de management de mediu &...;#8211; ISO 14001 * Implementarea sistemului de management de mediu ... »
Oferit de:SC Quasaro SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Auditul fondurilor europene

AUDITUL FONDURILOR EUROPENE


LECTOR INVITAT: Dragos NICULAE Specialist in audit si control (certificare C... pentru ocupatia "Auditor intern", Cod COR 241 105, recunoscut de catre Ministerul... ABORDATA 1. Managementului riscului si controlul intern. Corelarea sa ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Curs audit

CURS AUDIT


serie de riscuri mai mult sau mai putin controlabile, auditul intern capata valente... pentru construirea sistemului de audit intern si realizarea misiunilor de audit...Problematica auditului intern este de data foarte recenta pentru practicile ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Auditori interni pentru sistemul de

Auditori interni pentru sistemul de management al sanatatii si securitatii


de calificare pentru auditorii sistemului de management al sanatatii si securitatii... - Controlul problemelor ce pot aparea pe parcursul auditului... riscurilor * Cerintele sistemului de management al sanatatii si securitatii ... »
Oferit de:SC Quasaro SRL
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Servicii audit financiar

SERVICII AUDIT FINANCIAR


SI DE CONTROL INTERN PUTETI SA AVETI UN CONTROL MULT MAI EFICIENT AL OPERATIUNILOR... de fiecare dintre serviciile obisnuite de contabilitate, audit si consultanta fiscala... trimestriala sau semestriala a contabilitatii si a declaratiilor fiscale si auditarea ... »
 Oferte speciale servicii audit si contabilitate

OFERTE SPECIALE SERVICII AUDIT SI CONTABILITATE


SI DE CONTROL INTERN PUTETI SA AVETI UN CONTROL MULT MAI EFICIENT AL OPERATIUNILOR... de fiecare dintre serviciile obisnuite de contabilitate, audit si consultanta fiscala... bilantului contabil si a situatiilor financiare anuale vezi detaliihttp://www.ifrs-audit ... »
 Provocarea noastra - documentarea / actualizarea unui

Provocarea noastra - documentarea / actualizarea unui sistem de control intern


Sistemului de Control / Intern Managerial (SCM), in conf. cu OSGG nr. 400... de audit intern in procesul de implementare a SCM. ETAPA 1-Diagnosticul sistemului...; - Raportul asupra sistemului de control intern/managerial, la data de 31.12.2015, conform ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Curs standardele de control intern/managerial conform

CURS STANDARDELE DE CONTROL INTERN/MANAGERIAL CONFORM OSGG NR. 400/2015


la Ordin. Elaborarea raportului anual asupra propriului sistem de control intern.../managerial. 6. Autoevaluarea sistemului de control intern managerial - persoanele... standardului. 7.15. Standardul 15 - Evaluarea sistemului de control intern ... »

Pret: 900 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Controlului intern/managerial al entitatilor publice

controlului intern/managerial al entitatilor publice


15 - Evaluarea sistemului de control intern/managerial - Standardul 16...Cele cinci elemente-cheie ale controlului intern/managerial: mediul de control... 2015, standardele ce alcatuiesc codul de control intern/managerial se reduce ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Kit documente smc proceduri de sistem si formularele

Kit documente SMC Proceduri de Sistem si formularele asociate


Documentelor, Controlul Inregistrarilor, Audit Intern, Controlul produsului neconform... chestionar de control, Raport de audit intern, Raport de sinteza a auditurilor, Raport... Clienti / Furnizori, Program de audit intern pe anul ..., Plan de Audit, Fisa ... »
Oferit de:ThesanCo
Light Member 19 ani
Constanta
 Isotop enterprise - sistem integrat de gestiune si

ISOtop Enterprise - sistem integrat de gestiune si management


de consultanta instruire si audit in domeniul sistemelor de management al calitatii, ISOtop... Enterprise un sistem integrat de gestiune care vine in sprijinul utilizatorilor... un instrument eficient pentru controlul afacerii si urmarirea acesteia din punct de vedere ... »
Oferit de:SC SoftZone SRL
Buyer Member 15 ani
Maramures
 Tour guide - sistem audio ghizi turism

