Inscrie firma »

aspirator robot pentru piscine - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aspirator robot pentru piscine
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Robot piscine zenit 30

Robot piscine ZENIT 30


Robotul Zenit 30, produs de Maytronics, este destinat curatirii piscinelor... ciclu de 2,5 ore lungime cablu 18m Pentru piscine de pana la 15m. Perie... Garantie 3 ani. Pentru piscinele cu mozaic,faianta sau vopsea se monteaza perii ... »

Pret: 1720 EUR
Light Member 15 ani
Timis
 Robot piscine zenit

Robot piscine ZENIT


exigenti care detin o piscina si nu mai doresc sa piarda timp pentru curatirea ei...Robotul ZENIT 20 al producatorului MAYTRONICS,vine in sprijinul clientilor... maxima a piscinei 12 m Pentru Pvc LINER Mozaic sau faianta. Periesuplimentara ... »

Pret: 1455 EUR
Light Member 15 ani
Timis
 Pacific-robot piscina easy kleen

PACIFIC-ROBOT PISCINA EASY KLEEN


PACIFIC-Robot automat de piscina pentru curatarea apei Easy Kleen.Este echipat... cu un sistem de scanare logic pentru curatarea bazei piscinei,echipat cu sac de colectare ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Pacific-robot piscina dolphin superkleen

PACIFIC-ROBOT PISCINA DOLPHIN SUPERKLEEN


PACIFIC-Robot de curatat piscina automat cu programare proprie pentru....Echipat cu senzor de aer pentru piscinele acoperite cu prelate.Dispune de 2 cicluri de curatare...,carut pentru manipularea si depozitarea usoara. ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Pacific-robot piscina zodiac indigo

PACIFIC-ROBOT PISCINA ZODIAC INDIGO


PACIFIC-Pentru toate tipurile de piscine.Pentru orice tip de forma:dreptunghiulare,ovale,rotunde.Pentru... orice tip de fund:plat,in panta,panta compus(cu execeptia formei de diamant).Pentru ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Pacific-robot piscina zodiac lazernaut

PACIFIC-ROBOT PISCINA ZODIAC LAZERNAUT


PACIFIC-Lazernaut curata metodic intreaga piscina cu cea mai mare precizie... armonioase au fost examinate pentru a gasi o stabilitate foarte mare-factor esential ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Galeon - robot curatat piscina

Galeon - robot curatat piscina


ce combina calitatea si eficienta ca nici un alt sistem de curatare prin aspirare pentru.... Unitatile Galeon curata complet toate piscinele rezidentiale de orice forma... piscina. ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Robot curatare piscina

Robot curatare piscina


De ce sa pierdeti timpul cu aspirarea piscinei? Un robot poate face toata munca.... Aparat universal pentru toate formele de piscine si suprafete, curata inclusiv.... Robot de curatare complet automat, in carcasa de plastic, gata de functionare ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Pacific-robot piscina dolphin dynamic prox

PACIFIC-ROBOT PISCINA DOLPHIN DYNAMIC PROX


PACIFIC-Robot pentru curatarea automata a piscinei.Ideal pentru toate tipurile... de piscine.Dispune de mai multe programe de curatare.Extra curatare.Catararea pe peretii ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 17 ani
Bacau
 Robot max3 pentru piscina -

Robot Max3 pentru piscina - 54439-CER


Robot Max3 pentru piscina - 54439-CER Robot elegant cu un design de exceptie... destinat curatarii piscinelor private datorita componentelor inteligente.... Temporizator: DA Durata ciclului: 2.5 ore Lungime cablu: 18 m Rata de aspirare: 16 m3/h ... »

Pret: 4500 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Robot pentru curatat piscina piraya

Robot pentru curatat piscina Piraya


Robotul pentru curatat piscina Piraya este extrem de usor si astfel este foarte... facil de manevrat. In ciuda greutatii scazute, robotul pentru piscine Piraya este... unul dintre cei mai eficienti roboti pentru curatarea piscinei pe care il puteti ... »

Pret: 34000 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Robot pentru piscina galeon fl - 53382

Robot pentru piscina Galeon FL - 53382


Robot pentru piscina Galeon FL - 53382 Robot ecologic pentru curatarea... piscinelor rezidentiale indiferent de forma sau dimensiune. Nu necesita instalare... suplimentara sau o conexiune suplimentara La terminarea programului robotul se opreste ... »

Pret: 4000 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Robot pentru piscina galeon md - 53383

Robot pentru piscina Galeon MD - 53383


Robot pentru piscina Galeon MD - 53383 Robot ecologic pentru curatarea... piscinelor rezidentiale indiferent de forma sau dimensiune. Nu necesita instalare... suplimentara sau o conexiune suplimentara La terminarea programului robotul se opreste ... »

