Inscrie firma »

aparate medicale pentru prim ajutor - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparate medicale pentru prim ajutor
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Reductor medical

Reductor medical


toate anexele necesare pentru a putea folosi aparatul cand ajunge la dvs. Poate fi... de prim ajutor. Nu necesita nici un fel de reglare....Reductor medical dotat cu cupla rapida DIN , se monteaza foarte usor doar ... »

Pret: 700 RON
Buyer Member 14 ani
Maramures
 Aparat electroacupunctura salvia-m

Aparat Electroacupunctura Salvia-M


Scopul aparatului Salvia-M sunt acele de a oferi conditii tehnice pentru... caracterizeaza prin proprietati electrice specifice (in primul rand, printr-o rezistenta...). Aparatul electroacupunctura reuseste ca, dintr-un singur punct aflat in centrul palmei ... »

Pret: 2500 RON
Buyer Member 9 ani
Harghita
 Aparat  electroacupunctura acucomb ac/v2 editia

Aparat Electroacupunctura ACUCOMB AC/V2 editia BETTER FUTURE


Scopul aparatelor ACUCOMB AC/V2 editia BETTER FUTURE,modelul LIGHT sunt acele... de a oferi conditii tehnice pentru cautarea electrica a micilor centrii puncte pe pielea... intacta, care se caracterizeaza prin proprietati electrice specifice (in primul rand ... »

Pret: 3800 RON
Buyer Member 9 ani
Harghita
 Astonish multi-purpose - 500gr

Astonish multi-purpose - 500gr


pe suprafetele delicate pentru a evita zgarierea. Scoateti din prize aparatele electrice... cu ochii. Nu inghititi. Primul ajutor:In caz de contact cu pielea sau cu ochii spalati... cu apa curata.Daca iritatia persista cereti ajutorul medicului,daca este inghitit ... »

Pret: 7.5 RON
Buyer Member 11 ani
Buzau
 Aparat reflotron plus

APARAT REFLOTRON PLUS


este un aparat care aplica fotometria de reflactanta pentru determinarea.... * Ideale pentru policlinici, cabinetele medicale sau laboratoarele clinice pentru... asupra cazurilor de prim ajutor inclusiv diabetul, tulburarile lipemice, afectiunile ... »

Pret: 22490 RON
Buyer Member 14 ani
Ilfov
 Aparat de ascultat zgomote fetale angelsounds

Aparat de ascultat zgomote fetale Angelsounds


inimioara lui bebe. AngelSounds este primul aparat medical destinat parintilor... de experienta parintii il aveau doar in timpul vizitei la medic, atunci cand odata... cu sofisticatele ecografii bi si tridimenionale, medicul te lasa sa asculti si cum bate ... »

Pret: 170.16 RON
Buyer Member 14 ani
Bucuresti
 Tensiometru happy life

Tensiometru Happy Life


si nu ar trebui sa lipseasca din trusa de prim ajutor nici unei persoane...Tensiometru Happy Life Cu ajutorul tensiometrului Happy Life puteti... aparat este indicat atat persoanelor cu probleme cardiace, dar si cabinetelor ... »

Pret: 95 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Pachet promotional trusa adr

Pachet promotional trusa ADR


auto (trusa medicala prim ajutor) Trusa medicala auto in conformitate cu cerintele... contine un set accesorii pentru transportatorii de marfuri periculoase cerute...-uri, aparat de curatare - spalare ochi, solutie de spalat ochi, cizme de cauciuc, covor ... »

Pret: 165.41 EUR
Buyer Member 16 ani
Mures
 Pulbere solubila anti animale salbatice (900 g) - rep 64

Pulbere solubila anti animale salbatice (900 g) - REP 64


de catre om, in schimb, pentru animale este foarte deranjanta, facandu-i sa perceapa... un miros si gust neobisnuit pentru ele. Se foloseste diluata, in dozele indicate..., pe pajisti, gradini si terenuri. Este de asemenea utilizata pentru a preveni decojirea ... »