TOUR GUIDE - Sistem audio ghizi turism


interna - Auditie excelenta - sunet de inalta fidelitate - Pana la 8 ore..., muzee, la cele mai bune preturi! TOUR este un sistem audio wireless, compus..., sistemul ofera avantajul libertatii maxime de miscare, utilizatorul nefiind nevoit sa ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Sistem audio 5.1, lifestyle 535 - sal4465

Sistem audio 5.1, Lifestyle 535 - SAL4465


camerelor, precum si alte variabile care influenteaza auditia, apoi sunetul sistemului...Usor de configurat. Usor de folosit Frumusetea sistemului Lifestyle V...-Class consta in simplitatea sa extraordinara de utilizare. Sistemul inteligent integrat ... »

Pret: 17869.9 RON
Oferit de:SC PROMOTOR SRL
Buyer Member 8 ani
Alba
 Sisteme de management integrat calitate-mediu

Sisteme de Management Integrat calitate-mediu


feedback-ului de la ancheta documentelor. h. Formarea auditorilor interni de SMI.... Consultantul va instrui teoretic si practic auditorii interni desemnati de catre...Obiectivul general al Sistemului de Management al Calitatii este satisfacerea ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Sisteme de management ale sanatatii & securitatii ocupationale

Sisteme de Management ale Sanatatii & Securitatii Ocupationale (SMSSO) in conformitate cu OHSAS 18001:2008


documentelor. g. Formarea auditorilor interni de SMSSO. Consultantul va instrui teoretic... si practic auditorii interni desemnati de catre organizatie. h. Efectuarea Auditului...Obiectivele generale ale SMSSO sunt tinerea sub control a riscurilor privind ... »
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Ghid practic iso 14001

Ghid practic ISO 14001


. Controlul inregistrarilor c. Audit intern d. Neconformitate, actiuni corective...GHID PRACTIC PENTRU CERTIFICAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT ISO 14001 GHIDUL... unui sistem de management de mediu in conformitate cu cerintele SR EN ISO 14001 ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Dvd ghid practic iso 9001

DVD Ghid practic ISO 9001


si controlul documentelor. - Audit intern. - Actiuni corective si preventive.... Modele de scheme informationale: - Schema informationala audit intern...GHID PRACTIC PENTRU CERTIFICAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT ISO 9001 GHIDUL ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Docplus managementul calitatii

DocPlus Managementul Calitatii


si proceselor specifice sistemului calitatii, conducand spre un control eficient al acestora... auditurilor interne si externe, planificarea acestora si obtinerea de rapoarte de audit... unui mediu de lucru standardizat si obtinerea certificarii sistemului de calitate ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Certificare iso 9001, iso 22000, iso 14001, ohsas, haccp, marca de

Certificare ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHSAS, HACCP, MARCA DE CALITATE IN TURISM


, NAC, ANAB, SAC Costurile unui audit de certificare se stabilesc in functie... valabile pentru un sistem. Certificarea ISO 9001:2008 obtinuta de o anumita...:2008, un sistem de management al calitatii. Cu alte cuvinte exista, urmarind cerintele ISO ... »
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Servicii contabile

SERVICII CONTABILE


SI DE CONTROL INTERN PUTETI SA AVETI UN CONTROL MULT MAI EFICIENT AL OPERATIUNILOR... de fiecare dintre serviciile obisnuite de contabilitate, audit si consultanta fiscala... trimestriala sau semestriala a contabilitatii si a declaratiilor fiscale si auditarea ... »
 Defibrilator manual cu afisaj color

Defibrilator manual cu afisaj color


RescueReady; Alerte auditive defibrilator: Instructiuni vocale, alarma sistemului... in memoria interna a defibrilatorului; transmitere de date prin infrarosu; Meniu... soc: cca 1 min. pentru o serie de 3 socuri; Taste de control: Soc automat ... »
Oferit de:SC Brokmed SRL
Buyer Member 14 ani
Covasna
41 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"audit sistem de control intern" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Folositi cautarea