Inscrie firma »

aplicatie crm - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aplicatie crm
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Ecrm - aplicatie de management al

eCRM - aplicatie de management al clientilor


Aplicatie web-based de management a clientilor si a contractelor incheiate... in primul an de utilizare. Aplicatia poate fi personalizata in functie de cerintele ... »
Oferit de:EIKON SRL
Light Member 16 ani
Cluj
 Aplicatii crm

Aplicatii CRM


Customer Relationship Management (abreviat CRM) reprezinta un set de strategii.... Un sistem CRM permite atragerea celor mai profitabili clienti si generarea de noi ... »
Oferit de:Supercard
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Web2crm

Web2CRM


Web2CRM, precum se intelege din denumire, este o aplicatie CRM (Customer... noi. CRM-ul de fata reprezinta o aplicatie web inteligenta, intrucat ajuta intr... utilizator, cu ajutorului unui browser. Aplicatiile de tip CRM sunt create pentru ... »

Pret: 15 EUR
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Albosmart crm

Albosmart CRM


AlboSmart CRM este o aplicatie software utila in gestionarea relatiilor...Smart CRM este o aplicatie care poate fi folosita cu succes in managementul vanzarilor... cu clientii, dedicata activitatilor de vanzare, marketing si service. Aplicatia asista ... »
Buyer Member 9 ani
Buzau
 I-crm

i-Crm


Aplicatia i-CRM este destinata atat intreprinderilor mici si mijlocii cat... si previzionarea activitatii. Aplicatia i-CRM are mai multe componente si functionalitati... si de resursele antrenate. O solutie completa este implementarea unei aplicatii i-CRM ... »
Oferit de:Impro Media Srl
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Icrm

iCrm


Aplicatia i-CRM este destinata atat intreprinderilor mici si mijlocii cat... si previzionarea activitatii. Aplicatia i-CRM are mai multe componente si functionalitati... antrenate. O solutie completa este implementarea unei aplicatii i-CRM ... »
Oferit de:Impro Media Srl
Buyer Member 17 ani
Prahova
 Medexpert crm

MedExpert CRM


administrative. Pentru a vedea raportul, dati click aici. MedExpert CRM reprezinta o... aplicatie gandita pentru : - Reprezentantii medicali : sa isi raporteze activitatea ... »
Oferit de:SOFTEXPERT
Light Member 13 ani
Dolj
 Crm (customer relationship management)

CRM (Customer Relationship Management)


MedExpert CRM reprezinta o aplicatie dezvoltata pentru companiile din domeniul... (EMA) CRM reprezinta o aplicatie dezvoltata pentru producatorii si distribuitorii ... »
Oferit de:SC Softexpert
Light Member 12 ani
Dolj
 Manager financiar crm

Manager Financiar CRM


Manager Financiar CRM este un sistem integrat de management a relatiei... cu clientii. Manager Financiar CRM se poate instala independent sau ca o extensie a ERP... Manager Financiar Principalele avantaje ale utilizarii unui CRM sunt ... »
Oferit de:Soft Expert SRL
Buyer Member 15 ani
Buzau
 Mycrm plug & play

myCRM Plug & Play


myCRM este o aplicatie de gestiune a relatiilor cu clientii accesibila, usor... de instalat si utilizat de catre echipele de vanzari, marketing si suport tehnic. myCRM..., intuitive si usor de folosit de catre angajati fara o pregatire tehnica speciala. myCRM ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Docplus crm proiecte si oportunitati

DocPlus CRM Proiecte si Oportunitati


DocPlus CRM Proiecte si Oportunitati DocPlus CRM Proiecte si Oportunitati... informatiilor. Mai mult, aplicatia vine in sprijinul derularii proceselor interne... cu aplicatia din orice locatie din afara biroului. Aplicatia permite urmarirea ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 -contabila, erp, crm

-contabila, ERP, CRM


de date, a tipurilor de culegeri de date, a componentelor ce vor forma aplicatia ... »
Buyer Member 12 ani
Teleorman
 Sistem de management kazier