Pret: 204.08 RON
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Pulbere solubila anti daunatori (900 g) - rep 64

Pulbere solubila anti daunatori (900 g) - REP 64


, in schimb, pentru animale este foarte deranjanta, facandu-i sa perceapa un miros... si gust neobisnuit pentru ele. Se foloseste diluata, in dozele indicate, pe pajisti..., gradini si terenuri. Este de asemenea utilizata pentru a preveni decojirea pomilor ... »

Pret: 204.08 RON
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Pulbere solubila anti daunatori (900 g) - rep 64

Pulbere solubila anti daunatori (900 g) - REP 64


, in schimb, pentru animale este foarte deranjanta, facandu-i sa perceapa un miros... si gust neobisnuit pentru ele. Se foloseste diluata, in dozele indicate, pe pajisti..., gradini si terenuri. Este de asemenea utilizata pentru a preveni decojirea pomilor ... »

Pret: 204.08 RON
Light Member 12 ani
Bucuresti
 Aparat cu unde electromagnetice rezonante emrs

Aparat cu unde electromagnetice rezonante eMRS R-System


TERAPIA PRIN REZONANTA MAGNETICA R-SYSTEM: Aparat pentru reechilibrarea... si Elvetia ca aparat medical in clasa II - a. O particularitate deosebita a acestui... demonstrat de experienta primilor austronauti. R-SYSTEM exploateaza fenomenele magnetice ... »
Light Member 12 ani
Bihor
 Aparat anti soareci, sobolani si lilieci cu

Aparat anti soareci, sobolani si lilieci cu ultrasunete - PR500.2 - 160 mp


constant. Aparatul are doua moduri de functionare, ce se pot selecta cu ajutorul... unui buton, aflat in partea stanga a aparatului. Prima selectie a butonului este... al aparatului PR 500.2 il face ideal pentru uzul in birouri, magazine alimentare ... »

Pret: 97.68 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Perna alaptare nuvita dreamgenii 2

Perna Alaptare NUVITA Dreamgenii 2


alaptarii, precum si pentru ajutarea bebelusului sa stea in pozitie sezut in prima etapa... Ajutor indispensabil psiho-motor pentru bebelus Informatii tehnice   Perna...Perna pentru alaptat si sustinere bebelus Dreamgenii 2 este proiectata ... »

Pret: 215 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Cryopharma clasic tratament pentru maini si picioare

CRYOPHARMA Clasic Tratament pentru Maini SI PICIOARE Hipocrate


ei. Este aceeasi metoda pe care o folosesc si medicii pentru indepartarea... traditionale fara prescriptie medicala pentru indepartarea verucilor functioneaza pe baza... 1 in lume pe piata produselor fara prescriptie medicala pentru tratamentul ... »

Pret: 85.9 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Cryopharma tratament pentru maini 50ml

Cryopharma Tratament pentru Maini 50ml


produselor fara prescriptie medicala pentru tratamentul verucilor. Cryopharma este o... forma de crioterapie, aceeasi metoda pe care o folosesc si medicii pentru... pentru verucile vulgare si plantare, fiind marca numarul 1 in lume pe piata ... »

Pret: 82 RON
Buyer Member 13 ani
Prahova
 Cryopharma clasic tratament pentru maini 50ml

CRYOPHARMA Clasic Tratament pentru Maini 50ml Hipocrate


pe care o folosesc Si medicii pentru indepartarea verucilor. Pe post de agent... deja dedesubt. Produsele traditionale fara prescriptie medicala pentru indepartarea... prescriptie medicala pentru tratamentul verucilor. Cryopharma este o forma de crioterapie ... »

Pret: 82.5 RON
Buyer Member 10 ani
Ilfov
 Cryopharma spray tratament pentru maini si picioare -

Cryopharma spray tratament pentru maini si picioare - 50 ml


marca numarul 1 in lume pe piata produselor fara prescriptie medicala pentru... folosesc si medicii pentru indepartarea verucilor. Cryopharma ingheata verucile...Cryopharma spray tratament pentru maini si picioare - 50 ml Spray pentru ... »

Pret: 93.13 RON
Oferit de:SC Peak DOL SRL
Buyer Member 10 ani
Cluj
 Daca barbatii ar vorbi.7 chei pentru intelegerea

Daca barbatii ar vorbi.7 chei pentru intelegerea psihologiei masculine


?: englez?Traducere si note de: Nicoleta DascaluAnul aparitiei: 2007 Nr. de pagini: 392... cã s-au infruntat pentru o mizã falsã – supremaþia – ºi cã singura...), indiferenþa emoþionalã (nu ºtiu ceea ce simt), insecuritatea (mã oboseºte sã fiu primul ... »

Pret: 35 RON
Buyer Member 11 ani
Bucuresti
 Daca barbatii ar vorbi... 7 chei pentru intelegerea

Daca barbatii ar vorbi... 7 chei pentru intelegerea psihologiei masculine


constatat ca s-au infruntat pentru o miza falsa " suprematia " si ca singura relatie...), indiferenta emotionala (nu stiu ceea ce simt), insecuritatea (ma oboseste sa fiu primul...), autodistructivitatea (sunt un ratat), nerabdarea sexuala (vreau sex acum). Pentru cine este ... »

Pret: 28 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Intimoments pentru igiena intima si viata sexuala mai

IntiMoments pentru igiena intima si viata sexuala mai placuta


si celelalte aspecte ale vietii. Crema IntiMoments de la CaliVita vine in ajutorul femeii.... O viata sexuala echilibrata si armonioasa este la fel de importanta pentru...Moments, un produs intim conceput special pentru femei, ale carui substante active asigura functionarea ... »

Pret: 54 RON
Buyer Member 13 ani
Galati
 Perna alaptare dreamgenii 2 - nuvita

Perna Alaptare Dreamgenii 2 - Nuvita


in pozitie verticalaAjutor indispensabil psiho-motor pentru bebelusInformatii tehnice...Dreamgenii 2 este proiectata pentru a oferii mamicii si bebelusului comfortul... si suportul necesar in timpul alaptarii, precum si pentru ajutarea bebelusului sa stea ... »

Pret: 228 RON
Oferit de:BUBURUZA SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Purificator de aer trotec airgoclean 11e, filtru true hepa si carbon,

Purificator de aer Trotec AirgoClean 11E, Filtru True HEPA si Carbon, pentru 15


, aparatul este potrivit pentru incaperi de pana la 15 m² / 37,5 m³. Aceasta...) incaperi de max. 5 m² / 12,5 m³. pentru cabinete medicale, incaperi... incarcat de impuritati pentru a nu afecta performanta aparatului.Filtrul HEPA trebuie ... »

Pret: 399 RON
Light Member 15 ani
Bucuresti
 Aspirator nazal nanny

ASPIRATOR NAZAL NANNY


, dar cu ajutorul aparatului putem face acest lucru cu usurinta....Utilizarea echipamentului nu inlocuieste interventia medicala.Aparatul functioneaza si cu baterii de 1...-si sufle nasul in primii ani de viata, si totodata se pot raci de mai multe ... »

Pret: 166 RON
Buyer Member 10 ani
Alba
 Aspirator nazal nanny

ASPIRATOR NAZAL NANNY


, dar cu ajutorul aparatului putem face acest lucru cu usurinta....Utilizarea echipamentului nu inlocuieste interventia medicala.Aparatul functioneaza si cu baterii de 1...-si sufle nasul in primii ani de viata, si totodata se pot raci de mai multe ... »
Buyer Member 16 ani
Bihor
191 produse / 8 pagini
25 produse pe pagina.

"aparate medicale pentru prim ajutor" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea