Inscrie firma »

aparate de masaj anticelulitic profesionale - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparate de masaj anticelulitic profesionale
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aparat de masaj anticelulitic

Aparat de masaj anticelulitic profesional 4 in 1


Aparat de masaj anticelulitic profesional 4 in 1   Aparatul face un masaj... anticelulitic profesional. Are 4 capate diferite de masaj. Se obtine un masaj intens.... Viteza de masaj poate fi ajustata in functie de tipul de masaj dorit, mai delicat ... »

Pret: 419 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Aparat masaj anticelulitic

Aparat masaj anticelulitic


Aparat profesional portabil pentru masaj anticelulitic, cu 4 capete diferite... si lumina cu infrarosu. Aparatul permite setarea intensitatii si oprirea luminii ... »
Oferit de:SC DIART MP SRL
Buyer Member 13 ani
Vrancea
 Aparat anticelulitic cellu 5000

Aparat anticelulitic Cellu 5000


Aparatul de masaj profesional anticelulitic Cellu 5000 vine acum intr-o forma ... »
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 Aparat masaj anticelulitic medicura m 240, 4 in 1,

Aparat masaj anticelulitic Medicura M 240, 4 in 1, profesional


Aparat masaj anticelulitic Medicura M 240, 4 in 1, profesionalTransport gratuit... oriunde in tara!Aparatul presupune realizarea unui masaj profound, intens si rel ... »

Pret: 208.03 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Aparat de masaj body innovation

Aparat de masaj Body Innovation


Aparat masaj anticelulitic ce presupune un masaj profund, intens si relaxant.... Aparat de masaj profesional care va ajuta sa scapati de celulita! Acest aparat... de masaj anti-celulitic este profesional si realizeaza un masaj profund, relaxant, care ... »

Pret: 80 RON
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Cellu 5000 - aparat masaj vacuum

Cellu 5000 - aparat masaj vacuum


Aparatul de masaj profesional anticelulitic Cellu 5000 vine acum intr-o forma... de infrumusetare. Folosind Cellu 5000 - aparat masaj vacuum numai 15-20 min pe zi, iti va....Cellu 5000 - aparat masaj vacuum contine:- Aparat CELLU 5000- Cupa vacuum- Adaptor 220V ... »

Pret: 99 RON
Buyer Member 8 ani
Bucuresti
 Aparat de masaj cu vacuum cellu 5000

Aparat de masaj cu vacuum Cellu 5000


Aparat de masaj cu vacuum Cellu 5000 Aparatul de masaj profesional... anticelulitic Cellu 5000 vine acum intr-o forma inovatoare cu o putere de vacuum mult mai... mare decat alt aparat datorita sistemului de alimentare direct la priza. Efectul ... »

Pret: 95 RON
Buyer Member 7 ani
Bucuresti
 Cellu 5000 - aparat masaj vacuum

Cellu 5000 - aparat masaj vacuum


Aparatul de masaj profesional anticelulitic Cellu 5000 vine acum intr-o forma... la priza.   Se cunoaste efectul terapiei masajului prin vacuum ca fiind unul dintre...-un mod foarte relaxant. Cellu-5000 contine: - Aparat CELLU 5000 - Cupa vacuum ... »

Pret: 74 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 Aparat de marire a sanilor si

Aparat de marire a sanilor si anticelulitic - Beauty Server


Celluless Beauty Server: Noua gama de aparate masaj profesional anticelulitic... si domnisoare! Noul aparat masaj anticelulitic si marire sani Celluless - Beauty Server... Aparat anticelulitic si marire sani Celluless Beauty Server pentru doamne ... »

Pret: 129 RON
Buyer Member 7 ani
Prahova
 Aparat de masaj cu vacuum celllu

Aparat de Masaj cu vacuum Celllu 5000


, abdomen si coapse perfecte. Aparatul de masaj profesional anticelulitic Cellu 5000...Aparat de masaj anticelulitic Cellu 5000 Doriti sa dati o forma speciala..., vid-terapie masaj. Veti vedea un drept de imbunatatire dupa prima aplicare, care ... »

Pret: 59 RON
Buyer Member 8 ani
Ilfov
 Mincigel -  gel anticelulitic

MINCIGEL - gel anticelulitic


cu manusi deoarece in timp pot aparea dermatite profesionale. Evitati contactul...Gel corector anticelulitic cu efect de incalzire INGREDIENTE ACTIVE... la absorbtia totala. Mincigel are efect de incalzire, de drenaj care apare la 15 min dupa ... »
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Aparat vacuum ultrafit

Aparat Vacuum UltraFit


. UltraFit este un aparat masaj vacuum cu numeroase capete de tratament corporal... si facial. Terapii cu aparat de vacuum UltraFit: masaj vacuum, tratament... de eficienta combinati tratamente vacuum cu electrostimulare. Aparatul profesional ... »
Oferit de:ROWE GRUP
Buyer Member 16 ani
Bucuresti
 Crema de masaj termoactiva 500ml

Crema de Masaj Termoactiva 500ml


si apasat pentru efecte sigure. Dupa cca 15 min de la terminarea masajului anticelulitic... de inrosire si incalzire apare numai dupa masajul cca 15 min al zonei tratate. Contine...Crema de Masaj Termoactiva 500ml -Deliline - Crema Riscaldante Crema de masaj ... »

Pret: 49 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Crema de masaj termoactiva 500ml -deliline - crema

Crema de Masaj Termoactiva 500ml -Deliline - Crema Riscaldante


si apasat pentru efecte sigure. Dupa cca 15 min de la terminarea masajului anticelulitic... de inrosire si incalzire apare numai dupa masajul cca 15 min al zonei tratate. Contine...Crema de Masaj Termoactiva 500ml -Deliline - Crema Riscaldante  Crema de masaj ... »

Pret: 48 RON
Buyer Member 15 ani
Bucuresti
 Celluless

Celluless


de masaj profesional anticelulitic care   a facut furouri in toata lumea si acum vine... minute de masaj pe zi. Celluless este primul aparat de vacuum masaj portabil ce iti...€¦dar, acum poate fi controlata si redusa cu Celluless.     Celluless este aparatul ... »

Pret: 79 RON
Buyer Member 10 ani
Arges
 Vibromasaj

Vibromasaj


. Astfel sunt realizate diferite tipuri de masaj: anticelulitic, drenaj limfatic... musculara, peeling. Vibromatic este aparatul profesional de vibromasaj care asigura...Vibromasajul presupune aplicarea automata a tehnicilor de masaj asupra ... »

Pret: 25 RON
Buyer Member 9 ani
Bucuresti
 
16 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

"aparate de masaj anticelulitic profesionale" in Firme Hot - 4 Rezultat(e)
Folositi cautarea