Inscrie firma »

aparat de verificat valuta - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparat de verificat valuta
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aparat de verificat valuta m.t.95

Aparat de verificat valuta M.T.95


MNQ=50 buc. 1. Aparat de verificat valuta -M.T.95 Specificatii tehnice... bancnotei verificate; Memoreaza verificarile facute si face cuantumul valorilor ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Aparat de verificat valuta m.t.268

Aparat de verificat valuta M.T.268


de ECB( Banca Centrala Europeana) ; -alarma sonora pentru ,,Valuta falsa'' -EURO... si USD ; -verificarea automata a tuturor elementelor de siguranta de pe bancnote...; -ADD-total bancnote verificate si total valoare pentru bancnotele verificate ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Aparat de verificat valuta m.t.217a

Aparat de verificat valuta M.T.217A


validare in orice directie si pe orice parte; -verificarea automata a tuturor... elementelor de siguranta de pe bancnote; -ADD-total bancnote verificate si total valoare... pentru bancnotele verificate; -Viteza< 0,5 s/bancnota -AC/DC adaptor ... »
Buyer Member 10 ani
Iasi
 Detector de valuta cu verificare

Detector de valuta cu verificare multipla si recunoastere automata SafeScan 85


(MT) &#8226; Verificare automata a bancnotelor EURO si GBP (lire sterline...) &#8226; Viteza de verificare mai mica de 1 secunda &#8226; Inchidere... verificatorului, ca urmare a aparitiei unor noi elemente de siguranta pe bancnotele emise ... »
Oferit de:SC VECODROM SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Detector valuta automat nb800

Detector valuta automat NB800


afisate totalul general de valuta verificata si numarul de bancnote verificate... incorporata. Detectorul de valuta NB800 recunoaste RON si pana la 5 valute diferite..., detectie a calitatii si a grosimii hartiei. In momentul in care aparatul detecteaza ... »
Buyer Member 2 ani
Bucuresti
 Detector manual de valuta v100

Detector manual de valuta V100


complexa a tuturor bancnotelor existente. Acest aparat ofera utilizatorului o... perspectiva clara asupra autenticitatii bancnotei verificate. Displayul faciliteaza ... »

Pret: 1604.29 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Detector automat valute accubanker d550

Detector automat valute Accubanker D550


/ UV/ MG); - Incarcare automata a bancnotelor; - Verificare Multi-valute (USD...Detector automat multi-valute (pentru EURO, USD - dolari americani, GBP - lire... englezesti): - Verifica automat si imediat bancnote EURO, USD sau GBP; - Verificare ... »
Oferit de:SC VECODROM SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Detector automat de falsuri dp 2268 - 6 valute

Detector automat de falsuri DP 2268 - 6 valute


incorporat.Aparatul recunoaste automat valuta (nu este necesara comutarea manuala...Afiseaza pe display urmatoarele informatii: totalul general pe valuta verificata; numar bancnote.... Detecteaza falsurile pentru 6 valute diferite: EUR, USD, GBP, CHF, HUF si TRYAcumulator ... »

Pret: 1037 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Verificator automat multivalute (maxim 68 valute)

Verificator automat multivalute (maxim 68 valute) SafeScan 200


://www.ecb.int/euro/cashhand/devices/results/html/index.en.html - Dotare standard pentru verificarea a 4 valute : EUR, USD, GBP (lire sterline), CHF...Detector automat multi-valute (pana la 4 valute combinate, din care standard... a aparitiei unor noi elemente de siguranta pe bancnotele emise, prin intermediul computer ... »
Oferit de:SC VECODROM SRL
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Detector automat de falsuri pro cl400a multi - 8

Detector automat de falsuri Pro CL400A Multi - 8 valute


de comandare a aparatului cu valutele dorite. Viteza sporita de detectie. Informatii...Informatii produs Detecteaza cu acuratete si numara 8 valute. Posibilitate... contine valutele: RON, EUR, USD, CHF, GBP, HUF, CAD, TRY. Detecteaza automat valuta ... »

Pret: 1055 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Nexbill kl2500 3d, uv, ir, mg

NexBill KL2500 3D, UV, IR, MG


si polimer (plastic), indiferent de gradul de uzura sau de murdarireValute presetate... verificarea bancnotelor suspecte de fals-economizor de energie ptr. mediu-colector de praf... incarce electrostatic)Optional: afisaj extern (pentru client)Dimensiunile aparatului ... »

Pret: 6678.13 RON
Oferit de:SEDONA ALM SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Hermes - magazin online, plata card

HERMES - magazin online, plata card


nelimitat de limbi * multiple valute (actualizare curs si conversie in timp real... prin card (fast checkout), verificare CVV2, cupoane discount, certificate de cadou..., dimensiuni imagini, detalii cumparatori * se aleg detaliile care vor aparea ... »
Oferit de:GETION SOFT SRL
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Magazin online personalizat

Magazin Online Personalizat


sa apara in meniul de categorii o Puteti afisa categoriile in meniu in ce ordine... Diferite modalitati de plata (la livrare sau online cu cardul) Verificarea... Inserare gadget-uri precum: convertor valuta, curs valutar, data-ora, vremea, Facebook ... »

Pret: 1 RON
Buyer Member 10 ani
Bucuresti
 
13 produse / 1 pagini
25 produse pe pagina.

Folositi cautarea