Inscrie firma »

audit in domeniul calitatii - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre audit in domeniul calitatii
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Auditor in domeniul calitatii

Auditor in domeniul calitatii


- Autoritatea Nationala in domeniul Calificarilor ... »
Oferit de:SC CERTINS SRL
Buyer Member 13 ani
Constanta
 Auditor in domeniul calitatii

AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII


AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII 1 Comunicarea specifica activitatii de audit 2 Munca...Ocupatia de auditor al calitatii se refera la auditorii care efectueaza...; audituri in domeniul calitatii, atat interne cat si externe ( evaluare furnizori ... »
Buyer Member 15 ani
Hunedoara
 Audit in domeniul calitatii

Audit in domeniul calitatii


al calitatii sunt efectuate de catre auditori calificati si cu o experienta bogata... si imbunatatirii propriului sistem de management al calitatii, sau pe acela al furnizorilor lor..., ne pot solicita sprijinul pentru a le realiza. Serviciile de audit ... »
Buyer Member 18 ani
Arges
 Curs de auditor in domeniul

CURS DE AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII


de specializare pentru "AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII" LOC DE DESFASURARE in Sibiu... : - Veti fi capabil sa efectuati audituri interne ale managementului calitatii... ca auditor intern cat si ca membru al unei echipe de auditori ce efectueaza audituri ... »

Pret: 790 RON
Buyer Member 10 ani
Sibiu
 Curs auditor intern- managementul

Curs auditor intern- managementul calitatii


in domeniul calitatii si sa fie capabili sa efectueze audituri interne, in vederea... international, astfel ca fiecare organizatie, indiferent de domeniul sau de activitate, isi... poate demonstra conformitatea si calitatea produselor/serviciilor prin obtinerea ... »
Oferit de:AVI Group SRL
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Curs auditor intern calitate - iso

CURS AUDITOR INTERN CALITATE - ISO 9001


ISO 9001:2008 - CURS AUDITOR INTERN IN DOMENIUL CALITATII Veti invata sa... conform ISO 9001. De beneficiile implementarii unui proces de audit intern poate... problemele si solutiile la sistemul auditat si veti gasi oportunitati de imbunatatire ... »

Pret: 60 EUR
Oferit de:TEKRASYS SRL
Buyer Member 9 ani
Galati
 Consultanta in domeniul standardelor de

Consultanta in domeniul standardelor de calitate ISO 9001


Consultanta si audit in domeniul standardelor de calitate SR EN ISO 9001, 14001... si experienta profesionala in multiple domenii de interes, cu diverse implementari... de sisteme de management al calitatii ... »
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Consultanta in domeniul standardelor de

Consultanta in domeniul standardelor de calitate ISO 9001


in domeniul managementului calitatii" cu toti factorii de decizie din cadrul... organizatiei - Stabilirea obiectivelor si prioritatilor in domeniul calitatii... dvs cu documentele sistemului de management al calitatii, prin programe de audit ... »
Light Member 17 ani
Bucuresti
 Activitati de contabilitate si audit financiar

Activitati de contabilitate si audit financiar


SC ALEX SOLUTIONS ACCOUNTING SRL va ofera servicii contabile de calitate ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Auditare situatii financiare anuale

Auditare situatii financiare anuale


. Societatea noastra are o bogata experienta in domeniul auditului si contabilitatii...Audit financiar - obligativitate pentru societatile comerciale care intra sub... incidenta Ordinul 3055/2009 de la 01 ianuarie 2010. SC Audit EAM SRL este societate ... »

Pret: 1 RON
Oferit de:Audit EAM SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cursuri de formare auditori

Cursuri de formare Auditori


de auditori interni in managementul calitatii, pentru ca angajatii dumneavoastra sa... primeasca instruire in domeniul calitatii si sa fie capabili sa efectueze audituri... DE CERTIFICARE SI INSTRUIRE Dispunand de o echipa mixta de specialisti (auditori, lead-auditori ... »
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Audit energetic

Audit energetic


.R.L. certificata in domeniul calitatii, mediului, sanatatii si securitatii ocupationale...Auditul energetic al unei cladiri urmareste identificarea principalelor... a cladirii. Realizarea auditului energetic al unei cladiri presupune parcurgerea a trei ... »
Oferit de:SC HORMIGON SRL
Buyer Member 12 ani
Prahova
 Consultanta tehnica in domeniul instalatiilor

CONSULTANTA TEHNICA IN DOMENIUL INSTALATIILOR ELECTRICE


:2008 - audit in domeniul calitatii - managementul achizitiilor, al logisticii si supply... si consultanta in domenii precum: - obtinerea avizelor de racordare - proiectarea... si implementarea sistemului de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001 ... »
Buyer Member 13 ani
Iasi
 Curs auditor intern in sectorul public