Sistem de management Kazier


: - CRM / Client & Contract Management - Project management (inclusiv ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Customer care

Customer Care


clientilor dumneavoastra. Pastram istoricul interactiunilor in aplicatia CRM ... »
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Solutii call center

Solutii Call Center


aplicatie CRM complet integrata sau, la solicitarea clientilor, integrarea customizata ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Toptravel

TopTravel


Aplicatia usureaza semnificativ lucrul intr-o agentie de turism si reduce timpul pe care... de evidenta a clientilor si a angajatilor (CRM). Un modul de oferte turistice ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 Toptex

TopTex


o aplicatie software care se adreseaza firmelor din domeniul textil. Aplicatia... : cuprinde Raportari, Clienti (CRM), Angajati, Facturi, Contracte. 2.Modulul Generale ... »
Buyer Member 15 ani
Brasov
 X_erp (powered by adempiere)

X_ERP (powered by ADempiere)


. - Organizat pe fluxuri de activitati : Managementul Relatiilor cu Clientii (CRM...), Managementul documentelor (Document Workflow), sunt integrate in mod natural in aplicatie ... »
Buyer Member 17 ani
Bihor
 Docplus evidenta contractelor

DocPlus Evidenta Contractelor


Contacte pentru utilizarea aceleiasi baze centralizate a companiei si aplicatia de CRM... si urmarirea informatiilor referitoare la contractele companiei. Aplicatia este... de contract. Aplicatia ofera posibilitatea urmaririi datelor specifice contractelor ... »
Buyer Member 17 ani
Bucuresti
 Hegas sms - agenda viitorului

HEGAS SMS - AGENDA VIITORULUI


, rapida , cu costuri minime si usor de utilizat. Aceasta aplicatie poate fi utilizata... independent sau integrat cu ERP-ul( Entreprise Resource Planning), CRM-ul (Customer ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
 Senior software

Senior Software


;Siguranta in gestionarea datelor afacerii tale - accesul la aplicatie se face in functie de roluri... din aplicatie sunt adaptate la specificul afaceriiLicentiere in functie de proiectPoate fi... extins cu oricare dintre add-on-urile disponibile: BI, CPM, CRM, SFA, WMS, Inventory ... »
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Solutie arhivare electronica si fizica, personalizabila, pentru

Solutie arhivare electronica si fizica, personalizabila, pentru cabinete din domeniu juridic


Oferta contine: 1. Arhivare electronica: Acces in aplicatia de arhivare... electronica SEAL (include si functionalitati de scanare, aplicatia StarCapture 5): 30 EUR... sau CRM), informatia inclusa initial in documente in format hartie este imediat ... »

Pret: 36 EUR
Oferit de:SC PROFIWAY SRL
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Isotop enterprise - sistem integrat de gestiune si management

ISOtop Enterprise - sistem integrat de gestiune si management


-a nascut ISOtop Enterprise, aplicatie software realizata in primul rand sa ne ajute... Enterprise are urmatoarele avantaje: - integrabilitate: gestiune stocuri, CRM, calcul... - multicompanie - multilingv - aplicatie web - informatie real time in reteaua locala ... »
Oferit de:SC SoftZone SRL
Buyer Member 16 ani
Maramures
 Erp echipamente medicale

ERP Echipamente Medicale


de calitate. Epicor pentru echipamente medicale este o aplicatie ERP globala, destinata... produselor si managementul relatiilor cu clientii (customer relationship management - CRM ... »
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Hegas sms - agenda viitorului

HEGAS SMS - AGENDA VIITORULUI


, rapida , cu costuri minime si usor de utilizat. Aceasta aplicatie poate fi utilizata... independent sau integrat cu ERP-ul( Entreprise Resource Planning), CRM-ul (Customer ... »
Buyer Member 14 ani
Iasi
28 produse / 2 pagini
25 produse pe pagina.
Pagina anterioara12

"aplicatie crm" in Firme Hot - 8 Rezultat(e)
Produse recomandate
# 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Folositi cautarea