Inscrie firma »

aparat de masura so2 - preturi si oferte

Anunta-ma cand apar noutati despre aparat de masura so2
OK
Alertele sunt emailuri care se trimit gratuit in fuctie de preferintele tale. Contin atat update-uri cat si noutati despre produsele si cuvintele cheie pe care le doresti.
 Aparat de masura ua6243

Aparat de masura UA6243


aparat digital, pentru masurat capacitati si inductante domeniile de masurare...: capacitati de la 2nF, pana la 2mF inductante de la 2mH, pana la 20H alimentare: 1 ... »
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Aparat de masura dt9208a

Aparat de masura DT9208A


domeniile de masurare: temperatura: -10°C....+50°C tensiune continua... curent alternativ: 200mA...10A capacitate: de la 2nF la 20µF rezistenta: 200...Ω...200MΩ temperatura de lucru: 0°C....+40°C frecventa: de la 2 ... »
Buyer Member 13 ani
Bihor
 Aparat pentru masurare glicemie

Aparat pentru masurare glicemie


EasyTouch G - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei, ideal...: - aparatul pentru masura- stiloul pentru intepatura- 10 ace de unica folosinta- 10 teste... rezultatul in cateva secunde, folosind doar o picatura de sange. Cutia aparatului contine ... »

Pret: 119 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aparat masurare fluoruri

APARAT MASURARE FLUORURI


-INGEN LABORATORY, ofera APARAT MASURARE FLUORURI intr-un catalog complex... si FIBH710: 2 cuvete si bateria - pentru modelul TIMH711: aparatul..., aparatul se auto-opreste dupa 10 minute de inactivitate - La livrare sunt incluse ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Aparat de masura

Aparat de masura CO2


Aparat de masurat CO2 cu sonda atasata 0-9999 ppm HOLD/MAX/MIN ... »
Oferit de:TER-MIC-RON SRL
Buyer Member 13 ani
Arad
 Aparat pentru masurare glicemie si

Aparat pentru masurare glicemie si colesterol


EasyTouch GC - este un aparat special conceput pentru masurarea glicemiei... de sange. Cutia aparatului contine: - aparatul pentru masura- stiloul pentru intepatura...- 10 ace de unica folosinta- 10 teste pentru glicemie- 2 teste pentru colesterol ... »

Pret: 214 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Aparat masurare salinitate si continut de sodiu

APARAT MASURARE SALINITATE SI CONTINUT DE SODIU


-INGEN LABORATORY, ofera APARAT MASURARE SALINITATE SI CONTINUT DE SODIU intr... de masuratori, fara a fi nevoie de recalibrare - Calibrarea se face automat la 2 puncte...: - Acest aparat a fost creat pentru a fi utilizat cu regularitate in laborator dar ... »
Buyer Member 13 ani
Timis
 Aparat de masura a fortei fh

Aparat de masura a fortei FH


maxime: 1kN, 2kN, 5 kN, 10kN, 20kN, 50 kN. Aparatul digital de masura a fortei...Aparatul digital de masura a fortei SAUTER model FH este un aparat universal... de masura a fortei de compresie si intindere. Aparatul digital de masura a fortei SAUTER ... »
Oferit de:Interbusiness
Silver Member 16 ani
Bucuresti
 Aparat de masura strat de vopsea

Aparat de masura strat de vopsea


Masurare continua cu sonde alese Fe/NFe/dual 5000/2000 microm, rezolutie 0...,01/0,1/1mm Calibrare la 1 sau 2 puncte, memorie Model Premium: interfata USB, comunica ... »
Oferit de:TER-MIC-RON SRL
Buyer Member 13 ani
Arad
 Aparat masura grosime vopsea elmatronic

Aparat masura grosime vopsea Elmatronic 2in1


Aparat pentru masurarea grosimii straturilor de protectie cu sonda dubla.../nemagnetic). * Sonda incorporata si domeniu larg de masurare: intre 0-100 µm 0,1 µ...) * Calculare medie aritmetica * Suprafata minima de masurare: 40 mm x 40 mm ... »
Buyer Member 11 ani
Cluj
 Aparat de masurarea temperaturii si

Aparat de masurarea temperaturii si umiditatii FHT 60


· SERE (floristica) Masurarea Rapida de relativã umiditate... ªI Temperature Cu Masurarea Punct de roua (Descoperirea de mucegai) ª...,5% RH Temperature + / - 2 grade C ... »
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Light Member 16 ani
Galati
 Aparat de masurarea nivelului sonic

Aparat de masurarea nivelului sonic FSM 130


a verifica rapid de nivelul de zgomot Standard · IEC 651 de tip 2 Min gama...;nregistratorul IEC 651 Tip DA 2 Standard Built-in DA verifica calibrare Precizie la 94 dB 1,5 d ... »
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Light Member 16 ani
Galati
 Aparat de masurarea temperaturii si

Aparat de masurarea temperaturii si umiditatii FHT 100


: Umiditate + / - 2% RH Temperatura + / - 0,5 grade C Roua + / - 0,5 grade C Wet bulb ... »
Oferit de:SC PENTAGON SRL
Light Member 16 ani
Galati
 Aparat ultrasonic de masura a

Aparat ULTRASONIC de masura a distantelor (RULETA


in ale surubaielilor, ATENTIE!!!!!!! Aparatul ULTRASONIC (RULETA ULTRASONICA) de masura... a distantelor cu spot LASER este scula perfecta pentru a masura lungimi sau/si a calcula... suprafete! RULETA ULTRASONICA poate masura distante in linie dreapta cuprinse intre 0 ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Mentenanta pentru echipamente de masura verificari,

Mentenanta pentru echipamente de masura VERIFICARI, REVIZII SI REPARATII


de echipamente si aparate de masura: 4.1. Revizia, etalonarea si verificarea contoarelor..., verificari, reparatii pentru toate tipurile de aparate de masura si control portabile... monofazate de inductie de clasa de precizie 0,5; 1; 2; de energie activa si reactiva ... »
Buyer Member 11 ani
Bihor
 Stand motorizat de masura a fortei tvo

Stand motorizat de masura a fortei TVO


sau intindere. Pe stand se va monta aparatul de masura a fortei SAUTER FH. Poate fi folosit...Standul vertical motorizat de masura a fortei, model SAUTER TVO, este un stand... premium de tip "table-top", care se foloseste pentru a masura forta de compresie ... »
Oferit de:Interbusiness
Silver Member 16 ani
Bucuresti
 Aparat pentru masurarea grosimii

Aparat pentru masurarea grosimii peliculelor pe lemn


, a fost dezvoltata o gama de aparate pentru masurarea grosimii acoperirilor depuse... -Perioada de garantie - 2 ani (pentru aparat si senzor) VERSATILITATE -Afiseaza... automata a unitatii de masura - 'Mils/Microns/mm' VARIANTE APARAT Model B /Std ... »
Oferit de:Ramelectro
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Stand motorizat de masura a fortei tvm-nl

Stand motorizat de masura a fortei TVM-NL


. Pe stand se va monta aparatul de masura a fortei SAUTER FH. Capacitate standard: max...Standul vertical motorizat de masura a fortei, model SAUTER TVM-N, cu sau fara... calibru de lungime, se foloseste pentru a masura forta de compresie sau intindere ... »
Oferit de:Interbusiness
Silver Member 16 ani
Bucuresti
 Kit de masura a debitului de aer 922 fluke

Kit de masura a debitului de aer 922 Fluke


de aer si vitezei intr-un singur aparat de masura rezistent.Compatibil cu majoritatea...Cod produs: 0 95969 35532 2 Producator: Fluke Masoara presiunea, debitul de aer... realizeaza masuratori ale debitului de aer, combinand masuratori ale presiunii, debitului ... »

Pret: 3302 RON
Oferit de:Bricoshop.ro
Light Member 13 ani
Bucuresti
 Aparat ultrasonic de masura a

Aparat ultrasonic de masura a distantelor (ruleta ultrasonica)-APAC23


in ale surubaielilor, ATENTIE!!!!!!! Aparatul ULTRASONIC (RULETA  ULTRASONICA) de masura... a distantelor cu spot LASER este scula perfecta pentru a masura lungimi sau/si a calcula... suprafete! RULETA ULTRASONICA poate masura distante in linie dreapta cuprinse intre 0 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Htco2.v2 - sistem de

HTCO2.V2 - sistem de masurare temperatura,umiditate si CO2 in ciupercarii


aparat electronic a fost conceput ca un aparat de masura universal , capabil sa...HTCO2.V2 - este un sistem electronic de achizitie de date pentru temperaturi... diferiti masurati cu senzori inteligenti in mediul exterior in incaperi sau in diverse ... »

Pret: 1300 EUR
Buyer Member 11 ani
Mures
 Aparat pentru vata de zahar

Aparat pentru Vata de Zahar


masura de zahar, in recipientul propiu zis si in 2-3 minute puteti sa savurati ''vata...Cu acest aparat puteti pregati acasa vata de zahar,atat de apreciata de cei... si intregii familii. Pachetul contine: aparat pentru vata de zahar, cornete din hartie ... »

Pret: 350.28 RON
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
 Verificator cabluri electrice

VERIFICATOR CABLURI ELECTRICE


-urile - 2. 900 si 90k lumineaza -Rezistenta masurare 900 pana 90 k. semnal acustic... masurare pana 900 semnal acustic LED... -2. LED-ul 90 lumineaza -Verificarea polaritatii semiconductorilor-1. in sensul ... »
Buyer Member 13 ani
Satu Mare
 Aparat de masaj terapeutic

APARAT DE MASAJ TERAPEUTIC


602F. THERAPIST II . Aparat de masaj terapeutic cu 2 canale si masurarea... din organism. Usor si portabil, aparatul poate fi folosit aproape oriunde pentru eliminarea... tratate, contribuind totodata la eliminarea tesutului adipos - 2 canale ... »
Buyer Member 13 ani
Bucuresti
 Glucometru digital glucosmart plus

Glucometru digital GlucoSmart Plus


Este o metoda inovativa in masurarea glicemiei! Are benzi de testare usor... memorie pentru 250 de valori masurate, impreuna cu data si ora. Pornirea... glucometrului se face prin simpla introducere a benzii de testare. Timp de masurare: 10 ... »
Buyer Member 12 ani
Bucuresti
1630 produse / 66 pagini
25 produse pe pagina.

"aparat de masura so2" in Firme Hot - 38 Rezultat(e)
Folositi cautarea