Curs Auditor intern in sectorul public


sau doreste sa lucreze in domeniul auditului si are ca obiectiv obtinerea calitatii... an in domeniul auditului si care, in conformitate cu prevederile legale in vigoare, va trebui... de Auditor Certificat. Auditorul Certificat este persoana care face dovada obtinerii ... »

Pret: 1600 RON
Buyer Member 14 ani
Prahova
 Servicii audit financiar

SERVICII AUDIT FINANCIAR


sa asigure clientilor servicii profesionale de calitate. Cabinet - Auditor &... de calitate: - Audit Financiar - Contabil - Contabilitate - Lucrari contabile...Cabinet de audit financiar, contabilitate, expertiza contabila si servicii ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Erp companii audit si contabilitate

ERP companii audit si contabilitate


din spatele tuturor companiilor din domeniul contabilitatii si auditului: managementul...ERP pentru companii de audit si contabilitate Cerintele din cadrul... in acelasi timp oportunitati si provocari pentru firmele de contabilitate si audit ... »
Buyer Member 12 ani
Ilfov
 Consultanta iso

Consultanta ISO


Domeniul ISO calitate-mediu-OHSAS: - consultanta pentru intocmirea... certificarii firmei pe cele trei sisteme calitate 9001, mediu 14001 si OHSAS 18001. ... »
Buyer Member 12 ani
Gorj
 Audit financiar 2006. standarde & codul etic

Audit financiar 2006. Standarde & Codul etic


obligatorii pentru profesionistii din domeniul auditului financiar, iar cerintele... consolidate - Norme privind controlul calitatii activitatii de audit financiar... si a serviciilor conexe - Obiective ale controlului calitatii activitatii de audit financiar ... »
Oferit de:Editura Irecson
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Consultanta iso 9001 - documentatie si implementare

CONSULTANTA ISO 9001 - DOCUMENTATIE SI IMPLEMENTARE


, documentatia contine declaratii documentate ale politicii in domeniul solicitat, manualul... calitatii, proceduri ISO 9001 documentate cerute de standard, formularele necesare ... »

Pret: 70 EUR
Oferit de:TEKRASYS SRL
Buyer Member 9 ani
Galati
 Instruire in domeniul construirii, implementarii si

Instruire in domeniul construirii, implementarii si auditarii Sistemelor


cursului si sa vada concret modul de actiune al Consultantului in calitate de auditor... calitate - mediu - sanatate, securitate ocupationala in conformitate cu standardele SR... de formare auditori interni de sine statatoare sau la companiile pentru care acorda ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Aparat auditiv cu canal aer audisound asjh-301

Aparat auditiv cu canal aer AudiSound ASJH-301


in domeniul protezelor auditive. Spre deosebire de aparatele cu casca in ureche, acesta...Aparat auditiv cu canal de aer, ce foloseste cea mai performanta tehnologie... produsului: 1. Ajustarea pragului de semnal, pentru protectia urechii;2. Calitatea ... »

Pret: 189 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat auditiv cu canal aer audisound asjh-116

Aparat auditiv cu canal aer AudiSound ASJH-116


in domeniul protezelor auditive. Spre deosebire de aparatele cu casca in ureche, acesta...Aparat auditiv cu canal de aer, ce foloseste cea mai performanta tehnologie.... Ajustarea pragului de semnal, pentru protectia urechii;2. Calitatea sunetului foarte ... »

Pret: 169 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat auditiv digital reincarcabil audisound

Aparat auditiv digital reincarcabil AudiSound ASJH-351


performanta tehnologie in domeniul protezelor auditive. Spre deosebire de aparatele...Aparat auditiv digital, cu acumulator reincarcabil, ce foloseste cea mai..., protejeaza urechea;3. Calitatea sunetului foarte buna cu zgomot de fond redus.4. Taste ... »

Pret: 199 RON
Oferit de:ACCENT NET SRL
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Sisteme de management integrat calitate-mediu

Sisteme de Management Integrat calitate-mediu


prevederilor reglementarilor din domeniile calitatii, protectiei mediului, protectiei...Obiectivul general al Sistemului de Management al Calitatii este satisfacerea..., sanatatii si securitatii ocupationale si a calitatii a amplasamentelor pe care ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Serviciu extern de prevenire si protectie a muncii;

Serviciu extern de Prevenire si Protectie a Muncii;


in domeniul PSI - Aparare Impotriva Incendiilor; Evaluare factori de risc de accidentare... si mentinere sisteme de management: calitate - ISO 9001; mediu - ISO 14001; SSM - ISO... 18001; Audit de Securitate si Sanatate in Munca. ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 9 ani
Cluj
136 produse / 6 pagini
25 produse pe pagina.

"audit in domeniul calitatii" in Firme Hot - 77 Rezultat(e)
Folositi cautarea