Pret: 5620 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Robot pentru piscina galeon rc - 53384

Robot pentru piscina Galeon RC - 53384


Robot pentru piscina Galeon RC - 53384 Robot ecologic pentru curatarea... piscinelor rezidentiale indiferent de forma sau dimensiune. Nu necesita instalare... suplimentara sau o conexiune suplimentara La terminarea programului robotul se opreste ... »

Pret: 6700.01 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Piscine moderne

piscine moderne


: -instalatie de climatizare - dezumudificare (strict necesara pentru piscine interioare...) -acoperiri pentru piscine -prelate pentru piscine, manuale sau automate, simple... (aspiratoare automate hidraulice sau electrice) curatire piscine -instalatii de tratare ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Robot pentru curatat piscina dolphin

Robot pentru curatat piscina Dolphin 2x2 Pro Gyro


Aspirator automat pentru piscine publice cu o utilizare foarte frecventa si o... economica. Aspiratoarele Dolphin pentru uz public s-au dovedit a fi o solutie... profesionala pentru curatarea piscinelor de dimensiuni olimpice - incepand de la piscine ... »

Pret: 34000 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Robot pentru curatarea piscinei zodiac rv 5600

Robot pentru curatarea piscinei Zodiac RV 5600


Robot pentru curatarea piscinei Zodiac Vortex RV 5600 cu 25 m cablu pentru..., model 2016 Pentru ce piscine este potrivit RV 5600" Fel piscina: bazine ingropate..., inginerii Zodiac® au creat primul robot pentru curatarea piscinei cu aspiratie ... »
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Roboot pentru curatarea piscinei zodiac tornax pro rt

Roboot pentru curatarea piscinei Zodiac TornaX Pro RT 2100


pentru o manevrare facila Ultrausor, cantarind numai 5,5 kg, robotul pentru curatarea... orice contact cu imputritatile. Pentru ce tip de piscina" Tipuri piscina: ingropate...Curatare eficienta pentru podea si peretii piscinei Echipat cu un sistem ... »

Pret: 2500 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Robot pentru curatarea piscinei indigo

Robot pentru curatarea piscinei Indigo


Robotul Zodiac Indigo este usor de folosit si este destinat piscinelor standard... pentru curatat piscina INDIGO este ideal pentru piscine de dimensiuni mari 12x6 m... aspirate si colectate imediat in sacul filtrului INDIGO, fara a fi obturat sistemul ... »

Pret: 6000 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Robot pentru curatarea piscinei magnum

Robot pentru curatarea piscinei Magnum


Robotul Magnum ofera utilizatorilor si personalului de intretinere a piscinelor..., astfel, cele mai versatile produse de curatare si aspirare a piscinelor publice... de curatare piscina ULTRAMAX, inclusiv telecomanda wireless 4-directionala. Dimensiunea ... »

Pret: 24000 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Piscine traditionale

piscine traditionale


sau de vara (izotermice) inclusiv derulatoare -robot (aspirator) curatire piscine... (strict necesara pentru piscine interioare) -acoperiri pentru piscine -prelate... pentru piscine, manuale sau automate, simple, cu bare sau lamelare, de iarna ... »
Light Member 16 ani
Bucuresti
 Robot automat dolphin dynamic prox2 pentru

Robot automat Dolphin Dynamic Prox2 pentru piscina - 46016


Robot automat Dolphin Dynamic Prox2 pentru piscina - 46016 Robot pentru... curatarea automata a piscinei pentru toate tipurile de piscine de maxim 25x12 m... a piscinei, peretii si linia apei. Robot extra robust proiectat pentru uz frecvent ... »

Pret: 15749.98 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Indigo

Indigo


potriveste mai bine nevoilor lor. Robotul pentru curatat piscina INDIGO este ideal... pentru piscine de dimensiuni mari 12x6 m si din orice material (beton, liner, faianta...Transportul este gratuit pentru toate produsele.   Usor de folosit, este ... »

Pret: 5700 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Vortex 4 4wd

Vortex 4 4WD


LIFT SYSTEM: 20% mai putina forta necesara pentru a scoate robotul din apa...  Transportul este gratuit pentru toate produsele.   Fara indoiala, cel... mai inteligent robot de curatare cu 4 roti cu propulsare Vortex ... »

Pret: 8000 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Cybernaut nt 17.5m

Cybernaut NT 17.5m


Transportul este gratuit pentru toate produsele. Modul inteligent... capabil sa-si adapteze miscarile sale la dimensiunea si forma fiecarei piscine si sa... calculeze timpul de curatare optim. Putere mare de aspirare (20m3/h): face posibila ... »

Pret: 7200 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
44 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

Folositi cautarea