Inscrie firma »

aplicatie medicala - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aplicatie medicala
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Remoon - aplicatie destinata mru

REMOON - Aplicatie destinata MRU


Aplicatia este destinata managementului resurselor umane si ofera urmatoarele... de odihna, concediu medical, etc... evidentierea obligatiilor salariatului fata.... Aplicatia a fost proiectata astfel incat sa poata fi utilizata atat in interactiune ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Medical record

Medical Record


Medical Record este o aplicatie, dezvoltata special pentru inregistrarea... datelor medicale in format electronic, oferind utilizatorului posibilitatea... de a centraliza toate informatiile privind istoricul medical intr-o baza de date electronica ... »
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Patient manager - aplicatie software de ultima

Patient Manager - aplicatie software de ultima generatie pentru gestionarea


medicale prin intermediul unor instrumente specifice (chestionare interactive, fisa... - Gestionarea conturilor de tip Medic - Set complet de functionalitati pentru gestionarea... si a altor tipuri de Evenimente - Raportare Servicii Medicale - in formatele cerute ... »
Buyer Member 14 ani
Timis
 Synapse aplicatie destinata controlului prezentei

SYNAPSE Aplicatie destinata controlului prezentei personalului


Aplicatia este destinata controlului prezentei personalului si ofera..., concediu medical, concediu fara plata, etc...) in decursul unei perioade de timp pentru... zilnice) pot fi introduse manual in sistem sau se pot prelua automat dintr-o aplicatie ... »
Buyer Member 15 ani
Iasi
 Aplicatie pentru feedback si sondaj clienti - 1 luna

Aplicatie pentru feedback si sondaj clienti - 1 luna


informatii cheie. Aplicatie atractiva de feedback si sondaj utiliziabila in multiple... domenii: retail, HoReCa, medical, auto, centre SPA, etc. Intrebarile si designul sunt... conceput pentru tablete in pozitie orizontala.Aplicatia este personalizabila cu logo ... »

Pret: 90 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Erp echipamente medicale

ERP Echipamente Medicale


de calitate. Epicor pentru echipamente medicale este o aplicatie ERP globala, destinata...ERP pentru producatorii de echipamente medicale Epicor intelege faptul... ca in calitate de producator de echipamente medicale, succesul dvs depinde de abilitatea ... »
Buyer Member 11 ani
Ilfov
 Compresor medical (stomatologic) bamax

Compresor medical (stomatologic) Bamax MED240/30FMS2


presiune, manometru recomanda acest tip de compresor in orice aplicatie de tip medical...Compresorul de aer medical Bamax MED240/30FMS2 este un echipament destinat... cabinetelor stomatologice si laboratoarelor din spitale si centre medicale, este format ... »

Pret: 2064 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Compresor aer medical  bamax med360/50fm3

Compresor aer medical Bamax MED360/50FM3


aplicatie de tip medical (stomatologic) unde este nevoie de un aer comprimat pur...Compresorul de aer medical Bamax MED360/50FM3.50 este un echipament destinat... aplicatiilor medicale din domeniul stomatologic, este format din compresor de aer cu piston ... »

Pret: 1659 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Compresor de aer medical bamax med180/24fm1.50

Compresor de aer medical Bamax MED180/24FM1.50


aplicatie de tip medical (stomatologic) unde este nevoie de un aer comprimat pur...Compresorul de aer medical Bamax MED180/24FM1.50 este un minicompresor de aer ... »

Pret: 942 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Compresor de aer medical  bamax med240/30fmds2

Compresor de aer medical Bamax MED240/30FMDS2


presiune, manometru recomanda acest tip de compresor in orice aplicatie de tip medical...Compresorul de aer medical Bamax MED240/30FMDS2este un echipament destinat... cabinetelor stomatologice si laboratoarelor din spitale si centre medicale, este format ... »

Pret: 2598 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Compresor aer medical insonorizat  bamax

Compresor aer medical insonorizat Bamax MED360/50FMDS3


acest tip de compresor in orice aplicatie de tip medical (stomatologic) unde este...Echipamentul de producere si tratare aer comprimat medical tip Bamax MED360.../50FMS3este un compresor de aer de ultima generatie destinat aplicatiilor medicale ... »

Pret: 2470 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Compresor aer medical in tandem bamax med720/100t3+3

Compresor aer medical in tandem Bamax MED720/100T3+3


presiune, manometru, recomanda acest tip de compresor in orice aplicatie de tip medical...Compresorul medical tip Bamax MED720/100T3+3 este un echipament de producere... si tratare aer comprimat de ultima generatie destinat aplicatiilor medicale ... »

Pret: 2727 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Protector eka medical

Protector Eka Medical


EKA MEDICAL PROTECTOR PRET 750 LEI OFERTA Protector 2+1 Gratis Dispozitivul... Protector Eka Medical este un produs evoluat si imbunatatit ca tehnologie fata de alte... utilizam in viata de zi cu zi. EKA MEDICAL TECHNOLOGY va ofera o serie de produse unice ... »

Pret: 750 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Sedona sign in: aplicatie receptie vizitatori –

Sedona Sign In: Aplicatie receptie vizitatori – 3 luni


niciodata mai usoara:Automatizati receptia vizitatorilor cu aplicatia SEDONA SIGN IN... de infrumusetare, hoteluri, cabinete medicale, locuri de joaca, cladiri de birouri, fabrici etc... precum „Bine ati venit!”- Pastrarea datelor in siguranta, in cloud*Aplicatia ... »

Pret: 99 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Solutii it pentru optimizarea modului de lucru in clinici si spitale.

