Inscrie firma »

apartamente 5 camere bonjour residence - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre apartamente 5 camere bonjour residence
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Apartamente 1 camera bonjour

APARTAMENTE 1 CAMERA BONJOUR RESIDENCE


Compania Imobiliara Nobila Casa vinde apartamente de 1 camera cu suprafete... cu apartamente de 1 pana la 6 camere, spatii comerciale, scoala, teren de sport si cladire... de la 46.750 euro + T.V.A. in 4 blocuri de locuinte in Ansamblul Rezidential Bonjour ... »
Oferit de:NOBILA CASA SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Apartamente 4 camere bonjour

APARTAMENTE 4 CAMERE BONJOUR RESIDENCE


Compania Imobiliara Nobila Casa vinde apartamente de 4 camere tip duplex... + T.V.A. in 4 blocuri de locuinte in Ansamblul Rezidential Bonjour. Acesta este... construit pe o suprafata de 6 ha, beneficiaza de imobile P+6 cu apartamente de 1 pana ... »
Oferit de:NOBILA CASA SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Apartamente 5 camere bonjour

APARTAMENTE 5 CAMERE BONJOUR RESIDENCE


Compania Imobiliara Nobila Casa vinde apartamente de 5 camere cu suprafete....400 euro + T.V.A. in 4 blocuri de locuinte in Ansamblul Rezidential Bonjour. Acesta... este construit pe o suprafata de 6 ha, beneficiaza de imobile P+6 cu apartamente ... »
Oferit de:NOBILA CASA SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Apartamente 6 camere bonjour

APARTAMENTE 6 CAMERE BONJOUR RESIDENCE


Compania Imobiliara Nobila Casa vinde in zona Buna Ziua, apartamente 6 camere... Bonjour construit pe o suprafata de 6 ha, beneficiaza de imobile P+6 cu apartamente... de 1 pana la 6 camere, spatii comerciale, scoala, teren de sport si cladire ... »
Oferit de:NOBILA CASA SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Apartamente 2 camere bonjour

APARTAMENTE 2 CAMERE BONJOUR RESIDENCE


Compania Imobiliara Nobila Casa vinde apartamente de 2 camere cu suprafete....525 euro + T.V.A in 4 blocuri de locuinte in Ansamblul Rezidential Bonjour. Acesta... este construit pe o suprafata de 6 ha, beneficiaza de imobile P+6 cu apartamente ... »
Oferit de:NOBILA CASA SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Apartamente 3 camere bonjour

APARTAMENTE 3 CAMERE BONJOUR RESIDENCE


Compania Imobiliara Nobila Casa vinde in zona Buna Ziua, apartamente 3 camere... de predare Decembrie a.c., la stadiul super-finisat. Ansamblul Rezidential Bonjour... construit pe o suprafata de 6 ha, beneficiaza de imobile P+6 cu apartamente de 1 pana ... »
Oferit de:NOBILA CASA SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 Ansamblu rezidential bonjour

ANSAMBLU REZIDENTIAL BONJOUR


Nobila Casa va prezinta un nou Ansamblu de locuinte: BONJOUR RESIDENCE. Situat... camere, acestea din urma fiind apartamente tip penthouse, dispuse pe 2 nivele... si peste medii. Acesta va contine 14 blocuri de locuinte cu 1000 de apartamente ... »
Oferit de:NOBILA CASA SRL
Buyer Member 13 ani
Cluj
 
7 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"apartamente camere bonjour residence" in Firme Hot - 1 Rezultat(e)
Folositi cautarea