Solutii IT pentru optimizarea modului de lucru in clinici si spitale.


Medici, Pacienti, Consultatii, Fise de lucru - un soft ideal pentru spitale... si clinici. Proiectul se muleaza excelent pe tabletele PC ale medicilor, continand... - totul este monitorizat. In plus, daca se opteaza pentru o aplicatie web, se pot ... »
Buyer Member 10 ani
Brasov
 Compresor aer medical (stomatologic) bamax

Compresor aer medical (stomatologic) Bamax MED180/50FMDS1.50


recomanda acest tip de compresor in orice aplicatie de tip medical (stomatologic) unde...Compresorul de aer medical Bamax MED180/50FMDS1.50 este un echipament destinat... aplicatiilor medicale din domeniul stomatologic, este format din compresor de aer cu piston ... »

Pret: 2206 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Compresor aer medical in tandem, insonorizat tip

Compresor aer medical in tandem, insonorizat tip Bamax MED720/100TS3+3


presiune, manometru, recomanda acest tip de compresor in orice aplicatie de tip medical...Compresorul medical tip Bamax MED720/100TS3+3 este un echipament de producere... si tratare aer comprimat de ultima generatie destinat aplicatiilor medicale ... »

Pret: 3351 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Autominder

autoMinder


, consum normat si rest in rezervor - Accesul securizat in aplicatie, pe baza... medicale, examenul psihologic, atestatul de transport agabaritic, instructajul... si a inspectiilor pentru poluare. - Expediere prin e-mail direct din aplicatie - Suport ... »

Pret: 1300 RON
Oferit de:mindBox
Buyer Member 14 ani
Galati
 Compresor stomatologic bamax med240/30fm2

Compresor stomatologic Bamax MED240/30FM2


acest tip de compresor in orice aplicatie de tip medical (stomatologic) unde este...Compresorul de aer medical Bamax MED240/30FM2 este un echipament destinat... cabinetelor stomatologice si laboratoarelor din spitale si centre medicale, este format ... »

Pret: 1673 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Compresor stomatologic bamax med240/30fmd2

Compresor stomatologic Bamax MED240/30FMD2


presiune, manometru recomanda acest tip de compresor in orice aplicatie de tip medical...Compresorul de aer medical Bamax MED240/30FMD2 este un echipament destinat... cabinetelor stomatologice si laboratoarelor din spitale si centre medicale, este format ... »

Pret: 2130 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Compresor stomatologic bamax med180/50fm1.50

Compresor stomatologic Bamax MED180/50FM1.50


, filtru decantor, recomanda acest tip de compresor in orice aplicatie de tip medical...Compresorul de aer medical Bamax MED180/50FM1.50 este un echipament destinat... aplicatiilor medicale din domeniul stomatologic, este format din compresor de aer ... »

Pret: 965 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Compresor aer medical cu uscator  bamax

Compresor aer medical cu uscator Bamax MED360/50FMD3


recomanda acest tip de compresor in orice aplicatie de tip medical (stomatologic) unde...Echipamentul de producere si tratare aer comprimat medical tip Bamax MED360.../50FMD3 este un compresor de aer de ultima generatie destinat aplicatiilor medicale ... »

Pret: 2178 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Hipocrate ambulanta

Hipocrate Ambulanta


Hipocrate Ambulanta - aplicatie destinata serviciilor de ambulanta, bazata... pe principiul Dispeceratului Unic; sistemul permite transmisia automata de date medicale... si substatii, cresterea eficientei, automatizarea raportarii medicale, contabile ... »
Buyer Member 18 ani
Bucuresti
 Pompa compresor de aer oil free bamax ol180

Pompa compresor de aer oil free Bamax OL180


si materiale rezistente, recomanda acest tip de compresor in orice aplicatie de tipul ... »

Pret: 525 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
 Pompa compresor de aer oil free bamax ol360 m(t)

Pompa compresor de aer oil free Bamax OL360 M(T)


in orice aplicatie de tipul interventiilor de urgenta din afara atelierelor , pentru... statiile de interventii medicale, scule pneumatice si in constructia compresoarelor ... »

Pret: 962 EUR
Oferit de:DH TOP ALEX SRL
Light Member 8 ani
Brasov
188 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

"aplicatie medicala" in Firme Hot - 2 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea